angmar Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εργοστασιακά το κινητό δεν έχει ελληνικά, τουλάχιστον στην 4, πιο πριν δε ξέρω. Δες κι αυτό το thread να πάρεις ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 κατεβασα το greek keyboard καλο μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Προτείνω Hacker's Keyboard και Multiling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αντιμετωπίζω ένα ζήτημα με το τηλέφωνό μου. Μερικές φορές όταν το ανοίγω, η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή, σαν να το βλέπεις με φίλτρο! Πρέπει να βγάλω το κάλυμμα και την μπαταρία και να τα ξαναβάλω. Αλλά η πολύ σκοτεινή οθόνη επανεμφανίζεται μετά απο λίγο καιρό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μήπως έχει θέμα η αυτόματη φωτεινότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αντιμετωπίζω ένα ζήτημα με το τηλέφωνό μου. Μερικές φορές όταν το ανοίγω, η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή, σαν να το βλέπεις με φίλτρο! Πρέπει να βγάλω το κάλυμμα και την μπαταρία και να τα ξαναβάλω. Αλλά η πολύ σκοτεινή οθόνη επανεμφανίζεται μετά απο λίγο καιρό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Τι μπορεί να φταίει; ή μήπως εχει γρατσουνιστει ή θαμπωσει με καποιον τροπο ο αισθητηρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τελικά όλα οκ με το τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι το είχε πιάσει για ένα διάστημα. Έχω μια άλλη απορία: όταν το βάζω να φορτίσει ποτέ δεν πάει στο 100%. Λέει ότι έχει φορτίσει αλλά όταν βλέπω την μπαταρία, γράφει γύρω στο 95-96%. Είναι φυσιολογικό; και σ' εσάς αυτό βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τόσο πάει ναι, 95-96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 οχι.φτανει και μεχρι 100. με custom rom ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 100% μπορει να φτασει και χωρις ρομ αν αφησεις το κινητο να φορτιζει και εχεις ανπιχτη την οθονη!καπου διαβαζα πως αν εχει και wifi ανοιχτο φορτιζει πιο γρηγορα,αν και αμφιβαλλω!παντως το πρωτο ισχυει γιατι το εχω δοκιμασει! Sent from my Nexus S using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Αυτό το 3-4% που λείπει, αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Όχι, γιατί δεν λείπει. Η μπαταρία φορτίζει κανονικά. Ρίξε μια ματιά σ αυτό το αναλυτικότατο άρθρο. Αυτό το 100% που φαίνεται σε custom roms είναι πλασματικό. Το συγκεκριμένο αποτελεί feature του λειτουργικού με σκοπό να προστατέψει τη μπαταρία. Μη του δίνεις σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Οκ, ευχαριστώ, και το είχα απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 τιποτα.μην αγχωνεσαι.απλα κλειστο και ξανα-φλασαρε την ρομ.μερικες φορες μουλαρωνουν και δεν μπαινουν με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα