Προς το περιεχόμενο

Μία το αμάξι, μία το μηχανάκι

kosegdit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αστυνομια; δημος; τιποτα; για καντε κανα τηλεφωνο και θα δεις για ποτε θα φυγουν οι αλυσιδες.

Δεν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση ακόμα τα πράγματα γι'αυτό δεν πήγαν για καταγγελία. Δηλαδή βρίσκεις παρκινγκ ''σχετικά'' εύκολα. Πρώτα να μας μπει το αγγούρι στον κώλο και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ποιο σωστο ειναι αυτο που ειπαν παραπανω.. βρες απο την πολυκατοικία σου 2-3 διτροχους. (οταν τους συναντήσεις στο ανσασερ πχ)

εξήγησε τους την κατασταση και πες τους απλα να παρκαρουν διπλα απο το παπακι αν και οποτε το πετυχαίνουν. Θα τις σπασεις τον τσαμπουκά και τα νευρα της fact!

Δημοσ.

επρεπε να παρεις και τις καρεκλες να τις κρατησεις

Το έχω κάνει με τελάρο. Πήγα άνοιξα το πορτμπαγκάζ έβαλα μέσα το τελάρο και πάρκαρα. Ακόμη το ψάχνει η τύπισα.

Επίσης έχει κάνει η ίδια το θεικό να αφήσει μια καρέκλα. Αδιάζει η παραδίπλα θέση και έρχετε ένας τύπος επίσης της γειτονιάς και για να της την σπάσει το βάζει κολλητά στην καρέκλα πιάνοντας 2 θέσεις. Η τύπισα μόλις ήρθε είχε σκυλιάσει και κοίταζε γύρω γύρω. Άνθρωπο έτσι σε αναμένα καρβουνα δεν έχω δει.

Η συγκεκριμένη λοιπόν και αφού μια φορά τις κατέβασα κυριολεκτικά άγια και αγίους (γιατί ήθελε να βάλει την καρέκλα να το φέρει πιο κοντά-από απέναντι) αντιμετωπίζεται από αρκετούς στη γειτονιά με τον ίδιο τρόπο. Είναι ο κλασικός ψυχασθενής που νομίζει ότι το αμάξι είναι πιο ασφαλές έτσι. Καμαρώνει κιόλας η κάργια που δεν μπορεί να παρκάρει ένα aygo σε θέση για νταλίκα. Αλλά δεν τις έει πέσει ένας επάνω λίγο πιο κει από τη "θέση" της να πάθει 4000 ευρώ ζημιά να δει τη γλυκα. Να αρχίσουν να την αφορούν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τις λαμαρίνες.

Ουφ τα είπα και ησύχασα.

Όσο για τον αρχικό φίλο θα έλεγα αρχικά μια πιο βατή οδό που έχω ακολουθήσει για ίδιο θέμα και είχε αποτέλεσμα. Θα την πιάσεις λοιπόν μια μέρα ευγενικά και θα της πεις ότι αυτό δεν είνα σωστό και ηθικό και ο άλλος να ψάχνει σαν το ζώο να παρκάρει. Αν λοιπόν σου πει μα μου θα υποχωρήσει σιγά σιγά. Στην δική μου περίπτωση δεν υποχώρησε αρχικά αλλά εγώ άρχισα να βγάζω το μηχανάκι και να παρκάρω όποτε το έβλεπα. Έ το εκαναν και κανα δυο άλλοι και σιγά σιγά σταμάτησε να το κάνει.

Επειδή όμως οι εποχές είναι δύσκολες και μπορεί να γυρίσει να σε βρίσει, να σου πει κάντο και εσύ αν έχεις μηχανάκι, να μην γυρίσει καν να σε κοιτάξει, η λύση και πάλι είναι να βγάλεις το μηχανάκι και να παρκάρεις. Και να σε δει κάποιος δεν θα πει τίποτε αφού την είχες προειδοποιήσει. Και μην φοβάσαι για το αμάξι. Δεν πρόκειται να το πειράξει. Πολύ απλά γιατί ξέρεις ποια είναι και ξέρεις ποιος είσαι.

Αλλά ξεκίνα πάντα ευγενικά και μετά πέρνα στα δραστικά μέτρα. (Ακόμη και η κόλλα που διάβασα με έβαλε σε διαολεμένες σκέψεις.)

Δημοσ.

Επίσης έχει κάνει η ίδια το θεικό να αφήσει μια καρέκλα.

Σκελετό από καρέκλα δεμένη με αλυσίδα στο κάγκελο και παραδίπλα κουφάρι από μηχανάκι δεμένο στο δέντρο.

Πάρκαρα δεν πάρκαρα, όποτε περνούσα τη σήκωνα και τη πετούσα μέσα.

Πλέον μόνο το μηχανάκι υπάρχει (δεν ενοχλεί ιδιαίτερα)

Δημοσ.

Η ευγενικη αντιμετωπιση ειναι η καλυτερη λυση, αλλα συνηθως τα ζωα που κανουν κατι τετοιο δεν εχουν την νοητικη ικανοτητα για να κανεις μαζι τους μια νορμαλ κουβεντα.

Ευγενικα ξεκινησα και εγω με μια γειτονισα, ειχε και αλλου θεση αλλα πηγα και μετακινησα το μηχανακι της απο αντιδραση.Την επομενη με περιμενε και μολις ακουει τον θορυβο της πορτας καττεβαινει και αρχιζουμε τον (εντονο) διαλογο. Δεν δικαιολογησε την πραξη της αλλα κολουσε στο ποιος μου εδωσε το δικαιωμα να ακουμπησω το μηχανακι της. Επειδη δεν εβγαινε ακρη της ειπα πως την επομενη φορα που θα την δω να το κανει, θα κολλησω διπλα το δικο μου μηχανακι (μεγαλυτερο)γιατι δεν ειναι μονο αυτη εξυπνη κτλ. Απο τοτε το μηχανακι της παντα στο πεζοδρομιο και τερμα τα νευρα.

Υπαρχει και η υστατη βεβαια λυση που αρμοζει στα μεγαλυτερα ακομα ζωα. Αγοραζεις ενα λουκετο, το βαζεις στο δισκοφρενο χωρις να σε δει κανενας και αστην να τα βγαλει μονη περα. Αμα το ξανακανει, παλι λουκετο. Ετσι εκπαιδευεις τον συμπολιτη σου να σεβεται τον συν-ανθρωπο του.

Να προσθεσω εδω πως μια αλλη φορα που κατεβηκα απο το αμαξι για να μετακινησω καρεκλα προκλητικα βαλμενη, εμφανιστηκε ενας Ρ.Π απο το μαγαζι του , περιπου 2 μετρα και 250 κιλα μυς και μονο που δεν ζητησα συγνωμη για την ενοχληση....Οποτε παντα ελενχος για το ποιος μπορει να ειναι το απολιτιστο ζωο.

Δημοσ.

προσεχτε ομως ολοι,εκει που θα παρκαρετε να επιτρεπεται γενικα το παρκαρισμα,γιατι αυτοι συνηθως που τα κανουν αυτα ειναι ρουφιανοαπατεωνες και καλουν τροχαια και θα γραψει μονο εσενα.

Δημοσ.

Θυμήθηκα φάση στους Αμπελόκηπους.

Περνώντας ποδαράτος από κάτι στενά για να παω goodys, βλέπω στο δρόμο δυό πλαστικές λευκές καρέκλες να έχουν καβατζώσει θέση στάθμευσης.Τις σηκώνω και τις ανεβάζω στο πεζοδρόμιο.

Μετά γυρνώντας από το goodys, βλέπω τον εξυπνάκια που είχε βάλει τις καρέκλες να τσακώνεται με κάποιον που είχε παρκάρει εκεί, και ο άλλος να του ορκίζεται <<δεν έβγαλα εγώ τις καρέκλες>> :mrgreen:

Εγώ στη θέση σου θα έφερνα και ένα τραπεζάκι και θα καλούσα ένα φίλο μου να καθήσουμε και να τρώμε ποικιλίες μέχρι να έρθει αυτός που είχε βάλει τις καρέκλες να δει το σκηνικό :lol:

Δημοσ.

Μιας και η κουβεντα για τα παρκαρισματα ....Κατι ταμεπλες του τυπου "Χωρος παρκαρισματος πελατων καταστηματος......" τι ισχυ εχουν σε δημοσιο δρομο ???

Σε δημόσιο δρόμο δεν μπορεί να είναι νόμιμο κάτι τέτοιο, εκτός αν εννοείς σε χώρους προσωρινής στάθμευσης (π.χ φούρνος) όπου τα αυτοκίνητα παρκάρουν μπροστά από το μαγαζί και πάνω σε πεζοδρόμιο, αρκεί να αφήνουν 1 μέτρο περιθώριο.

Ακριβώς τη νομοθεσία δεν την ξέρω.

Δημοσ.

Σε δημόσιο δρόμο δεν μπορεί να είναι νόμιμο κάτι τέτοιο, εκτός αν εννοείς σε χώρους προσωρινής στάθμευσης (π.χ φούρνος) όπου τα αυτοκίνητα παρκάρουν μπροστά από το μαγαζί και πάνω σε πεζοδρόμιο, αρκεί να αφήνουν 1 μέτρο περιθώριο.

Ακριβώς τη νομοθεσία δεν την ξέρω.

Μιλαω για καθαρα δημοσιο δρομο που εχει τετοιες πιανκιδες....μαλιστα εχω δει να γραφουν και με αδεια του δημου με αριθμο ...ταδε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...