weber122 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 2 ερωτήσεις για την αναβάθμιση. 1)έχει καμία διαφορά από το να περιμένεις να έρθει αυτόματα από το να την κάνεις manual (θέμα κινδύνου και αξιοπιστια αναβάθμισης) 2)με manual πρέπει να κάνω backup? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέματα, του ίδιο αρχείο είναι έτσι κινητό αλλιώς. Δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητο να πάρεις backup αλλά καλό θα είναι. Επίσης καλό θα ηταν να κάνεις πριν ένα factory reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέματα, του ίδιο αρχείο είναι έτσι κινητό αλλιώς. Δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητο να πάρεις backup αλλά καλό θα είναι. Επίσης καλό θα ηταν να κάνεις πριν ένα factory reset. Παίζει να χαθεί η ΟΤΑ ειδοποίηση αν κάνεις wipe πριν? Αν κάνεις μετά την εγκατάσταση έχει διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 καλά περιττό να πω ότι πετάει το κινητό...! έχει βεβαια κάποια μικρά bugs κυρίως στο multitasking αλλά θα διορθωθούν πιστεύω. και για όποιον ενδιαφέρεται για root μπείτε εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1396913 εγώ πήγα κατευθείαν στο βήμα που λέει να ενεργοποιήσουμε το usb debugging. και εδώ το official ICS Package : http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/VQ8PQk_V.zip Καλές Γιορτές σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 μου ηρθε και εμενα το ICS MR1 ΟΤΑ εκανα το update , γενικα ναι ειναι κατι καινουριο , ομορφο , παει γρηγορα κλπ , αλλα νομιζω οτι γινεται μια αφαιμαξη στη μπαταρια γενικα , 2 μερες το εχω τωρα και χθες αντεξε 20 ωρες...ισως ειναι ιδεα μου γιατι το πασπατευω περισσοτερο αλλα θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παιδια βοηθεια!!!Δεν μπορω να φλασαρω ρομ γιατι ο ρομ μανατζερ λεει an error occured while attempting to run privileged commands!Προσπαθησα να κατεβασω update gia superuser,και λεει κατεβασε update.zip δηλαδη την 4.0.3 τη οποια εχω..αλλα ακομα και αν παω να την φλασαρω δεν το κανει.λεει installation aborted..στο ρομ μανατζερ μπαινω αλλα εκδοση 3.χχχ.χχχ μεσω cmd απο το πισι..το θεμα ειναι πως δεν μπορω να χρησιμοποιησω ρομ μανατζερ αρα και να φλασαρω το κινητο..unroot δεν γινεται γιατι δεν μπορω να κανω unzip καποιο αρχειο,αφου λεει installation aborted..καμια ιδεα?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παιδια βοηθεια!!!Δεν μπορω να φλασαρω ρομ γιατι ο ρομ μανατζερ λεει an error occured while attempting to run privileged commands!Προσπαθησα να κατεβασω update gia superuser,και λεει κατεβασε update.zip δηλαδη την 4.0.3 τη οποια εχω..αλλα ακομα και αν παω να την φλασαρω δεν το κανει.λεει installation aborted..στο ρομ μανατζερ μπαινω αλλα εκδοση 3.χχχ.χχχ μεσω cmd απο το πισι..το θεμα ειναι πως δεν μπορω να χρησιμοποιησω ρομ μανατζερ αρα και να φλασαρω το κινητο..unroot δεν γινεται γιατι δεν μπορω να κανω unzip καποιο αρχειο,αφου λεει installation aborted..καμια ιδεα?!? Κάνε την κλασσική μέθοδο. Μπες σε bootloader mode (power + vol up όταν είναι κλειστό), πάτα recovery και μετά "flash zip from sdcard" κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 μα ούτε έτσι γίνεται!!!για αυτό λέω μήπως υπάρχει τροπος να φλασαρω καπως αλλιώς τις ρομ.. Sent from my Nexus S using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 μα ούτε έτσι γίνεται!!!για αυτό λέω μήπως υπάρχει τροπος να φλασαρω καπως αλλιώς τις ρομ.. Sent from my Nexus S using Insomnia Σε recovery δεν μπορείς να μπεις, ΟΚ. Σε bootloader mode πάλι δεν μπορείς; Δεν ανοίγει καθόλου το κινητό; Αν μπορέσεις δες σε αυτό το βίντεο πώς να φλασάρεις μια νέα recovery μέσω fastboot και αφού το κάνεις, μπες και φλάσαρε τη ROM σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Γεια σας και απο εμένα Προχθές έβαλα και εγώ την ICS 4.0.4 με ΟΤΑ και είμαι εντελώς απογοητευμένος! Είναι πάναργη... Για παράδειγμα, η μετάβαση από τη κεντρική οθόνη στα apps είναι πολύ αργή, όταν ενεργοποιείς/απενεργοποιείς οτιδήποτε από το power widget τo live wallpaper παίζει σαν slide show κλπ κλπ. Θυμήθηκα την εποχή που είχα το ηρωικό πλην πάναργο galaxy spica! Μόνο ο stock browser φαίνεται πιο γρήγορος. Επιπλέον η μπαταρία φαίνεται να τελειώνει πιο γρήγορα Γράφω αυτό το ποστ για να προειδοποιήσω αυτούς που την έχουν κατεβάσει και σκέφτονται αν θα την βάλουν ή όχι Σημείώνω ότι δεν έχω κάνει factory reset, αλλά δε νομίζω να βελτιωθεί πολύ η κατάσταση. Οταν το κάνω θα ξαναποστάρω. Κρίμα γιατί το τηλέφωνο με 2.3.6 είναι τόσο καλό που δεν μπαίνεις καν σε σκέψεις να βάλεις custom rom... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Όταν πέρασα από 2.3.6 σε 4.0.3 είχα τα ίδια και χειρότερα. Μετά από factory reset έγιναν όλα καλύτερα οπότε στο συνιστώ. Προσωπικά είδα βελτίωση στο τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Γεια σας και απο εμένα Προχθές έβαλα και εγώ την ICS 4.0.4 με ΟΤΑ και είμαι εντελώς απογοητευμένος! Είναι πάναργη... Για παράδειγμα, η μετάβαση από τη κεντρική οθόνη στα apps είναι πολύ αργή, όταν ενεργοποιείς/απενεργοποιείς οτιδήποτε από το power widget τo live wallpaper παίζει σαν slide show κλπ κλπ. Θυμήθηκα την εποχή που είχα το ηρωικό πλην πάναργο galaxy spica! Μόνο ο stock browser φαίνεται πιο γρήγορος. Επιπλέον η μπαταρία φαίνεται να τελειώνει πιο γρήγορα Γράφω αυτό το ποστ για να προειδοποιήσω αυτούς που την έχουν κατεβάσει και σκέφτονται αν θα την βάλουν ή όχι Σημείώνω ότι δεν έχω κάνει factory reset, αλλά δε νομίζω να βελτιωθεί πολύ η κατάσταση. Οταν το κάνω θα ξαναποστάρω. Κρίμα γιατί το τηλέφωνο με 2.3.6 είναι τόσο καλό που δεν μπαίνεις καν σε σκέψεις να βάλεις custom rom... μα η 4.0.4 ειναι η πιο γρηγορη απο ολες τις rom... κανε factor. reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t0ne_de4f Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 'Εκανα factory reset και δυστυχώς όπως το περίμενα, δεν είδα βελτίωση... Αν βγάλεις το live wallpaper κατι παει να γίνει αλλα και παλι καμία σχέση με την 2.3.6... Είναι όμορφο το ICS δε λέω, αλλά μάλλον λιγάκι βαρύ για το nexus S. Εσείς ρε παιδιά το βλέπετε πιο γρήγορο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εγώ να σου πω την αλήθεια τις ιδιες ταχύτητες βλέπω. με το factory reset χάνεις αρχεία και αν ναι ποια? π.χ. τις εικόνες, τα sms τα χάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εγώ να σου πω την αλήθεια τις ιδιες ταχύτητες βλέπω. με το factory reset χάνεις αρχεία και αν ναι ποια? π.χ. τις εικόνες, τα sms τα χάνεις? Τα πάντα χάνεις εκτός από αυτά που έχεις αποθηκευμένα στην sd card. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα