geowizard Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Τα πάντα χάνεις εκτός από αυτά που έχεις αποθηκευμένα στην sd card. και εκτος απο αυτα που εχεις συγχρονισει με το gmail λογαριασμο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 και εκτος απο αυτα που εχεις συγχρονισει με το gmail λογαριασμο σου Ε καλα αυτα ουτως η αλλως δεν τα χανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ήρθε και σε μένα σήμερα το OTA 4.0.4 και η ειδοποίηση βγαίνει κάθε 3 και λίγο και μου τα έχει κάνει zeppelin. Είμαι αντιδραστικός τύπος και δε θέλω να την κάνω, καμιά ιδέα για το πως θα το σταματήσω να μου τα πρήζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Για αυτούς που το σκέφτονται να αναβαθμίσουν και ασχολόνται με development πρέπει να σας πω ότι apps από το unity 3d είχαν τρομερά προβλήματα στο ICS, χαμηλά fps, corrupted γραφικά κλπ. Από το Corona SDK δούλευαν κανονικά. Ξαναγύρισα τελικά στην official 2.3.6. Είναι λιγότερο όμορφη αλλά πάει σφαίρα Και έμενα μου βγάζει πάλι για το Update να δούμε πως θα το απενεργοποιήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 παιδια με την ICM βελτιωνετε η καμερα του κινητου εννοω μπορεις να κανεις ζουμ και ολα αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οχι.μονο πανοραμικη ληψη προστιθεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν με την ICS κολλάει το κινητό καθώς από βίντεο που έχω δει το κινητακι έχει πολλά κωλύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Προσωπική εμπειρία και μόνο. Με την 4.0.3 γαμιόταν ο Ζεύς. Είχα φτάσει πολλάκις στα όρια να κανονίσω blind date του nexus με τον τοίχο. Ξεκίνησα τις μόντες με custom kernels, overclocking και τα ρέστα και είδα αισθητή βελτίωση. Με την 4.0.4 το κινητό λειτουργεί άψογα, δε κολλάει, δουλεύει άριστα με παιχνίδια που με την 4.0.3 έσπαγαν φρικτά, η μπαταρία κρατάει παραπάνω και γενικά έγινε επιτέλους αυτό που έπρεπε να είναι εξ αρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ρε παιδιά γιατί το nexus s me super amoled πρέπει να είναι πιο ακριβό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ρε παιδιά γιατί το nexus s me super amoled πρέπει να είναι πιο ακριβό; Γιατι ειναι καλυτερη οθονη, αρα πιο ακριβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω εαν το nexus S εχει δευτερη καμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ναι εχει. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Infant Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδιά μόλις αγόρασα το nexus s και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου. Ενώ τις έχω αποθηκευμένες στη κάρτα sim μου λέει ότι δεν έχω καμιά επαφή πρέπει να τις ξαναγράψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα