shadowmann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 oki σε ευχαριστώ! κάτι τελευταίο ,στο φακελάκι DCIM υπάρχει ένα άλλο που λέγεται .thumbnails και έχει μέσα όλες τις φωτογραφίες που έχεις στο κινητό αλλα σαν μικρογραφία η κάτι τέτοια από ότι κατάλαβα, αυτά άμα τα σβήσεις ξανά δημιουργούνται? EDIT: άκυρο το βρήκα. μια που το θυμήθηκα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν καλό οδηγό για root και να μου προτείνει μερικές ROM. ευχαριστώ
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους έχουν την ατυχία να μην γνωρίζουν τί εστί Swype, ας δουν το ακόλουθο video για να καταλάβουν για ποιό λόγο όλοι το θέλουν στις Android συσκευές τους. http://www.iclarifie...x.php?enid=6248 Για το πληκτρολόγιο του iPhone δεν νομίζω πως χωράει συζήτηση για το αν είναι καλό ή όχι. Όσες συσκευές δεν έχουν Swype, μαζί και το Nexus S, επειδή είναι system app το Swype, απαιτεί root για την εγκατάσταση, άρα αντίο εγγύηση, όπως προείπαμε. Στο market κυκλοφορούν επί πληρωμή πληκτρολόγια τύπου Swype όπως το SlideIT αλλά δυστυχώς, δεν είναι Swype... Τέλος και με το Swype για το Nexus S λοιπόν.
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους έχουν την ατυχία να μην γνωρίζουν τί εστί Swype, ας δουν το ακόλουθο video για να καταλάβουν για ποιό λόγο όλοι το θέλουν στις Android συσκευές τους. http://www.iclarifie...x.php?enid=6248 Για το πληκτρολόγιο του iPhone δεν νομίζω πως χωράει συζήτηση για το αν είναι καλό ή όχι. Όσες συσκευές δεν έχουν Swype, μαζί και το Nexus S, επειδή είναι system app το Swype, απαιτεί root για την εγκατάσταση, άρα αντίο εγγύηση, όπως προείπαμε. Στο market κυκλοφορούν επί πληρωμή πληκτρολόγια τύπου Swype όπως το SlideIT αλλά δυστυχώς, δεν είναι Swype... Τέλος και με το Swype για το Nexus S λοιπόν. για μενα το swype ειναι κατι σαν τις custom roms, εντελως περιττό (για το nexus s παντα)... αν ομως θελεις ντε και καλα να το βαλεις πρεπει να πληρωσεις αυτο το τίμημα!
shadowmann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους έχουν την ατυχία να μην γνωρίζουν τί εστί Swype, ας δουν το ακόλουθο video για να καταλάβουν για ποιό λόγο όλοι το θέλουν στις Android συσκευές τους. http://www.iclarifie...x.php?enid=6248 Για το πληκτρολόγιο του iPhone δεν νομίζω πως χωράει συζήτηση για το αν είναι καλό ή όχι. Όσες συσκευές δεν έχουν Swype, μαζί και το Nexus S, επειδή είναι system app το Swype, απαιτεί root για την εγκατάσταση, άρα αντίο εγγύηση, όπως προείπαμε. Στο market κυκλοφορούν επί πληρωμή πληκτρολόγια τύπου Swype όπως το SlideIT αλλά δυστυχώς, δεν είναι Swype... Τέλος και με το Swype για το Nexus S λοιπόν. χωρίς να το έχω ψάξει το θέμα και να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι μπορείς να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην εργοστασιακή του κατάσταση ότι και αν του έχεις κάνει και φυσικά ως διά μαγείας θα έχεις πάλι εγγύηση. και τέλος πάντων ήρθες να μας αλλάξεις γνώμη η να μας πεις ότι δώσαμε τα λεφτά μας για κάτι άχρηστο?! για σύνελθε λιγάκι...
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 χωρίς να το έχω ψάξει το θέμα και να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι μπορείς να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην εργοστασιακή του κατάσταση ότι και αν του έχεις κάνει και φυσικά ως διά μαγείας θα έχεις πάλι εγγύηση. και τέλος πάντων ήρθες να μας αλλάξεις γνώμη η να μας πεις ότι δώσαμε τα λεφτά μας για κάτι άχρηστο?! για σύνελθε λιγάκι... Το ξέρει αυτό που λες. Απλά αναφέρεται κάπου αλλού σε παρόμοια συζήτηση
shadowmann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 άμα θέλει να αναφερθεί σε κάποιον συγκεκριμένα ας μιλήσουν με pm και όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται εδώ και κάμποσες σελίδες...
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξέρει αυτό που λες. Απλά αναφέρεται κάπου αλλού σε παρόμοια συζήτηση Να το πάρω ως σπόντα;
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 άμα θέλει να αναφερθεί σε κάποιον συγκεκριμένα ας μιλήσουν με pm και όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται εδώ και κάμποσες σελίδες... +απειρο! εμεις δεν χαλασαμε το τοπικ του galaxy s!
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 άμα θέλει να αναφερθεί σε κάποιον συγκεκριμένα ας μιλήσουν με pm και όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται εδώ και κάμποσες σελίδες... Προφανώς και η άλλη κουβέντα δεν έγινε με pm και ήρθαν κάποια αποτελέσματα... Τεσπα Ι am off...
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ω ναι!!! κακια! Προφανώς και η άλλη κουβέντα δεν έγινε με pm και ήρθαν κάποια αποτελέσματα... Τεσπα Ι am off... Ενταξει, αυτο κι αν δεν ειναι σποντα!
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 +απειρο! εμεις δεν χαλασαμε το τοπικ του galaxy s! Ναι δε χαλάστηκε απλά, just ξεκ...κε.... Μη το παίζεις άγιος τώρα...
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι δε χαλάστηκε απλά, just ξεκ...κε.... Μη το παίζεις άγιος τώρα... δεν το παιζω αγιος αλλα για πες μου, εχεις δει έστω κι ενα ποστ μου στο τοπικ του sgs; ετσι κι αλλιως το αλλο θεμα ελεγε nexus s vs galaxy s Οποτε δεν ημουν off topic
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Dbzakia απλά ξεφτυλίστηκε ένα θέμα και πάνω από όλα ξεφτυλιστηκε η αναφορά στο sgs... Αρκεί νομίζω αυτό...
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ξεφτυλιστηκε η αναφορά στο sgs... σε παρακαλω καρμεν! μη μας κοροιδευεις! αν ξεφτυλιστηκε η αναφορά στο sgs τοτε η αναφορα στο nexus s τι εγινε; και να θυμίσω πως ειχα και τα 2 κινητα οποτε -πιστευω- πως η γνωμη μου ειναι μες στις ακρες! και τωρα που τα λεμε ποιοι(ος) αρχισε να ριχνει αναφορες μονο και μονο επειδη ειχαμε αντιθετες αποψεις; τεσπα τουλαχιστον να μην χαλασουμε και αυτο το τοπικ... και τωρα που τα λεμε (μιας και που είμαστε στο αναλογο τοπικ) το nexus s εχει τουλαχιστον την διπλασια ταχύτητα απο το sgs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα