geowizard Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Να φανταστω οτι εχεις κανει gmail λογαριασμο ετσι; λοιπον μπαινεις εκει και τις συγχρονιζεις με το gmail account σου ή απλα τις περνας με τον απλο γνωστο χειροκίνητο τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εχω κανει gmail αλλα που παω και κανω συγχρονισμο στις ρυθμισεις; Το βρηκα εντα3ει ευχαριστω πολυ. Θα ηθελα επισης να ρωτησω να περασω την εκδοση ICS γιατι εχω ακουσει οτι laggarei το κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εχω κανει gmail αλλα που παω και κανω συγχρονισμο στις ρυθμισεις; Το βρηκα εντα3ει ευχαριστω πολυ. Θα ηθελα επισης να ρωτησω να περασω την εκδοση ICS γιατι εχω ακουσει οτι laggarei το κινητο ναι περνα την 4.0.3 και αμεσως μετα την 4.0.4 και θα πεταει το κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Θα μου ερθει ενημερωση για την 4.0.4 ; Επειδή είμαι αρχάριος μου λέτε λίγο πως θα εγκαταστήσω το ICS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εάν είσαι στη 2.3.6 θα σου έρθει για 4.0.3 και μετά για 4.0.4. Εάν είσαι στη 2.3.4 πρέπει να περάσεις με το χέρι τη 2.3.6 πρώτα. Πήγαινε "Ρυθμίσεις > Σχετικά... > Ενημέρωση συστήματος" και έλεγξέ το αν έχεις αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εχω την 2.3.4 και μου εχει ερθει αναβαθμιση για ICS 4.0.4 να την εγκαταστησω; Και αν ναι μου λετε λιγο τα βηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κάνε ένα backup στα δεδομένα σου και βγάλτα σε ένα υπολογιστή καλού κακού. Μετά πάτα απλώς "Εγκατάσταση" στην ειδοποίηση τους συστήματος και θα τα κάνει όλα μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πως να κανω backup τα αρχεια μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 το συνδεεις στο pc και απο εκει copy-paste οτι θελεις και αποθηκευσε τα στο pc αν και δεν σου σβηνει αρχεια το update απο ota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Παιδια το nexus s εχει ηχογραφηση η τσαμπα ψαχνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Παιδια το nexus s εχει ηχογραφηση η τσαμπα ψαχνω; σε ποια rom?στην 2.3.4 και στην 2.3.6 οχι δεν εχει native.μονο με third parties.απο την 4 ++ εχει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Που είναι η εφαρμογή και δε την βλέπω; (όχι ότι παίζει να την χρησιμοποιήσω ποτέ, αλλά έτσι) Σε 4.0.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Στην 4.0.3 ειχε,τωρα που το κοιταζω σε 4.0.4 οντως δεν εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παίδες, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το κινητό ψάχνω να βρω ελληνικό πληκτρολόγιο στα μηνύματα αλλά δεν το βρίσκω πουθενά βοήθεια!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ψάξε στο play για Greek input method. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα