kosegdit Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημά μου δεν μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα στον τίτλο. Δυστυχώς είμαι από τους πολλούς που δεν έχουν parking στο σπίτι τους. Αναγκάζομαι κι εγώ λοιπόν να βγαίνω στον στίβο της αναζήτησης θέσης κάθε φορά που γυρνάω. Έχω όμως παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό μία τύπισσα (που μόνο τύπισσα δεν είναι έτσι όπως περπατάει), η οποία κάθε φορά που ξεπαρκάρει για να φύγει, βάζει στην θέση το μηχανάκι της (για να μην χάσει την θέση) και όταν γυρίζει βγάζει ωραία και καλά το μηχανάκι της, και ξαναπαρκάρει στο ίδιο σημείο. Αν ήσασταν στην θέση μου δεν θα σας είχαν σπάσει τα νεύρα; Εμείς δηλαδή οι υπόλοιποι τι είμαστε που κάνουμε 10 κύκλους μπας και βρούμε καμία θέση; Sorry ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να αφήσω αυτήν την πουτ-γκουχουγκουχου να κάνει ότι γουστάρει. Να γυρνάω εγώ σπίτι και να βλέπω μία vespa να έχει πιάσει μια ολόκληρη θέση με τον πλέον προκλητικό τρόπο, κι εγω να μην έχω που να παρκάρω. Μπορείτε να μου πείτε πως θα το αντιμετωπίζατε εσείς στην θέση μου; Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Θα της γυρναγα το μηχανακι μια δυο φορες καθετα στο δρομο για να μην μπορει να παρκαρει αμαξι παλι εκει μηπως και καταλαβει.Το μηχανακι που το παει οταν εχει το αυτοκινητο εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 δεν εχεις δικαιωμα να αγγιξεις ξενο οχημα ειδικα απο τη στιγμη που ειναι παρκαρισμενο νομιμα αλλα δες αν το μηχανακι εχει κολλημενο αυτοκολλητο απο τελη κυκλοφοριας,αν δεν εχει τοτε μπορεις να το πεταξεις στα σκουπιδια και να παρκαρεις αν εχει τοτε ειναι νομιμη αλλα μπορεις να κανεις και κατι αλλο,να περιμενεις να φυγει αυτος που ειναι παρκαρισμενος διπλα στο αυτοκινητο/μηχανακι της και να παρκαρεις κολλητα στο μηχανακι ωστε να μη χωραει το αυτοκινητο της οταν ερθει. η να παρκαρεις κι εσυ καποιο μηχανακι εκει αναμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Όταν θέλει να παρκάρει πάλι το αμάξι της, βάζει το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο. Και όταν ξεπαρκάρει το ξανακατεβάζει. Συνέχεια το ίδιο πράγμα. Ρε φίλε δεν έχω πρόβλημα να της το σηκώσω, μην σου πω να της το παω και 2 τετράγωνα παρακάτω που λέει ο λόγος. Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μην με δει κανά μάτι. Και μετά που ξέρω εγώ μπορεί αυτή να σταμπάρει το αμάξι μου και να μου κάνει καμιά ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 αν το χει πανω στο πεζοδρομιο καλεσε τη τροχαια να την γραψει. καθε μερα Η την ωρα που ξεπαρκαρει το αυτοκινητο και κατεβαινει απο το αμαξι να παρει το μηχανακι τρεχα να παρκαρεις αμεσως εσυ στη θεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δύσκολη περίπτωση, γιατί ουσιαστικά είναι νόμιμη αλλά ηθικά όχι σωστή. Εδώ χρειάζεται φαντασία και χιούμορ για να μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος. Της έχεις κάνει καμιά νύξη του τύπου <<αυτό που κάνετε το βρίσκετε σωστό;>> να δεις πως θα αντιδράσει; Βέβαια, με αυτό σταμπάρεσαι αν μελλοντικά πάθει κάτι το μηχανάκι.. Το πιο εύκολο, και πιστεύω να μην μπορεί να σου κάνει κάτι, είναι να πάρεις μια αλυσίδα με λουκέτο και να το κλειδώσεις αν υπάρχει κάτι σταθερό εκεί που το αφήνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αφου της εξηγησης με ηπιο τροπο οτι δεν κανει κατι σωστο αν δεν παιρνει απο λογια την τροχαια καθε φορα που ειναι το μηχανακι στο πεζοδρομιο.Τετοια αντιμετωπιση θελει ...η εξυπνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αφου της εξηγησης με ηπιο τροπο οτι δεν κανει κατι σωστο αν δεν παιρνει απο λογια την τροχαια καθε φορα που ειναι το μηχανακι στο πεζοδρομιο.Τετοια αντιμετωπιση θελει ...η εξυπνη. συμφωνώ κι εγώ με την παραπάνω θέση. δυστυχώς αυτό που κάνει αυτή η γειτόνισά σου δεν είναι κάτι αυνήθιστο. το έχω δει να γίνεται πολλές φορές. το μόνο μεμπτό στην όλη διαδικασία (από νομικής και όχι ηθικής πλευράς) είναι η περίοδος που παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο. τότε μπορείς να την καταγγείλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 συνηθισμένο φαινόμενο. και ακόμα χειρότερο είναι όταν βάζουν καρέκλες ή ό,τι άλλο φανταστούν για να κρατήσουν τη θέση. δεν πιστεύω ότι με τα λόγια θα βγάλεις άκρη. ειδικά άμα στην περιοχή σου υπάρχει πρόβλημα με το παρκάρισμα. θα σου πει "κι εσύ τα ίδια θα έκανες στη θέση μου". οπότε την τροχαία για το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο. αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα ασχοληθούν. πολύ σπαστικό ρε παιδιά αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 καβατζοπουστες αυτοι που κανουν κατι τετοια λες και ειναι μαγκες που πιανουν τις θεσεις με τοσο "εξυπνο" τροπο. αυτοι δεν θελουν καν λογια απλα τραβα γραψε με μαρκαδορο πανω στο αμαξι του την γνωμη σου για το θεμα αυτο μπας και καταλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 βέβαια καλή λύση θα ήταν να είχες κι εσύ ένα μηχανάκι (ή να δανειστείς από ένα φίλο) και να το παρκάρεις δίπλα στο άλλο. έτσι δε θα μπορεί να παρκάρει το αυτοκίνητο όταν επιστρέψει. άμα σου πει τίποτα ή το μετακινήσει πες ότι θα κάνεις κι εσύ το ίδιο την επόμενη φορά που θα θέλεις να παρκάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 συνηθισμένο φαινόμενο. και ακόμα χειρότερο είναι όταν βάζουν καρέκλες ή ό,τι άλλο φανταστούν για να κρατήσουν τη θέση. Θυμήθηκα φάση στους Αμπελόκηπους. Περνώντας ποδαράτος από κάτι στενά για να παω goodys, βλέπω στο δρόμο δυό πλαστικές λευκές καρέκλες να έχουν καβατζώσει θέση στάθμευσης.Τις σηκώνω και τις ανεβάζω στο πεζοδρόμιο. Μετά γυρνώντας από το goodys, βλέπω τον εξυπνάκια που είχε βάλει τις καρέκλες να τσακώνεται με κάποιον που είχε παρκάρει εκεί, και ο άλλος να του ορκίζεται <<δεν έβγαλα εγώ τις καρέκλες>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Θυμήθηκα φάση στους Αμπελόκηπους. Περνώντας ποδαράτος από κάτι στενά για να παω goodys, βλέπω στο δρόμο δυό πλαστικές λευκές καρέκλες να έχουν καβατζώσει θέση στάθμευσης.Τις σηκώνω και τις ανεβάζω στο πεζοδρόμιο. Μετά γυρνώντας από το goodys, βλέπω τον εξυπνάκια που είχε βάλει τις καρέκλες να τσακώνεται με κάποιον που είχε παρκάρει εκεί, και ο άλλος να του ορκίζεται <<δεν έβγαλα εγώ τις καρέκλες>> επρεπε να παρεις και τις καρεκλες να τις κρατησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 βέβαια καλή λύση θα ήταν να είχες κι εσύ ένα μηχανάκι (ή να δανειστείς από ένα φίλο) και να το παρκάρεις δίπλα στο άλλο. έτσι δε θα μπορεί να παρκάρει το αυτοκίνητο όταν επιστρέψει. άμα σου πει τίποτα ή το μετακινήσει πες ότι θα κάνεις κι εσύ το ίδιο την επόμενη φορά που θα θέλεις να παρκάρεις Αυτό. Δανείσου μηχανάκι απο φίλο σου και κάντο. Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Στην πολυκατοικία απέναντι απο το σπίτι της φίλης μου, οι ένοικοι αποφάσισαν με το έτσι θέλω να βάλουν αλυσίδες στο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ πεζοδρόμιο έτσι ώστε να μην μπορούν να παρκάρουν άλλοι. Και όταν έρχονται αυτοί, κατεβάζουν τις αλυσίδες και παρκάρουν. Φυσικά ούτε άδεια έχουν για τον χώρο, και ούτε δικό τους είναι το πεζοδρόμιο μιας και που επεκτάθηκαν μέχρι και το διπλανό μαγαζί. Και όταν πάνε κάποιοι και το παρκάρουν παράλληλα με τις αλυσίδες (το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο, το μισό στον δρόμο) έρχονται οι ένοικοι της πολυκατοικίας και φωνάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αυτό. Δανείσου μηχανάκι απο φίλο σου και κάντο. Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Στην πολυκατοικία απέναντι απο το σπίτι της φίλης μου, οι ένοικοι αποφάσισαν με το έτσι θέλω να βάλουν αλυσίδες στο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ πεζοδρόμιο έτσι ώστε να μην μπορούν να παρκάρουν άλλοι. Και όταν έρχονται αυτοί, κατεβάζουν τις αλυσίδες και παρκάρουν. Φυσικά ούτε άδεια έχουν για τον χώρο, και ούτε δικό τους είναι το πεζοδρόμιο μιας και που επεκτάθηκαν μέχρι και το διπλανό μαγαζί. Και όταν πάνε κάποιοι και το παρκάρουν παράλληλα με τις αλυσίδες (το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο, το μισό στον δρόμο) έρχονται οι ένοικοι της πολυκατοικίας και φωνάζουν. αστυνομια; δημος; τιποτα; για καντε κανα τηλεφωνο και θα δεις για ποτε θα φυγουν οι αλυσιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.