Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ πληροφορίες ζητάω, και σιγά σιγά τις βρίσκω και τις συγκεντρώνω για να ξέρω τί γίνεται με το Nexus S.

Συνοψίζουμε:

Α. Για να βάλεις Swype, χάνεις εγγύηση.

Β. Δεν έχει FM radio με RDS.

Έχω μερικές ακόμα απορίες αλλά τις αφήνω για μετά.

A. ναι (απ'οτι είπαν κατι παιδια)

Β. περι rds κτλ δεν ξερω αλλα εστω και με ακουστικα πιανει ραδιο...

επόμενη ερώτηση; (πως και δεν ρωτησες ακομα για την 720p καμερα?)

για να σου απαντάμε τις ερωτήσεις, οχι τιποτα αλλο!

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω τα εχεις ψιλο-μπερδεψει! αλλο οι δημοσιες σχεσεις και αλλο η διαφημιση/marketing! επισης δεν ξερω για ποια πολιτεία/χωρα μιλας διοτι εαν ειναι για καμια Νεα Υορκη τοτε (λογικα) αλλαζουν τα πραγματα... επισης δεν ανεφερα τα μεταπτυχιακα διοτι (για μενα) πανε μαζι με τα πτυχια, δλδ ειναι κατι σιγουρο, πως να το πω; οτι θες στειλε μου πμ και ευχαρίστως θα σου απαντησω...

Δεν συνεχιζω.νομιζω πως ολοι εδω μεσα εβγαλαν τα συμπερασματα τους..

Οχι τιποτα δεν μπερδεψα,σου ξαναλεω ειμαι μικρος,οχι μπουμπουνας.

Τελος απο εμενα στο offtopic

android.png

Δημοσ.

Δεν συνεχιζω.νομιζω πως ολοι εδω μεσα εβγαλαν τα συμπερασματα τους..

Οχι τιποτα δεν μπερδεψα,σου ξαναλεω ειμαι μικρος,οχι μπουμπουνας.

Τελος απο εμενα στο offtopic

android.png

αφου λες 17 ετων, αυτο δεν σημαινει πως εισαι μικρος!

Δημοσ.

αφου λες 17 ετων, αυτο δεν σημαινει πως εισαι μικρος!

Μικρος σημαινει πως ειμαι γιατι εγω σε δεκα μερες αρχιζω τριτη λυκειου και οι περισσοτεροι αν οχι ολοι απο εδω σε δεκα μερες τελειωνουν μεταπτυχιακα η αρχιζουν δουλεια!αναλογικα λοιπον,ειμαι μπομπιρας,αλλα θελω και μππρω να συμμετεχω σοβαρα σε συζητησεις.

android.png

Δημοσ.

εχω διαβασει 2 σελιδες με αχρηστα πραγματα και καραγιοζιλικια.εχει swype και αλλες αχρηστες βλακειες.με το multiling την κανω την δουλεια μου?ναι οποτε τελος.οσο για το ραδιο οι αποψεις εναι διαφορετικες.αλλοι στο xda ισχυριζονται οτι εχουν ραδιο στο κινητο τους αλλοi οτι δεν τους δουλεψε.πεοσωπικα δεν το ψαξα γιατι δεν με ενδιαφερει αφου δεν μετακινουμαι με μεσα μαζικης μεταφορας για μεγαλα ταξδια ωστε να χρειαζομαι ραδιο να περασει η ωρα.το κινητο εχει ολα τα απαραιτητα και κανει ταπ αντα πολυ γρηγορα.προτιμω να μην εχει ραδιο ας πουμε που πιθανονο να βγει ρομ που να εχει παρα να μην εχει flash κατι το οποιο δεν γινεται να περαστει και να μην μπορω να βγαλω φωτογραφιες το βραδακι.γουστα ειναι αυτα ο καθενας κανει την επιλογ του με βαση τα θελω του

Δημοσ.

Σαλονικιέ δεν χρειάζεται διάβασμα για να διαπιστώσεις πως το Nexus S που αγόρασες δεν έχει ραδιόφωνο και ελληνικό swype.

Απλά, πολύ απλά,

δεν έχει.

android.png

Δημοσ.

Σαλονικιέ δεν χρειάζεται διάβασμα για να διαπιστώσεις πως το Nexus S που αγόρασες δεν έχει ραδιόφωνο και ελληνικό swype.

Απλά, πολύ απλά,

δεν έχει.

android.png

ε ναι και πιο το προβλημα μου?πριν το ideos x5 ειχα και παλι το multiling περασα αμεσως και αυτο χρησιμοποιουσα γιατι ειναι πολυ καλυτερο.πες μου κατι που δεν μπορω να κανω με το Multiling σε σχεση με το αλλο?ειπαμε να γραφουμε αλλα μην γραφουμε οτι μπαρουφα θελουμε.ραδιοφωνο συμφωνοι δεν εχει.αν ηθελα αγοραζα hands free με δεκτη ετσι κιαλλιως για να λειτουργησει και το ραδιοφωνο σε μια συσκευη χρειαζεται τα hands free να εχεις μαζι οποτε το ιδιο πραγμα ειναι.απλα δεν μου χρειαζεται το ραδιοφωνο οπως προειπα γιατι μετακινουμαι με αυτοκινητο και ακουω ραδιοφωνο απο κει.

και απαντησε μου σοβαρα τωρα.μπορω αν αγορασω με 20 ευρω hands free με δεκτη να εχω ραδιοφωνο?και μην μου πεις θα κουβαλας μαζι τα hands free γιατι ετσι κιαλλιως hand free θελει για να λειτουργησει το ραδιο.η απαντηση ειναι ναι οποτε λυνεται το προβλημα αμεσα αν θελει καποιος ραδιο.αν θες εσυ πες οτι δεν γινεται.ελληνικα στο πληκτρολογιο εχεις κανονικοτατα με το Multiling οποτε ουτε αυτο ειναι αλυτο προβλημα.

αλυτο προβλημα ειναι η ελλειψη φλας σε καποιες συσκευες γιατι οτι και να κανεις φωτογραφια τι νυχτα δεν παιζει να βγαλεις.ελπιζω να σε καλυψα και περιμενω να μου πεις αν διαφωνεις σε κατι απο αυτα που σου ειπα και αν ναι να μου το δικαιολογησεις

Δημοσ.

οντως τι παραπανω εχει το swype; μαλλον τι λιγοτερο διοτι παραπανω δεν νομιζω να εχει απο το multiling! και ναι, υπαρχει ηδη custom rom με ενεργοποιημενο το ραδιοφωνο χωρις hands free... οποτε λύθηκαν τα προβλήματα!

Δημοσ.

πως βάζω φωτογραφίες και μουσική στο κινητό?

σε πιο φάκελο πρέπει να τα βάλω?

το συνδεεις μεσω usb στον η/υ και ενεργοποιεις αυτο που λεει "Ενεργοποιηση χωρου αποθηκευσης usb" στο notification bar και τα περνας με copy-paste οπου θες!

Δημοσ.

το συνδεεις μεσω usb στον η/υ και ενεργοποιεις αυτο που λεει "Ενεργοποιηση χωρου αποθηκευσης usb" στο notification bar και τα περνας με copy-paste οπου θες!

α και τα βλέπει μονο του? δεν χρειάζεται δηλαδή να τα βάλω σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο? το ίδιο ισχύει και για τα video?

Δημοσ.

α και τα βλέπει μονο του? δεν χρειάζεται δηλαδή να τα βάλω σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο? το ίδιο ισχύει και για τα video?

ναι! εγω απλα εχω κανει 2 φακελους (music, movies) και τα περναω ολα εκει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...