nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Έρχεται και η official JB 4.1 για το Nexus S. Αυτό αυτομάτως δίνει ελπίδα για κουστούμια και στα υπόλοιπα ίδιας κλάσης μονοπύρηνα που δεν θα την έχουν επισήμως. Εύγε Nexus S... Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Έχω αγοράσει μια θήκη απο σιλικόνη για το κινητό εδώ και μερικούς μήνες. Μάλλον όμως πιεζόταν το πλήκτρο της ενεργοποιήσεως, και τώρα φαίνεται ότι το πλήκτρο έχει μπει λίγο μέσα, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο αρκετές φορές να ενεργοποιεί μόνο του την οθόνη. Το κάνει τώρα τελευταία αρκετά συχνά δυστυχώς. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakas666 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 παιδια HELP...ειναι να αγορασω ενα νεξους ς αλλα εχει θεμα λεει ο ιδιοκτητης και δεν μπορει να σβησει η να βαλει αρχεια στην μνημη, θεμα της μιτρικης λεει εκεινος ...τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πως δεν μπορει: factory reset για τις εφαρμογες, account, επαφες κτλ και συνδεση με usb στον η/υ για τα αρχεια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakas666 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 δεν 3ερω αυτο λεει εκεινος..εσεις τι λετε? να το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 παιδια εχει ερθει σε κανεναν απο εσας η ενημερωση για αναβαθμιση σε jlb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ακμοα περιμενουμε,και λογικα θα ψιλοαργησει να ερθει!εμενα η προηγουμενη αναβαθμιση ειχε καθυστερησει αρκετα! Sent from my Nexus S using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Εμενα μου ηρθε πριν 1-2 μερες. Παντως για 4.0.4 η ενημερωση μου ειχε αργησει παρα πολυ μεχρι που εκανα τον οδηγο μου και δουλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Και εμένα είχε αργήσει η αναβάθμιση στο 4.0.4 αλλά τελικά ήρθε μόνη της χωρίς εγώ να κάνω κάτι. Λίγη υπομομή ήθελε. Σήμερα μου ήρθε και η αναβάθμιση στο Jelly Bean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 παιδια μολις μου ηρθε η αναβαθμιση για jlb να την κανω η να περιμενω λιγο μηπως και laggarei το κινητο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πάντως με το Jelly Bean κράσαρε το Viber. Διάβασα ότι και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, τα ίδια. Σήμερα το πρωί όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Πάντως με το Jelly Bean κράσαρε το Viber. Διάβασα ότι και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, τα ίδια. Σήμερα το πρωί όλα αυτά. Θα κανει ενημερωση το viber και θα δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Διάβασα μια ανακοίνωση ότι εργάζονται για να λύσουν το πρόβλημα. Μικρό το κακό. Το χρησιμοποιώ ελάχιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 να την κανω τελικα η θα μου κολλαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Εμένα δεν μου κολλάει πάντως. Μόνο αυτό το θέμα συμβατότητας με κανα δυο εφαρμογές υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα