Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ούτε με την 2.2 λαγκάρει. Αλλά ΟΚ, πλέον φοράει επίσημα 2.3 οπότε το λες και εσύ, δεν λαγκάρει. :)

2. ΟΚ. Η κομμένη έκδοση έπεσε στα 259€ με LCD αντί για AMOLED μπας και ανταγωνιστεί το περσινό Galaxy S.

3. Μα και φυσικά είναι κομμένη για να ρίξει την τιμή της μπας και γίνει πιο ανταγωνιστική σαν συσκευή, γιατί με τόσες ελλείψεις είναι λογικό να μην πουλάει.

[offtopic]

Δυστυχώς δεν είσαι σε θέση να μου λες πού θα ποστάρω και που όχι.

Σας αφήνω προς το παρόν.

Οι κάτοχοι Galaxy S και Galaxy S II έχουν βρεί αρκετή βοήθεια στο insomnia.gr από μέλη που είναι γνωστά σε όλους.

Οι κάτοχοι Nexus S, δυστυχώς δεν έχουν την ίδια τύχη παρόλο που εσύ Dbzakia που δούλευες στην Google(!) θα πρέπει να βοηθάς τα παιδιά, ε;!

Και επειδή ήδη με κουράσατε εσείς οι 2, ό,τι απορίες έχετε, με πμ...

Τσάγια...

[/offtopic]

1. παλι καλα που συμφωνουμε σε κατι

2. δεν με νοιαζει ο λογος παντως η τιμη εχει πεσει υπερβολικα πολυ!

3. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν εχει καμια ελλειψη σε σχεση με την super amoled εκδοση παρα μονο την οθονη!

υ.γ. οντως μπορει να μην εχω την δικαιοδοσία να σου λεω που να γραφεις και που οχι αλλα αν ψαξεις στις προηγουμενες σελιδες αυτου του τοπικ θα διαπιστώσεις οτι εισαι ανεπιθύμητος. απο εκει και περα κανε οτι θες... και ναι! βοηθαω οσο πιο πολυ μπορω... αν θες μπορεις να βοηθήσεις και εσυ, αν και χλωμό το βλεπω!

btw δεν ειμαστε μονο εμεις οι 2... ψαξε, ολο και καποιον θα βρεις! ^_^

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Ούτε με την 2.2 λαγκάρει. Αλλά ΟΚ, πλέον φοράει επίσημα 2.3 οπότε το λες και εσύ, δεν λαγκάρει. :)

2. ΟΚ. Η κομμένη έκδοση έπεσε στα 259€ με LCD αντί για AMOLED μπας και ανταγωνιστεί το περσινό Galaxy S.

3. Μα και φυσικά είναι κομμένη για να ρίξει την τιμή της μπας και γίνει πιο ανταγωνιστική σαν συσκευή, γιατί με τόσες ελλείψεις είναι λογικό να μην πουλάει.

[offtopic]

Σας αφήνω προς το παρόν.

Οι κάτοχοι Galaxy S και Galaxy S II έχουν βρεί αρκετή βοήθεια στο insomnia.gr από μέλη που είναι γνωστά σε όλους.

Οι κάτοχοι Nexus S, δυστυχώς δεν έχουν την ίδια τύχη παρόλο που εσύ Dbzakia που δούλευες στην Google(!) θα πρέπει να βοηθάς τα παιδιά, ε;!

Τσάγια...

[/offtopic]

οκ οτι πεις.θα μας τρελανεις εσυ.το κινητο με 2.2 οχι απλα λαγκαρει αλλα λαγκαρει υπερβολικα.με 2.3 εχει βελτιωθει καπως αλλα παλι δεν φτανει το nexus s.οτι και να λες το βλεπω καθε μερα το galaxy s του φιλου μου.δεν γινεται να κανεις το μαυρο-ασπρο οσο και να προσπαθεις.αν δεν αλλαξεις ρομ στο galaxy απλα το κινητο ειναι πιο αργο και απο το ideos x5.πες τα δικα σου με τις υπογραφες σου εσυ στην πραξη καταλαβαινει την διαφορα ταχυτητας και ενα 5χρονο παιδι αν τα βαλεις διπλα διπλα.αντε πανε στο ποστ του galaxy τωρα να εκθειασεις την υπογραφη σου και ασε δω εμας με τις κινηταρες μας να μην ξερουμς τι θα πει η λεξη λαγκ και να σπαμε τα κοντερ στα τεστ γραφικων και cpu.

[offtopic]

Σας αφήνω προς το παρόν.

Τσάγια...

[/offtopic]

κομμενη εκδοση και να κοστιζει οταν βγηκε πιο ακριβα απο το galaxy πρωτη φορα βλεπω.αν δεν θυμασαι καλα 600 ευρω κοστιζε το nexus s οταν βγηκε και τωρα το prime θα ειναι παλι πιο ακριβο απο το galaxy.οτι και να λες τα κορυφαια σε λειτουργια κινητα της google θα ειναι αφου αυτη βγαζειτο λογισμικο και καλυτερο setup κανει στις συσκευες της.με βαση το nexus διαμορφωνεται το λογισμικο.δεν πιστευω να διαφωνεις και σαυτο.αν ναι μαλλον δεν εχεις ιδεα

αυτη η υπογραφη παντως το τι ψεμα εχει μεσα δεν λεγεται.μια αλλη φορα του αποδειξαμε οτι εχει ελληνικο swype το nexus και συνεχιζει την παραπληροφορηση.τι να πεις μια φορα ψευτης μια ζωη ψευτης

και κατι τελευταιο μπορει να νομιζεις οτι το optimus black δεν λαγκαρει γιατι το συγκρινεις με το δικο σου galaxy.οταν λοιπον πιασεις στα χερια σου ενα nexus s θα καταλαβεις πραγματικα πως παει σφαιρα ενα κινητο και θα νομιζεις οτι ταλλα 2 εχουν την μιση επεξεργαστικη ισχυ.μερα με τη νυχτα πραγματικα σε λειτουργια

Δημοσ.

οκ οτι πεις.θα μας τρελανεις εσυ.το κινητο με 2.2 οχι απλα λαγκαρει αλλα λαγκαρει υπερβολικα.με 2.3 εχει βελτιωθει καπως αλλα παλι δεν φτανει το nexus s.οτι και να λες το βλεπω καθε μερα το galaxy s του φιλου μου.δεν γινεται να κανεις το μαυρο-ασπρο οσο και να προσπαθεις.αν δεν αλλαξεις ρομ στο galaxy απλα το κινητο ειναι πιο αργο και απο το ideos x5.πες τα δικα σου με τις υπογραφες σου εσυ στην πραξη καταλαβαινει την διαφορα ταχυτητας και ενα 5χρονο παιδι αν τα βαλεις διπλα διπλα.αντε πανε στο ποστ του galaxy τωρα να εκθειασεις την υπογραφη σου και ασε δω εμας με τις κινηταρες μας να μην ξερουμς τι θα πει η λεξη λαγκ και να σπαμε τα κοντερ στα τεστ γραφικων και cpu.

κομμενη εκδοση και να κοστιζει οταν βγηκε πιο ακριβα απο το galaxy πρωτη φορα βλεπω.αν δεν θυμασαι καλα 600 ευρω κοστιζε το nexus s οταν βγηκε και τωρα το prime θα ειναι παλι πιο ακριβο απο το galaxy.οτι και να λες τα κορυφαια σε λειτουργια κινητα της google θα ειναι αφου αυτη βγαζειτο λογισμικο και καλυτερο setup κανει στις συσκευες της.με βαση το nexus διαμορφωνεται το λογισμικο.δεν πιστευω να διαφωνεις και σαυτο.αν ναι μαλλον δεν εχεις ιδεα

αυτη η υπογραφη παντως το τι ψεμα εχει μεσα δεν λεγεται.μια αλλη φορα του αποδειξαμε οτι εχει ελληνικο swype το nexus και συνεχιζει την παραπληροφορηση.τι να πεις μια φορα ψευτης μια ζωη ψευτης

και κατι τελευταιο μπορει να νομιζεις οτι το optimus black δεν λαγκαρει γιατι το συγκρινεις με το δικο σου galaxy.οταν λοιπον πιασεις στα χερια σου ενα nexus s θα καταλαβεις πραγματικα πως παει σφαιρα ενα κινητο και θα νομιζεις οτι ταλλα 2 εχουν την μιση επεξεργαστικη ισχυ.μερα με τη νυχτα πραγματικα σε λειτουργια

φιλε, στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα... απλα μην αρχισουμε παλι διοτι δεν θελω να κλειδωθει και αυτο το θεμα!

Δημοσ.

δες και εμενα την υπογραφη μου.

nexus s-16gb μνημη galaxy s-8 gb μνημη

φλας στην καμερα οχι φλας στην καμερα

s-clcd amoled διαφορα μονο στο μαυρο με s-clcd αλλα στο ασπρο καλυτερη απεικονιση η s-clcd.

2.3.6 2.3.3

και το σημαντικοτερο ολων το νοεμβριο επισημα icecream που θα το εκτοξευσει κιαλλο το κινητο.το galaxy δεν προβλεπεται να την παρει εδω πηρε την 2.3 μετα απο 6-7 μηνες.οποτε αν δεν θελουμε να ξοδευουμε συνεχως λεφτα για κινητο καλο ειναι να παρουμε κινητο με αντοχη στο χρονο που θα παιρνει τις αναβαθμησεις

Δημοσ.

δες και εμενα την υπογραφη μου.

nexus s-16gb μνημη galaxy s-8 gb μνημη

φλας στην καμερα οχι φλας στην καμερα

s-clcd amoled διαφορα μονο στο μαυρο με s-clcd αλλα στο ασπρο καλυτερη απεικονιση η s-clcd.

2.3.6 2.3.3

και το σημαντικοτερο ολων το νοεμβριο επισημα icecream που θα το εκτοξευσει κιαλλο το κινητο.το galaxy δεν προβλεπεται να την παρει εδω πηρε την 2.3 μετα απο 6-7 μηνες.οποτε αν δεν θελουμε να ξοδευουμε συνεχως λεφτα για κινητο καλο ειναι να παρουμε κινητο με αντοχη στο χρονο που θα παιρνει τις αναβαθμησεις

+ οτι υπαρχει μονο 10€ διαφορα!

Δημοσ.

φιλε, στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα... απλα μην αρχισουμε παλι διοτι δεν θελω να κλειδωθει και αυτο το θεμα!

ρε φιλε ειναι προκλητικος.λεει που λεει τα ψεμματα του στο φορουμ του galaxy ερχεται να μας τα πει και εδω λες και δεν τα εχουμε δουλεψει τα 2 κινητα και δεν ξερουμε την αληθεια.απο εκεινη τη μερα που του αποδειξαμε ολοι οτι απλα με την εγκατασταση ενος apk αρχειου εχει κανονικα swype το nexus χωρις να εισαι root χωρις τιποτα και εκεινος συνεχισε να λεει τα δικα του ενω ολοι ειχαμε και δουλευαμε κανονικα swype επαψα να τον παιρνω στα σοβαρα οπως και πολλοι αλλοι.

+ οτι υπαρχει μονο 10€ διαφορα!

δεν σε νοιαζει αυτη η διαφορα στα λεφτα.και 30-40 ευρω ακριβοτερο το Nexus αξιζει τα παραπανω λεφτα σε σχεση με το galaxy.εκει ειναι το οριο τα 40 ευρω αν εχει πανω απο 40 ευρω ακριβοτερο το nexus τοτε μονο παιρνεις galaxy

Δημοσ.

ελειδη στο κινητο μου εχω την nscollab και εχω την εντυπωση πως δεν εσωσα την αρχικη ρομ,οταν βγει το παγωτο θα μπορω μεσω καστομ ρομ να κανω την αναβαθμιση?αρχες,μεσα η τελη νοεμβρη το περιμενουμε?

android.png

Δημοσ.

ελειδη στο κινητο μου εχω την nscollab και εχω την εντυπωση πως δεν εσωσα την αρχικη ρομ,οταν βγει το παγωτο θα μπορω μεσω καστομ ρομ να κανω την αναβαθμιση?αρχες,μεσα η τελη νοεμβρη το περιμενουμε?

android.png

οχι φιλε.θα κατεβασεις απο το rom manager τη stock 2.3.3 που εχει θα την περασεις μεσω recovery το κινητο σου θα ξερουταριστει και θα χεις την stock 2.3.3 και αμεσως θα σου ρθει αναβαθμιση για την 2.3.6 η την icecream οταν βγει.απλα να ξερεις οτι θα ξερουταριστει το κινητο δεν θα εχεις superuser permissions

Δημοσ.

μετα,αφου περασω την icecream θα μπορω να το κανω ροοτ και να βαλω αλλη ρομ η οχι?

android.png

εννοειτε αυτο.ο bootloader θα παραμεινει ξεκλειδωτος και θα ακολουθησεις ξανα τα βηματα απο κει και περα για να το ρουταρεις παλι

Δημοσ.

το nexus s ειναι το μονο κινιτο που εχω πιασει στα χερια μου(απο τα πολλα αλλα android κινιτα)που δεν κολαγε ΚΑΘΟΛΟΥ και ηταν πραγματικα τελειο σε οτι εκανε,ακομα και αν ειχα ανοιξει ολες τις διαθεσιμες εφαρμογες.

η οθονη επειδη ειναι SLCD δεν εχει καμια διαφορα με την amoled,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων(υποθετω),που ακομα βεβαια εγω στην πειρα μου(μικρη ειναι,μην φανταστειτε τιποτα μεγαλο)δεν εχω δει..

λοιπον ας σταματησει αυτη η ιστορια πια..δεν μιλαω προσωπικα σε κανεναν,απλα θεωρω ασκοπο το να τσακωνομαστε για κατι ακυρο,για κατι που δεν θα επρεπε!ειμαστε ολοι μελη της ιδιας κοινοτητας,διαπληκτισμοι δεν θα επρεπε να υπρχουν πιστευω.

ο καθενας κανει αγορα με βαση τα γουστα του,δεν χρειαζεται αυτο να ειναι λογος για τσακωμους.οποτε:

</TSAKWMOUS_SE_AUTO_TO_TOPIC>

Δημοσ.

Γίνεται να κάνω αποστολή ενα τραγουδι μέσω Bluetooth σε ενα άλλο κινητό γιατί δεν βρίσκω τέτοια επιλογή, εάν ναι πώς?

android.png

απλο ειναι.κρατας πατημενο το τραγουδι που θες σου βγαζει επιλογες και πατας αποστολη μεσω bluetooth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...