nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για το Nexus S συζητάμε. Αν ζορίζεστε, δεν φταίω σε κάτι. Όταν το πας στο service και δουν ελληνικό swype, το οποίο δεν περνάει ως δια μαγείας, τότε για ποιά εγγύηση μιλάς; Ως δια μαγείας modded stock, δεν υπάρχει. Ή θα είναι stock, ή δεν θα είναι. [offtopic]Dbzakias2,dbzakias,shadowmann,salonikos_27, για αυτό είμαστε εδώ για να σας λύνουμε τις απορίες. Μην ντρέπεστε να ρωτάτε.[/offtopic] Μια ακόμα απορία, σχετική με το Nexus S. Bacκup εφαρμογών,επαφών,ημερολογίου,multimedia περιεχομένου πως κρατάμε στο Nexus S; Karmen, no worries. Απλά έχω κάποιες απορίες για το Nexus S και αν κάποιοι που το έχουν, ξέρουν, ας απαντήσουν. dbzakias, το θέμα του Galaxy S δεν μπορείς να το χαλάσεις. Έχει το αχάλαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 σε παρακαλω καρμεν! μη μας κοροιδευεις! αν ξεφτυλιστηκε η αναφορά στο sgs τοτε η αναφορα στο nexus s τι εγινε; και να θυμίσω πως ειχα και τα 2 κινητα οποτε -πιστευω- πως η γνωμη μου ειναι μες στις ακρες! και τωρα που τα λεμε ποιοι(ος) αρχισε να ριχνει αναφορες μονο και μονο επειδη ειχαμε αντιθετες αποψεις; τεσπα τουλαχιστον να μην χαλασουμε και αυτο το τοπικ... Εγω σε κοροιδεύω ρε Dbzakia ή εσύ με τα double accounts, επειδή δε μπορούσες να στηρίξεις τη γνώμη σου και ήθελες ενισχύσεις; Ανοιξες ένα θέμα για το Νexus S υποστήριξέ το, ΑΝ μπορείς και μη μου λες εμένα ότι σε κοροιδεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν το πας στο service και δουν ελληνικό swype, το οποίο δεν περνάει ως δια μαγείας, τότε για ποιά εγγύηση μιλάς; Ως δια μαγείας modded stock, δεν υπάρχει. Ή θα είναι stock, ή δεν θα είναι. άμα πας από custom που θα έχεις περασμένο το ελληνικό swype σε official απλά δεν θα έχεις το swype και ότι άλλο μπορεί να είχες βάλει. όσο για τα υπόλοιπα βαρέθηκα και δεν σχολιάζω άλλο,αλλα από ότι φαίνεται ούτε ερωτήσεις περί του θέματος θα κάνω γιατί υπάρχουν πολλά έξυπνα κοκόρια. καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 άμα πας από custom που θα έχεις περασμένο το ελληνικό swype σε official απλά δεν θα έχεις το swype και ότι άλλο μπορεί να είχες βάλει. όσο για τα υπόλοιπα βαρέθηκα και δεν σχολιάζω άλλο,αλλα από ότι φαίνεται ούτε ερωτήσεις περί του θέματος θα κάνω γιατί υπάρχουν πολλά έξυπνα κοκόρια. καλή συνέχεια Εννοείται πως μπορείς να έχεις stock rom unrooted με περασμένο Swype(το μόνο που την κάνει να μην χαρακτηρίζεται stock). Απλά πριν θα έχεις κάνει 2-3 βήματα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, αλλά γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω σε κοροιδεύω ρε Dbzakia ή εσύ με τα double accounts, επειδή δε μπορούσες να στηρίξεις τη γνώμη σου και ήθελες ενισχύσεις; Ανοιξες ένα θέμα για το Νexus S υποστήριξέ το, ΑΝ μπορείς και μη μου λες εμένα ότι σε κοροιδεύω... αν εννοεις το παλιο μου account (aka dbzakias) τοτε να ξερεις οτι δεν ξερεις τιποτα! (για λεπτομέρειες με πμ) και το θεμα μου αυτο μια χαρα το υποστηρίζω αλλα οταν ερχεται ο καθενας οπαδος του αντιπαλου κινητου και καταστρεφει και αυτο το τοπικ τι αλλο να κανω; ακουω προτασεις! να αρχισω να ριχνω αναφορες; συγγνωμη αλλα δεν σκοπευω να πεσω στο επιπεδο καποιων, μια φορα το εκανα μονο και μονο επειδη η κατασταση ειχε φτασει στο απροχώρητο! και δεν χρειαζομαι ενισχύσεις για να υποστηρίξω το ταδε κινητο, απλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να εχω χεσμενους τους παντες! αλλα δεν θελω να το κανω αυτο! unrooted με περασμένο Swype μα πριν λιγο δεν λεγαμε οτι πρεπει να κανω root για να περασω το swype; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξέρω τίποτα; Και ναι γι' αυτό μιλάω + τον Karteo τάδε... Οσο για τα posts μου, το κουμπί αναφορά μπορεί να το πατήσει ο κάθε ένας που θεωρεί ότι παραπληροφορώ ή ότι λέω λαλακίες... Και δε νομίζω όποτε χρειάστηκε να μην βοήθησα στο topic ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μα πριν λιγο δεν λεγαμε οτι πρεπει να κανω root για να περασω το swype; Εννοείται πως μπορείς να έχεις stock rom unrooted με περασμένο Swype(το μόνο που την κάνει να μην χαρακτηρίζεται stock). Απλά πριν θα έχεις κάνει 2-3 βήματα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, αλλά γίνεται. Να διαβάζεις καλά τί γράφω για να μην έχεις απορίες. Το ίδιο και με τις παραθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athan00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια να ρωτήσω, επειδη όλοι μου συστήνουν αυτο το nexus αλλα διάβασα κάπου για πολλά Bugs (αδυναμο σήμα wifi, resets κλπ)... να το πάρω; αλλιως λέω για κανα LG Optimus 2x ή Galaxy S που χει κ χαμηλό SAR. Αλήθεια το nexus τι SAR έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ναι! εγω απλα εχω κανει 2 φακελους (music, movies) και τα περναω ολα εκει! εγω για πρακτικους λογους εχω φτιαξει εναν φακελο μεσα στον αποθηκευτικο χωρο USB "MyDocs" και εκει μεσα εχω φτιαξει υποφακελους για καθε κατηγορια και παει λεγοντας..ετσι ακομη και αν εξερευνεις τα αρχεια σου απο τον περιηγητη της προτιμισης σου,δεν θα δυσκολευεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια να ρωτήσω, επειδη όλοι μου συστήνουν αυτο το nexus αλλα διάβασα κάπου για πολλά Bugs (αδυναμο σήμα wifi, resets κλπ)... να το πάρω; αλλιως λέω για κανα LG Optimus 2x ή Galaxy S που χει κ χαμηλό SAR. Αλήθεια το nexus τι SAR έχει; Δες εδώ πως πείσανε τον shadowmann να πάρει το Nexus S. Αν θες γνώμες για κινητά, άνοιξε ξεχωριστό thread ή ψάξε στο forum. Όλο και κάτι θα υπάρχει. edit: Ό,τι απορία έχεις για το Galaxy S(το οποίο και σου προτείνω), πες την εδώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια να ρωτήσω, επειδη όλοι μου συστήνουν αυτο το nexus αλλα διάβασα κάπου για πολλά Bugs (αδυναμο σήμα wifi, resets κλπ)... να το πάρω; αλλιως λέω για κανα LG Optimus 2x ή Galaxy S που χει κ χαμηλό SAR. Αλήθεια το nexus τι SAR έχει; οχι αυτο που διαβασες δεν ισχυει ουτε μια στο εκατομυριο!φαντασου εγω που το χρησιμοποιω πολυ για να μιλαω και να στελνω μυνηματα και wifi κτλπ,ουτε υπερθερμανση μου εχει κανει ποτε(οποτε Byebye στα resets),ουτε αδυναμο σημα wifi εχεις,ουτε τιποτα.Μονο που το wifi του συνδεεται σε ενα δικτιο WEP αν δεν κανω λαθος σε ελαχιστα περισσοτερο χρονο,λογω καποιοων επιπλειον λειτουργιων που επιτελει,διαφορα ομως ειλικρινα δεν θα καταλαβεις.. απο SAR,το οριο που εχει ορισθει διεθνως για να ειναι μια συσκευη ασφαλης,ειναι το 2.0. το Nexus S σε τεστ εχει βγαλει μολις 0.504.(αυτα τα γραφει μεσα το χαρτακι του κινιτου,κια η εταιρια πιστεψε με δεν την συμφερει να πει ψεματα). στο προτινω ανεπιφυλακτα,ειναι πραγματικα τελειο τηλεφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 την ελλειψη απαντησης που δεν ελαβα την ερμηνευω σαν αδυναμια απο τον νικο.ειπε καποια ανουσια πραγματα και οταν του εθεσα καποιες λυσεις τοσο για το ραδιο για οποιον θελει οσο και για το πληκτρολογιο που το multiling ειναι κορυφη δεν ελαβα απαντηση.επισης απαντηση δεν ελαβα για το πως μπορει καποιος να βγαλει φωτογραφια το βραδυ χωρις να εχει φλας η συσκευη του.κλασσικη αντιδραση του ελληνα κανουμε τον κινεζο οταν δεν μας παιρνει.αυτα απο μενα και μην χαλατε αλλο το τοπικ της κινηταρας με τα ανουσια σχολια σας αν θελετε μπορειτε να πατε στο τοπικ του δικου σας κινητου να λετε μεταξυ σας τα ψεμματα σας και να χαιρεστε.εγω απαντησα σολα τα και καλα μειονεκτηματα του nexus και με ποιον τροπο ξεπερνιουνται.η ελλειψη φλας με ποιον τροπο ξεπερνιεται οεο? παιδια να ρωτήσω, επειδη όλοι μου συστήνουν αυτο το nexus αλλα διάβασα κάπου για πολλά Bugs (αδυναμο σήμα wifi, resets κλπ)... να το πάρω; αλλιως λέω για κανα LG Optimus 2x ή Galaxy S που χει κ χαμηλό SAR. Αλήθεια το nexus τι SAR έχει; φιλε σφαιρα παει το κινητο.οσο για το wifi Οντως ειναι αδυναμο σε σχεση με το ideos που ειχα γιατι σολα τα samsung ειναι ελαφρως πιο αδυναμο.για μενα κοντα στα 300 αυτη τη στιγμη παιρνεις το Optimus 2x με κλειστα ματια λογω διπυρηνου επεξεργαστη 8αρας καμερας με φλας γενικα εχει τα παντα και συμφερει.μετα αν πας σε μονοπυρηνο το nexus ειναι μονοδρομος.θα το διαπιστωσεις οταν τεσταρεις απο κοντα σε ενα καταστημα τα κινητα που σε ενδιαφερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δες εδώ πως πείσανε τον shadowmann να πάρει το Nexus S. Αν θες γνώμες για κινητά, άνοιξε ξεχωριστό thread ή ψάξε στο forum. Όλο και κάτι θα υπάρχει. edit: Ό,τι απορία έχεις για το Galaxy S(το οποίο και σου προτείνω), πες την εδώ . με πείσανε? ποιος με έπεισε? το ίδιο θα γινόταν δηλαδή αν έπαιρνα galaxy σ ? θα λέγανε μετά ότι με έπεισες εσύ ας πούμε? αν όμως είχα πρόβλημα και ήμουν δυσαρεστημένος εσύ θα μου έδινες τα λεφτά μου πίσω επειδή με πήρες στον λαιμό σου? αυτό που πήρα το πήρα γιατί το ήθελα και το αποφάσισα εγώ και κανεις άλλος. πήγαινε σε κανένα άλλο θέμα γιατί την επόμενη φορά δεν θα είμαι ευγενικός. edit:αυτό με το wifi το έχουν αν όχι όλα τα samsung τα περισσότερα ώστε να κρατάνε το SAR χαμηλά. κατά τα αλλα όπως τα είπε ο salonikios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 με πείσανε? ποιος με έπεισε? το ίδιο θα γινόταν δηλαδή αν έπαιρνα galaxy σ ? θα λέγανε μετά ότι με έπεισες εσύ ας πούμε? αν όμως είχα πρόβλημα και ήμουν δυσαρεστημένος εσύ θα μου έδινες τα λεφτά μου πίσω επειδή με πήρες στον λαιμό σου? αυτό που πήρα το πήρα γιατί το ήθελα και το αποφάσισα εγώ και κανεις άλλος. πήγαινε σε κανένα άλλο θέμα γιατί την επόμενη φορά δεν θα είμαι ευγενικός. edit:αυτό με το wifi το έχουν αν όχι όλα τα samsung τα περισσότερα ώστε να κρατάνε το SAR χαμηλά. κατά τα αλλα όπως τα είπε ο salonikios. ε ναι ρε φιλε εχει καταντησει αηδια.στην αρχη τον πηρα στα σοβαρα και απαντησα αλλα πλεον μονο στην πλακα εναι να τον παιρνεις αφου συνεχιζει να λεει τα δκα του κανωντας μονολογο χωρις να απανταει οταν τον ρωτας καποια πραγματα.το οτι πηρες το nexus s δεν σημαινει οτι σε επεισε καποιος απο δω οτ κανεις που αγοραζει καποια συσκευη το κανει με βαση αυτα που διαβαζει στα διαφορα forum.απλα μπαινει διαβαζει καποιες εμπειριες χρηστων που εχουν τα κινητα που τον ενδιαφερουν ενημρεωνεται για τις δυνατοτητες των κινητων και την αποφαση την παιρνει ο ιδιος οταν ερχεται σε επαφη με τα κινητα και τα τεσταρει.εκει μετραει πιο του αρεσει καλυτερα εμφανισιακα και πιο του καθεται καλυτερα σαυτο που θελει ο ιδιος απο το κινητο του.μπορω και εγω να μπαινω στα ποστ των αλλων κινητων και να λεω το ταδε δεν εχει φλας λαγκαρει τρελα το αλλο εχει προβληματα και κανει restart μονο του κτλ κτλ.δεν προκειτε να το κανω ομως γιατι θα καταντησω γραφικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για το Nexus S συζητάμε.Αν ζορίζεστε, δεν φταίω σε κάτι.Όταν το πας στο service και δουν ελληνικό swype, το οποίο δεν περνάει ως δια μαγείας, τότε για ποιά εγγύηση μιλάς;Ως δια μαγείας modded stock, δεν υπάρχει. Ή θα είναι stock, ή δεν θα είναι.[offtopic]Dbzakias2,dbzakias,shadowmann,salonikos_27,για αυτό είμαστε εδώ για να σας λύνουμε τις απορίες.Μην ντρέπεστε να ρωτάτε.[/offtopic]Μια ακόμα απορία, σχετική με το Nexus S.Bacκup εφαρμογών,επαφών,ημερολογίου,multimedia περιεχομένου πως κρατάμε στο Nexus S; Karmen, no worries. Απλά έχω κάποιες απορίες για το Nexus S και αν κάποιοι που το έχουν, ξέρουν, ας απαντήσουν.dbzakias, το θέμα του Galaxy S δεν μπορείς να το χαλάσεις. Έχει το αχάλαστο. για το backup αρχειων απλα το συνδεω στο pc και απο κει κανω τα copy-pastes κτλ και για επαφες δεν χρειαζεται να κανω backup διοτι τα εχω περασμενα σε gmail. αν το τοπικ του sgs εχει το αχαλαστο τοτε τα παραταω Δε ξέρω τίποτα; Και ναι γι' αυτό μιλάω + τον Karteo τάδε...Οσο για τα posts μου, το κουμπί αναφορά μπορεί να το πατήσει ο κάθε ένας που θεωρεί ότι παραπληροφορώ ή ότι λέω λαλακίες...Και δε νομίζω όποτε χρειάστηκε να μην βοήθησα στο topic ε; καταρχας δεν ειμαι εγω ο krateo! τα μονο account που ειχα ειναι το dbzakias (οπου ζητησα απο τον paredwse Να μου το διαγραψει) και το dbzakias2 (εδω ερχονται τα λογια μου οτι δεν γνωριζεις τιποτα σχετικα με τα account μου) και δευτερον τα υπόλοιπα δεν πηγαιναν σε εσενα! το ξερω οτι δεν εβαλα παραθεση αλλα τεσπα! και σε παρακαλω πες μου, ποτε ειπα οτι λες μ@κ@κιες ή οτι παραπληροφορείς; ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΉΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!ok τωρα; παιδια να ρωτήσω, επειδη όλοι μου συστήνουν αυτο το nexus αλλα διάβασα κάπου για πολλά Bugs (αδυναμο σήμα wifi, resets κλπ)...να το πάρω; αλλιως λέω για κανα LG Optimus 2x ή Galaxy S που χει κ χαμηλό SAR.Αλήθεια το nexus τι SAR έχει; μαλλον τα μπερδεψες! bus πολλα ειχε η πρωτη παρτιδα του optimus 2x! απο κει και περα κανε οτι θελεις για να μην νομιζουν οτι σε πεισαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα