Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

dbzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια καινουργιος στιν παρεα του Nexus :D

Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτισεις

1ον το browsing θα βελτιωθει οταν παρουμε το παγωτο (ICS) η θα εχει παλι το γνωστο(και σπαστικο) lag που εχει και τωρα??? και ποιον browsing προτινεται για να μην εχει τοσο lag??

2ον το κινητο εχει καποια κολληματα(στον μαμα Launcher) μονο με τον Launcher pro εχω βρει την ηρεμια μου εχετε και σεις κολληματα με τον μαμισιο launcher??

3ον ξερουμε ποτε παρουμε την αναβαθμιση?? μεσα στον νεομ? η πιο νωρις??

Ευχαριστω :)

1. δοκιμασε και τον Dolphin Browser HD

2. μηπως του εχεις βγαλει τα ματια; εμενα ποτε ουτε το παραμικρο lag δεν ειχε...

3. λενε νοεμβριο... θα δειξει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπα οχι φιλε μου δεν του εχω κανει τιποτα καινουργιο το πειρα το εχω κανα 2μηνο και απο την πρωτη μερα οταν του εβαλα καποια widget στις κεντρικες οθονες εκανε για να παει απο την μια στιν αλλη 2 μερες :/ τωρα με το pro που εχω καλα παει

οσο για τον Dolphin Browser HD επισης ειναι το κολλημα

Μπα οχι φιλε μου δεν του εχω κανει τιποτα καινουργιο το πειρα το εχω κανα 2μηνο και απο την πρωτη μερα οταν του εβαλα καποια widget στις κεντρικες οθονες εκανε για να παει απο την μια στιν αλλη 2 μερες :/ τωρα με το pro που εχω καλα παει

οσο για τον Dolphin Browser HD επισης ειναι το κολλημα

για το κολλημα που λες μπορει να παιζει ρολο η συνδεση σου...

για το κολλημα που λες μπορει να παιζει ρολο η συνδεση σου...

Συνδεση τι εννοεις?

Να ειναι αργο το internet?? αφου απο το pc που μπενω με wi-fi ειναι μια χαρα

πλεον στο κινητακι τρεχω την NsCollab-1.0.50 2.3.7 με αλλαγμενο κερνελ.εχω βαλει τον trinityT14419112011.το κινητο εσπασε ολα τα κοντερ στο quadrant και αυτο αποτυπωνεται καιστην χρηση.χρονισμενο στα 1.44 και performance δουλευει μια μερα χωρις το παραμικτο κολημα.

post-223641-0-56184800-1319135059_thumb.png

καλημέρα

επειδή ενδιαφέρομαι για το nexus s, και επειδή ξεκίνησα να διαβάζω αλλά χαόθηκα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα, το nexus, με root και custom roms (ή και χωρίς αν γίνεται) μπορεί να πιάσει FM radio? από ότι διαβάζω έχει το τσιπάκι αλλά δεν προσφέρεται από τη μαμά του out-of-the-box. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το galaxy-s και το ράδιο το χρησιμοποιώ αρκετά.

ευχαριστώ!

καλημέρα

επειδή ενδιαφέρομαι για το nexus s, και επειδή ξεκίνησα να διαβάζω αλλά χαόθηκα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα, το nexus, με root και custom roms (ή και χωρίς αν γίνεται) μπορεί να πιάσει FM radio? από ότι διαβάζω έχει το τσιπάκι αλλά δεν προσφέρεται από τη μαμά του out-of-the-box. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το galaxy-s και το ράδιο το χρησιμοποιώ αρκετά.

ευχαριστώ!

οχι φιλε το ραδιο τελικα ειναι θεμα hardware μαλλον και οχι software οποτε δεν θα εχεις.μονο σε μερικους δουλεψε το spirit radio στο εξωτερικο και ειχαν.εδω οσοι το δοκιμασαν δεν δουλεψε.οποτε μονο αν καταφυγεις στη λυση των ανεξαρτητων hands free me ραδιοδεκτη θα εχεις ραδιο.κανα 20 ευρω δηλαδη εξοδα.το nexus αρκετα καλυτερο παντως σαν λειτουργια και συμπεριφορα και πολυ πιο γρηγορο απο το galaxy.αυτο το ξερουν και οι πετρες και θα τα δεις σε στοκ κατασταση και εσυ στο μαγαζι.ζορισε τα και τα 2 πιεσε τα και θα δεις πιο λαγκαρει και πιο οχι.

καλημέρα

ευχαριστώ!

Όσο υπάρχει το Galaxy S δεν αξίζει να ασχοληθείς με την κομμένη έκδοση του Nexus S.

Για πληροφορίες δες το link της υπογραφής μου.

android.png

k, thnx...

οταν οι τιμες ειναι κοντα τοτε εννοειτε πας στο κινητο της google το nexus s.εκτος αν θελεις να δωσεις 260-280 ευρω και να βριζεις γιατι λαγκαρει το κινητο.pure android nexus s λογισμικο ραμενο και κομενο πανω του και ταχυτητα σε οτιδηποτε κανεις.δευτερο μετα ερχεται το galaxy αλλα δυστυχως γιαυτο χανει πολυ λογω των τραγικων rom της samsung.οπως σου πα τεσταρε τα και τα 2 και θα πεις αυτο το galaxy με το ιδιο hardware γιατι λαγκαρει ετσι και το αλλο οχι

οταν οι τιμες ειναι κοντα τοτε εννοειτε πας στο κινητο της google το nexus s.εκτος αν θελεις να δωσεις 260-280 ευρω και να βριζεις γιατι λαγκαρει το κινητο.pure android nexus s λογισμικο ραμενο και κομενο πανω του και ταχυτητα σε οτιδηποτε κανεις.δευτερο μετα ερχεται το galaxy αλλα δυστυχως γιαυτο χανει πολυ λογω των τραγικων rom της samsung.οπως σου πα τεσταρε τα και τα 2 και θα πεις αυτο το galaxy με το ιδιο hardware γιατι λαγκαρει ετσι και το αλλο οχι

Για μια ακόμα φορά να πούμε πως το Galaxy S δεν λαγκάρει, ούτε το LG Optimus Black P970 λαγκάρει

και ματά ξανά για διαφορές μεταξύ Nexus S και Galaxy S κάντε κλικ στο link της υπογραφής μου που δείχνει τα εξής γεγονότα:

Το μόνο που έχει το Nexus S είναι το φλας στην κάμερα.

Τα ακόλουθα είναι αυτά που δεν έχει το Nexus S αλλά έχει το Galaxy S:

01. Super AMOLED οθόνη

02. Gorilla Glass άθραυστο και αγρατζούνιστο τζάμι

03. FM radio

04. TV-out

05. 720p video recording

06. Υποδοχή μSDHC για επέκταση μνήμης

07. 0.24 W/kg SAR

08. Ελληνικό Swype

09. Bluetooth v3.0

10. Μεγαλύτερη αυτονομία

Source

Όπως βλέπεις δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Nexus S.

Θα είσαι από τους τυχερούς αν προλάβεις και το πάρεις στα 249€.

Επίσης το Nexus S που πωλείται στα 300€ είναι χωρίς AMOLED οθόνη, φοράει μια SLCD,

δηλαδή είναι μια "κομμένη"/lite έκδοση του κανονικού Nexus S.

Καλές αγορές!

Για μια ακόμα φορά να πούμε πως το Galaxy S δεν λαγκάρει, ούτε το LG Optimus Black P970 λαγκάρει

και ματά ξανά για διαφορές μεταξύ Nexus S και Galaxy S κάντε κλικ στο link της υπογραφής μου που δείχνει τα εξής γεγονότα:

Επίσης το Nexus S που πωλείται στα 300€ είναι χωρίς AMOLED οθόνη, φοράει μια SLCD,

δηλαδή είναι μια "κομμένη"/lite έκδοση του κανονικού Nexus S.

Καλές αγορές!

1. το galaxy s οντως με την 2.3 δεν λαγκαρει αλλα και παλι αν βαλεις διπλα ενα nexus s θα σου φαινεται το sgs τριτοκοσμικο... απλα δοκιμασε το και θα δεις.

2. το nexus s με την super clear lcd πωλειται στα 259€

3. το οτι η συγκεκριμενη εκδοση δεν εχει την υπερτελειοτερη οθονη στον κοσμο (και καλα) δεν σημαινει οτι ειναι κομμενη εκδοση... απλα ειναι η οικονομικοτερη εκδοση ενος κινητου με την μονη διαφορα (σε σχεση με την <<ολοκληρη εκδοση>>) την οθονη οπου και παλι δεν βλεπεις διαφορες

υ.γ. plz πηγαινε πισω στο τοπικ του sgs σου και ασε μας εδω ν' αγιασουμε!

1. το galaxy s οντως με την 2.3 δεν λαγκαρει αλλα και παλι αν βαλεις διπλα ενα nexus s θα σου φαινεται το sgs τριτοκοσμικο... απλα δοκιμασε το και θα δεις.

2. το nexus s με την super clear lcd πωλειται στα 259€

3. το οτι η συγκεκριμενη εκδοση δεν εχει την υπερτελειοτερη οθονη στον κοσμο (και καλα) δεν σημαινει οτι ειναι κομμενη εκδοση... απλα ειναι η οικονομικοτερη εκδοση ενος κινητου με την μονη διαφορα (σε σχεση με την <<ολοκληρη εκδοση>>) την οθονη οπου και παλι δεν βλεπεις διαφορες

υ.γ. plz πηγαινε πισω στο τοπικ του sgs σου και ασε μας εδω ν' αγιασουμε!

1. Ούτε με την 2.2 λαγκάρει. Αλλά ΟΚ, πλέον φοράει επίσημα 2.3 οπότε το λες και εσύ, δεν λαγκάρει. :)

2. ΟΚ. Η κομμένη έκδοση έπεσε στα 259€ με LCD αντί για AMOLED μπας και ανταγωνιστεί το περσινό Galaxy S.

3. Μα και φυσικά είναι κομμένη για να ρίξει την τιμή της μπας και γίνει πιο ανταγωνιστική σαν συσκευή, γιατί με τόσες ελλείψεις είναι λογικό να μην πουλάει.

[offtopic]

Δυστυχώς δεν είσαι σε θέση να μου λες πού θα ποστάρω και που όχι.

Σας αφήνω προς το παρόν.

Οι κάτοχοι Galaxy S και Galaxy S II έχουν βρεί αρκετή βοήθεια στο insomnia.gr από μέλη που είναι γνωστά σε όλους.

Οι κάτοχοι Nexus S, δυστυχώς δεν έχουν την ίδια τύχη παρόλο που εσύ Dbzakia που δούλευες στην Google(!) θα πρέπει να βοηθάς τα παιδιά, ε;!

Και επειδή ήδη με κουράσατε εσείς οι 2, ό,τι απορίες έχετε, με πμ...

Τσάγια...

[/offtopic]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...