Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

dbzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μισο λεπτο! θελεις να κανεις το κινητο σου να εκπεμπει σημα wi-fi και εχεις ακουσει οτι κοβεται το 3g ή θες να κανεις κατι αλλο;

Θελω να κανω το κιν μου hotspot.αλλα διαβασα στο ιντερνετ πως με την 2.3.6,κοβεται το 3g οταν κανεις tethering...

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελω να κανω το κιν μου hotspot.αλλα διαβασα στο ιντερνετ πως με την 2.3.6,κοβεται το 3g οταν κανεις tethering...

android.png

α! για 2.3.6 δεν ξερω... θα το ψαξω ομως και θα σου πω.

μισο λεπτο! θελεις να κανεις το κινητο σου να εκπεμπει σημα wi-fi και εχεις ακουσει οτι κοβεται το 3g ή θες να κανεις κατι αλλο;

απ'οτι εχω ακουσει, modaco και cyanogenmod

εκανα εγκατασταση το cm7 και oc στα 1400ghz..εκανα τεστ με antutu..πυραυλος εγινε :-D τωρα που εκανα root εβαλα την cm7 και εκανα oc μπορω να κανω update σε 2.3.6 η 3.0.1?γιατι ενω ειχα κανει update πριν το root σε 2.3.6 μετα μου ξαναγυρισε στο 2.3.3..αν γινεται update πως μπορω να το κανω?

android.png

η 2.3.6 είχε βγει και πιο πριν αλλα με άλλο build number..όπου δεν δούλευε το tether.

στην 2.3.6 GRK39F που βγήκε αυτές τις μέρες το διόρθωσαν και δουλεύει κανονικά όπως πριν.

η 2.3.6 είχε βγει και πιο πριν αλλα με άλλο build number..όπου δεν δούλευε το tether.

στην 2.3.6 GRK39F που βγήκε αυτές τις μέρες το διόρθωσαν και δουλεύει κανονικά όπως πριν.

Aαα μαλιστα,σε ευχαριστω φιλε

android.png

Ενω ειχα περασει κανονικα cm7 και δουλευε ρολοι το βραδυ εκλεισα το κινητο και το πρωι εβγαζε ενα μηνυμα οτι δεν λειτουργει το android η καπως ετσι.και αναγκαστηκα να ξαναπερασω την ρομ.ξερει κανεις αν αυτο γινεται τυχαια οταν κλεινω το κινητο?

εχω δοκιμασει ολες τις ρομ που υπαρχουν για το nexus και ολους τους kernel.συμπερασμα μακραν η καλυτερη ρομ ειναι η ns colab βασισμενη στη cyanogen αλλα πολι πιο smooth.αν θελετε κατι διαφορετικο η Miui ειναι επισης καλη και βελτιωνει και πολυ τα 3d γραφικα κατι που θα το διαπιστωσετε στην γη που γυριζει στο quadrant που απο 11 frames θα παει στα 65 που επρεπε να ειναι.στις αλλες ρομ για να δορθωθει αυτο οπως και στην μανισια απλα θελει να εισαι ρουτ και να διαγραψεις ενα αρχειο απο το φακελο Lib.για overclock μακραν ο καλυτερος kernel ειναι ο trinityT144.μονιμα να το εχετε στα 1.44 δεν προκειτε να κολησει ποτε το κινητο.πολυ καλη ρομ σε συνδυασμο με το συγκεριμενο κερνελ ειναι και η htcclay.

1-ns colab

2-cyanogen nightly

3-htc clay

την miui δεν την βαζω γιατι προσωπικα δεν μου αρεσε αλλα ειναι πολυ γρηγορη και σε οποιον αρεσει το σκηνικο θα την προτιμησει.συν του οτι βελτιωνει το σημα wi-fi και εναι ενα κλικ πιο δυνατο απο οτι με οποιαδηποτε αλλη ρομ

εχω δοκιμασει ολες τις ρομ που υπαρχουν για το nexus και ολους τους kernel.συμπερασμα μακραν η καλυτερη ρομ ειναι η ns colab βασισμενη στη cyanogen αλλα πολι πιο smooth.αν θελετε κατι διαφορετικο η Miui ειναι επισης καλη και βελτιωνει και πολυ τα 3d γραφικα κατι που θα το διαπιστωσετε στην γη που γυριζει στο quadrant που απο 11 frames θα παει στα 65 που επρεπε να ειναι.στις αλλες ρομ για να δορθωθει αυτο οπως και στην μανισια απλα θελει να εισαι ρουτ και να διαγραψεις ενα αρχειο απο το φακελο Lib.για overclock μακραν ο καλυτερος kernel ειναι ο trinityT144.μονιμα να το εχετε στα 1.44 δεν προκειτε να κολησει ποτε το κινητο.πολυ καλη ρομ σε συνδυασμο με το συγκεριμενο κερνελ ειναι και η htcclay.

1-ns colab

2-cyanogen nightly

3-htc clay

την miui δεν την βαζω γιατι προσωπικα δεν μου αρεσε αλλα ειναι πολυ γρηγορη και σε οποιον αρεσει το σκηνικο θα την προτιμησει.συν του οτι βελτιωνει το σημα wi-fi και εναι ενα κλικ πιο δυνατο απο οτι με οποιαδηποτε αλλη ρομ

μπορεις μηπως να μου δωσεις ενα λινκ για το trinityt144 και καποιες οδηγιες?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

εσυ δεν ελεγες οτι πια ειχες το γκαλαξι 2ς που σου εστειλε η εταιρια...???

galaxy s2; οχι βρε, ποτε το ειπα αυτο; τα galaxy s σκετο μου ειχαν δωσει πριν μου δωσουν το nexus s...

παιδιά αξίζει να αγοράσω αυτήν την εποχή nexus...? μήπως να περιμένω λίγο..? σκέφτομαι να πάρω galaxy ή nexus ή επειδή είμαι appleάκιας (χωρίς λεφτά :mrgreen: ) να πάρω ipod touch 4g και να το χρησιμοποιώ παράλληλα με το τωρινό μου κινητό γιατί θα με βολέψει πολύ(w715)...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ipod ενώ μπορώ να πάρω smartphone...ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να πάρω το nexus και όχι το galaxy είναι η σίγουρη αναβάθμισή του σε ice cream...

παιδιά αξίζει να αγοράσω αυτήν την εποχή nexus...? μήπως να περιμένω λίγο..? σκέφτομαι να πάρω galaxy ή nexus ή επειδή είμαι appleάκιας (χωρίς λεφτά :mrgreen: ) να πάρω ipod touch 4g και να το χρησιμοποιώ παράλληλα με το τωρινό μου κινητό γιατί θα με βολέψει πολύ(w715)...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω ipod ενώ μπορώ να πάρω smartphone...ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να πάρω το nexus και όχι το galaxy είναι η σίγουρη αναβάθμισή του σε ice cream...

κοιτα, το nexus s ειναι μεχρι στιγμης (αν οχι το καλυτερο) απο τα καλυτερα μονοπυρηνα οποτε αν δεν θες ή δεν σε φτανουν τα money για διπυρηνα πας στο nexus... ετσι εχεις και android gingerbread 2.3.6 (μεχρι να βγει η ice cream) αλλα και ενα θηρίο κινητο...

btw αν ειχες χρησιμοποιησει το galaxy αλλα και το nexus δεν θα ηταν μονο η ice cream ο λογος που θα διαλεγες το nexus... ετσι κι αλλιως το nexus s κοστιζει μονο 259€

Γεια σας παιδια καινουργιος στιν παρεα του Nexus :D

Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτισεις

1ον το browsing θα βελτιωθει οταν παρουμε το παγωτο (ICS) η θα εχει παλι το γνωστο(και σπαστικο) lag που εχει και τωρα??? και ποιον browsing προτινεται για να μην εχει τοσο lag??

2ον το κινητο εχει καποια κολληματα(στον μαμα Launcher) μονο με τον Launcher pro εχω βρει την ηρεμια μου εχετε και σεις κολληματα με τον μαμισιο launcher??

3ον ξερουμε ποτε παρουμε την αναβαθμιση?? μεσα στον νεομ? η πιο νωρις??

Ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...