jtheogr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το θεμα για μενα ειναι αν αξιζει να δωσεις 2,500+ για ενα τετοιο συνδυασμο , π.χ. Το χ220 εχει σχεδον 2,000.
xfade Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ελεος... Ελεος, για ποιο λογο ? Έ δε πρέπει να πεί κι αυτός κάτι για να δείξει ότι συμμετέχει? Το θεμα για μενα ειναι αν αξιζει να δωσεις 2,500+ για ενα τετοιο συνδυασμο , π.χ. Το χ220 εχει σχεδον 2,000. Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο. Πρέπει να ξέρει κάποιος τί ακριβώς ζητάει και τί ακριβώς πληρώνει. Αν και σε γενικές γραμμές ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
efstratios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το θεμα για μενα ειναι αν αξιζει να δωσεις 2,500+ για ενα τετοιο συνδυασμο , π.χ. Το χ220 εχει σχεδον 2,000. Ακριβώς αυτό είναι το σπαστικό, ότι δίνουν αυτή την επιλογή μόνο στα πολύ ακριβά μοντέλα, όταν μπορείς να βρεις μόνιτορ 23 ιντσών με IPS στα 200 ευρώ, και σε όλα σχεδόν τα τάμπλετς, δηλαδή δεν ανεβάζει το κόστος ουσιαστικά.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Έ δε πρέπει να πεί κι αυτός κάτι για να δείξει ότι συμμετέχει? Επειδη πουλας και εξυπναδα απο πανω...ο ανθρωπος ζηταει να αγορασει ενα καινουριο laptop με ips οθονη και εσυ μπαινεις και του προτεινεις ενα laptop 2 και βαλε ετων το οποιο ολως τυχαιως προσπαθεις να πουλησεις σε αγγελια.Εκει πηγαινε το ελεος φιλαρακο...
xfade Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Επειδη πουλας και εξυπναδα απο πανω...ο ανθρωπος ζηταει να αγορασει ενα καινουριο laptop με ips οθονη και εσυ μπαινεις και του προτεινεις ενα laptop 2 και βαλε ετων το οποιο ολως τυχαιως προσπαθεις να πουλησεις σε αγγελια.Εκει πηγαινε το ελεος φιλαρακο... Το ότι σε ένα forum υπάρχει δημοκρατία, δε σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε και τον κάθε ανεγκέφαλο. Ασχέτως αν ή όχι το έχω σε αγγελία το συγκεκριμένο μηχάνημα κι ασχέτως αν ή όχι η ζήλεια σου που δεν έχεις δει ούτε καν από κοντά έστω και παρόμοιο σε βάζει σε μικροπρέπειες, να σε ενημερώσω λοιπόν ότι δε πρότεινα τη συγκεκριμένη σειρά μόνο εγώ, αλλά και άλλοι χρήστες και όχι μόνο σε Ελληνικά forums. Τέλος αν καταφέρεις να βρείς στην τιμή αυτή αντίστοιχων επιδόσεων κι αξιοπιστίας μηχάνημα που να φοράει τέτοια οθόνη, στείλε μου fax. Επίσης πού είναι το επιχείρημά σου και οι προτάσεις σου σε αυτό που ζήτησε ο άνθρωπος λοιπόν? Πρότεινες κάτι και δε το είδαμε? Όχι, απλά μπήκες πάλι για να τρολλάρεις. Άϊντε γιατί γεμίσαμε με trolls εδώ μέσα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ελα ρε βλακα ξερεις και τι λεφτα εχει ο καθενας και τι μπορει να αγορασει;Τεσπα δεν θα δωσω συνεχεια κομπλεξακο για να μην διαλυσουμε το θεμα του παιδιου...προς το παρον παζαρεψε τη βλακεια σου που χρυσοπληρωσες προφανως για να κανεις επιδειξη σε κανεναν αλλον μπας και βρεθει κοροιδο να δωσει 1700€ για τη προιστορικη μπακατελα σου!!!
turist Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Πάρτε και μια τιμή για το πάνελ της οθόνης....http://www.dectrader.com/595705-001-New-HP-PANEL17-WUXGA-AGUWVA.html
xfade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ελα ρε βλακα ξερεις και τι λεφτα εχει ο καθενας και τι μπορει να αγορασει;Τεσπα δεν θα δωσω συνεχεια κομπλεξακο για να μην διαλυσουμε το θεμα του παιδιου...προς το παρον παζαρεψε τη βλακεια σου που χρυσοπληρωσες προφανως για να κανεις επιδειξη σε κανεναν αλλον μπας και βρεθει κοροιδο να δωσει 1700€ για τη προιστορικη μπακατελα σου!!! Επειδή είσαι τελείως ζαμπόν και αυστραλοπήθικος, παραθέτω εγώ πάλι στο παιδί 2 links για να μη χαλάσει το θέμα του: http://www.thephotoforum.com/forum/digital-discussion-q/173919-ips-display-vs-laptop-warning-lots-pics.html http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2098014 Όσο για τα περι προϊστορικής μπακατέλας, κάτσε να trollάρεις στο Netbook σου και κοίτα τα σοβαρά μηχανήματα με το κυάλι, ζαμπόν, ε ζαμπόν! Α και μάθε να ποστάρεις κάνα επιχείρημα και καμιά απάντηση. Αν δε ξέρεις, απλά βούβα κι αφήνεις τον υπόλοιπο κόσμο να μιλήσει, που σίγουρα όσοι δώσανε απαντήσεις στο παιδί, γνωρίζουνε πολλά περισσότερα από σένα. @DeareN (topic starter): Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά φίλε μου να βρείς ένα μηχάνημα που πραγματικά να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Δυστυχώς όσα έχουν IPS kai RGB LED οθόνες είναι ακριβά κατά γενικό κανόνα, οπότε πράξε πάντα με γνώμωνα το βαλάντιο και τη δουλειά που θες να κάνεις. Σίγουρα θα βρείς κάτι αργά ή γρήγορα.
Cham Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Για εμένα η μόνη λύση τελικά.Την σκέφτομαι κ για μένα. Μετά από ψάξιμο υπάρχει μια εταιρία που αναλαμβάνει να αγοράσει και να στείλει ένα προϊόν που η εταιρία δεν το στέλνει στην χώρα σου.(αν και αρχικά είχα την εντύπωση ότι έστελνε η Dell Ελλάδα) Έτσι μπήκα χτες στην Dell Uk έχτισα ένα XPSz όπως εγώ ήθελα,εκεί έχει και επιλογή για IPS οθόνη βγήκε γύρω στις 1450 λίρες και κανένα 100ευρω που θα θέλουν αυτοί. Αν σ'ενδιαφερει αφού θέλεις κάτι εξαιρετικό ψαξτο. Δες και αυτό αλλά δεν λέει πουθενά αν είναι IPS παρ'ολα αυτά επειδή είναι ένα Super configuration πιθανόν να το έχουν. Θέλει να το αποσαφηνίσεις όμως με μια ερώτηση. > http://www.mgmanager.gr/product/24946/dell-xps-l702x-3d-laptop-screen-i7-2720-8gb-2x500gb-gt555-3gb-173-3d-w7p-64bit.html
jtheogr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Για εμένα η μόνη λύση τελικά.Την σκέφτομαι κ για μένα. Μετά από ψάξιμο υπάρχει μια εταιρία που αναλαμβάνει να αγοράσει και να στείλει ένα προϊόν που η εταιρία δεν το στέλνει στην χώρα σου.(αν και αρχικά είχα την εντύπωση ότι έστελνε η Dell Ελλάδα) Έτσι μπήκα χτες στην Dell Uk έχτισα ένα XPSz όπως εγώ ήθελα,εκεί έχει και επιλογή για IPS οθόνη βγήκε γύρω στις 1450 λίρες και κανένα 100ευρω που θα θέλουν αυτοί. Αν σ'ενδιαφερει αφού θέλεις κάτι εξαιρετικό ψαξτο. Δες και αυτό αλλά δεν λέει πουθενά αν είναι IPS παρ'ολα αυτά επειδή είναι ένα Super configuration πιθανόν να το έχουν. Θέλει να το αποσαφηνίσεις όμως με μια ερώτηση. > http://www.mgmanager.gr/product/24946/dell-xps-l702x-3d-laptop-screen-i7-2720-8gb-2x500gb-gt555-3gb-173-3d-w7p-64bit.html Την επιλογή για IPS οθόνη στο 15z που την βρήκες ? σε ρωτάω γιατί η Dell δεν το βγάζει ούτε σου δίνει επιλογή για IPS Panel στο συγκεκριμένο μοντέλο.
Cham Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Την επιλογή για IPS οθόνη στο 15z που την βρήκες ? σε ρωτάω γιατί η Dell δεν το βγάζει ούτε σου δίνει επιλογή για IPS Panel στο συγκεκριμένο μοντέλο. Έχεις δίκιο τώρα ξαναμπήκα και είδα ότι ήταν εξωτερικό μονιτορ αυτό που με το IPS panel δεν το πολυπροσεξα γιατί βιαζόμουν να τσεκάρω αν στέλνει Ελλάδα τελικά κ το έκανα βιαστικά.. Στειλτους όμως ενα μαιλ και ρώτησε τους τι επιλογές έχεις σε IPS είναι οι μόνοι που θα σου δώσουν υπεύθυνη απάντηση.
jtheogr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Γνωρίζω και το έγραψα σε προηγούμενο ποστ οτι μονο στη σειρά Dell precission & HP EliteBook μπορείς να έχεις IPS Panel.
xfade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Γνωρίζω και το έγραψα σε προηγούμενο ποστ οτι μονο στη σειρά Dell precission & HP EliteBook μπορείς να έχεις IPS Panel. Και τα Lenovo W701 και W710 series επίσης, αλλά κι εκεί εκτοξεύεται το κόστος εκθετικά... (χώρια του ότι νομίζω ότι η Lenovo ανακοίνωσε πως σταματάει την παραγωγή στη σειρά W7xx οριστικά). http://forums.lenovo.com/t5/W-Series-ThinkPad-Laptops/Status-on-W7xx-Series-W720-17-quot-Series-Discontinued/td-p/386809 http://forum.notebookreview.com/lenovo-ibm/557009-bye-bye-w7xx-series.html
efstratios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίαση για το καινούριο EliteBook 4760W της HP, που διαθέτει κατ' επιλογήν και οθόνη IPS, από το Anandtech: http://www.anandtech.com/show/4673/hp-elitebook-8760w-color-so-dreamy/1
tarantules Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παίζει και το Asus eee pad transformer με IPS panel... Υβρίδιο ταμπλέτας με λαπτοπ μεν αλλά υπάρχει σαν εναλλακτική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.