gilardino Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 το sygic λογικα δε θα δουλευει,οπως κι αλλα προγραμματα,λογω ασυμβατοτητας με το ics...δοκιμασε το ndrive,δουλευει κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Αν θες, πες και στον gilardino τί μυστηριακό συνέβη εχθές! Ηθικό δίδαγμα, υπομονή μετά το flashing! Θα ανοίξει! Ασε ρε χθες ειχε μουλαρωσει δεν ανοιγε με τιποτα!την ειχα φλασαρει 4 φορες και κολαγε παντα εκει με το skater!μας ειχε σπασει τα νευρα!τελικα με πηρε ο υπνος και το πρωι που ξεκολισα την μουρη μου απο το πληκτρολογιο την ξαναφλασαρα και μπηκε αμεσως!αλλιως θα το εσπαγα!και θα επαιρνα το galaxy του νικου +1 για το ηθικο διδαγμα Τεχνικο διδαγμα:deodexed roms αργουν!! (Προσωπικη εμπειρια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 και άλλο ένα ηθικό δίδαγμα να έχεις πάντα μία rom που σου έχει δουλέψει μέσα στο κινητό και πριν από ένα φλασάρισμα ένα Nandroid backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Κρίμα που άνοιξε πάντως θα έβαζε και μαμώ τα παγωτάκια Και νομιζεις οτι γλιτωσες?!κατσε να βαρεθω αυτη την rom και θα βαλω και παγωταρα οχι παγωτακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Και νομιζεις οτι γλιτωσες?!κατσε να βαρεθω αυτη την rom και θα βαλω και παγωταρα οχι παγωτακι Εγώ έλεγα να την περνούσαμε αλλά εσύ ήθελες την πως την είπαμε;;;;; cm???? cooler master είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 και άλλο ένα ηθικό δίδαγμα να έχεις πάντα μία rom που σου έχει δουλέψει μέσα στο κινητό και πριν από ένα φλασάρισμα ένα Nandroid backup. Πφφφφφ!δωσε μου οδηγιες για να το κανω τωρα! Κακιιιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Στα πμ έχεις το λινκ Οπως έβαλες την cooler master έτσι θα βάλεις και το παγωτό. Και το πολύ πολύ να μην ξανανοιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έλεγα να την περνούσαμε αλλά εσύ ήθελες την πως την είπαμε;;;;; cm???? cooler master είναι; Οχι mini cuper(αν τα γυρισεις αναποδα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Στα πμ έχεις το λινκ Οπως έβαλες την cooler master έτσι θα βάλεις και το παγωτό. Και το πολύ πολύ να μην ξανανοιξει Το πολυ πολυ χρησιμοποιω το karmen's skype online support;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Στα πμ έχεις το λινκ Οπως έβαλες την cooler master έτσι θα βάλεις και το παγωτό. Και το πολύ πολύ να μην ξανανοιξει Σιγουρα βρε μου το εστειλες στα pm?ουτε ειδοποιηση μου εβγαλε,αλλα και παλι δεν μου εχει φτασει κατι..κανε εναν κοπο και ξαναστειλτο μου βρε καρμεν,σε ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 pm sent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS1710 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Παιδια στο συγκεκριμενο τηλεφωο εχετε βαλει καποιο προγραμμα να ρυθμιζει ποιες εφαρμογες να ανοιγουν μαζι με το τηλεφωνο ή δεν χρειαζεται λετε? Εχω βαλει το startup auditor και παλι ομως καποια ανοιγουν οπως το viber,accuweather και σκεφτομαι αν τελικα χρειαζεται κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Παιδια στο συγκεκριμενο τηλεφωο εχετε βαλει καποιο προγραμμα να ρυθμιζει ποιες εφαρμογες να ανοιγουν μαζι με το τηλεφωνο ή δεν χρειαζεται λετε?Εχω βαλει το startup auditor και παλι ομως καποια ανοιγουν οπως το viber,accuweather και σκεφτομαι αν τελικα χρειαζεται κατι.. Το viber καντο απο τις ρυθμισεις του να μην ανοιγει.για το accuweather δεν ξερω συγκεκριμενα.θα ψαξω και σε λιγο θα κανω update το post. edit:για δοκιμασε το startup manager.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS1710 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Πως το κανουμε αυτο στο viber? Δεν βρισκω καποια επιλογη εβαλα και το startup manager δεν ανοιγουν στην αρχη μετα απο λιγο ομως ανοιγουν ξανα αρα δεν πολυδουλευει. αν τις μετακινησω στο usb storage παιζει καποιο ρολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα