weber122 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 το viber πήρε καμία αναβάθμιση για τη jb ή τίποτα ακόμα?
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ναι βγηκε updated version.
Junior22 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μολις ξανακατεβασα το βιμπερ και πλεον μπαινει στην εφαρμογη!η προηγουμενη εκδοση κατευθειαν με πετουσε και δημιουργιυσε νεα εικονιδια viber!τωρα οκ ειναι ομως!κατεβαστε το! Sent from my Nexus S using Insomnia
krypton Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 κομπλέ το update. παίζει μια χαρά το viber τώρα σε jelly bean
kostas_dr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω και εγώ. Για να δούμε.
kostas_dr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το ξανακατέβασα και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
thomasfiesta Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 γεια σας παιδια εχω και εγω ενα nexus s το οποιο το αγορασα απο εναν φιλο και το εχει την εκδοση 4.0.4 αλλα ειναι custom rom και το εχει πειραξει τον επεξεργαστη στα 1,2 ,θελω να βαλω την καινουργια εκδοση αλλα πρεπει να εχω την γνησια rom για να μου ερθει η ενημερωσει 4.1 πως μπορω να το επαναφερω στην γνησια το κινητο για να μου ερθει μετα η ενημερωσει για την 4,1 εκδοση??????
kostas_dr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν είμαι ειδικός, αλλά για κοίτα εδώ: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CGcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.myphone.gr%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ft%3D315019&ei=RsMgUOb6MurV0QWE5ICwDA&usg=AFQjCNHCm-4X7k5Ip2PDE2_DdNm7brxw7g
koslibpro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 για προτινετε καμια καλη custom rom για το nexus s...το cyanogenmod το βαρεθηκα τοσο καιρο πια..
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ποσες ωρες διαρκει σε standby? thanks μα δεν το εχει κανεις το κινητο για να μου απαντησει... :-Ρ μεχρι τι χωρητικοτητας καρτα παιρνει? δεν εχει sd card :-/ επισης τα ανδροιντ κινητα γινονται κατεβαστηρια...? thanks
Junior22 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 μα δεν το εχει κανεις το κινητο για να μου απαντησει... :-Ρ μεχρι τι χωρητικοτητας καρτα παιρνει? δεν εχει sd card :-/ επισης τα ανδροιντ κινητα γινονται κατεβαστηρια...? thanks Διαρκει αρκετες ωρες σe standby αλλα να εχεις smartphone σε standby λιγο δυσκολο..εχει απο μονο του 16gb μνημη οποτε δεν νομζιω να χρειαζεσαι και αλλα!τι εννοεις κατεβαστηρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα