shadowmann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 εσείς που βάλατε την 2.3.6 είχατε root πριν?
krypton Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 δεν χρειάζεται να είσαι root για να βάλεις την αναβάθμιση
shadowmann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ρώτησα αυτό...τέλος πάντων. τελικά μου ήρθε και εμενα η αναβάθμιση,ερώτηση: αν κάνω την αναβάθμιση θα χάσω το Root?
Dbzakias2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ρώτησα αυτό...τέλος πάντων. τελικά μου ήρθε και εμενα η αναβάθμιση,ερώτηση: αν κάνω την αναβάθμιση θα χάσω το Root? λογικα οχι... δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο!
shadowmann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 hmm, επίσης διάβαζα στο myphone ότι αν είσαι rooted και κανείς update κολλάει στο τρίγωνο με το θαυμαστικό... έχει δοκιμάσει εν ολίγοις κάποιους που ήταν rooted να κάνει update σε 2.3.6 ?
Dbzakias2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 hmm, επίσης διάβαζα στο myphone ότι αν είσαι rooted και κανείς update κολλάει στο τρίγωνο με το θαυμαστικό... έχει δοκιμάσει εν ολίγοις κάποιους που ήταν rooted να κάνει update σε 2.3.6 ? θα το δοκιμασεις εσυ και θα μας πεις
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 παιδες τελικα ακυρο το θεματακι που ειχα με την αναβαθμιση σε 2.3.4... μου εκανε επανεκκίνηση και τωρα πια εχω 2.3.6!!!!!!!!!
onasdiss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 hmm, επίσης διάβαζα στο myphone ότι αν είσαι rooted και κανείς update κολλάει στο τρίγωνο με το θαυμαστικό... έχει δοκιμάσει εν ολίγοις κάποιους που ήταν rooted να κάνει update σε 2.3.6 ? Εγω αυτο έπαθα. Μου έβγαλε θαυμαστικο και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βγάλω την μπαταρια.
koslibpro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 θα το δοκιμασεις εσυ και θα μας πεις ισχυει αυτο που λενε οτι αν κανεις tether την συνδεση σου,κοβεται το 3G και το 2G..??
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 τα κατάφερα τελικά. στην αρχή έκανα lock το bootloader αλλα πάλι τα ίδια..το γνωστό θαυμαστικό. ευτυχώς βρήκα τελικά την original 2.3.3 full και την πέρασα,μετά μου έβγαλε το 2.3.6 update το οποιο μπήκε μια χαρά. θα το τεστάρω λιγάκι και μετά θα του κάνω ένα restore και θα του κάνω root. edit: @koslibpro άμα κόβετε τότε πως θα μοιράσεις το internet...? δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο..
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ισχυει αυτο που λενε οτι αν κανεις tether την συνδεση σου,κοβεται το 3G και το 2G..?? τα κατάφερα τελικά.στην αρχή έκανα lock το bootloader αλλα πάλι τα ίδια..το γνωστό θαυμαστικό.ευτυχώς βρήκα τελικά την original 2.3.3 full και την πέρασα,μετά μου έβγαλε το 2.3.6 update το οποιο μπήκε μια χαρά.θα το τεστάρω λιγάκι και μετά θα του κάνω ένα restore και θα του κάνω root.edit: @koslibpro άμα κόβετε τότε πως θα μοιράσεις το internet...? δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.. οντως! btw η 2.3.6 τι παραπανω προσφερει εκτος απο ταχύτητα;
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 sorry λαθος το προηγουμενο μου ποστ! τελικα η μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο με την 2.3.6
koslibpro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 edit: @koslibpro άμα κόβετε τότε πως θα μοιράσεις το internet...? δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.. και ομως ετσι εχω ακουσει... τελικα τι ειναι αληθεια..??μπορει καποιος να το δοκιμασει και να μας πει..??
Junior22 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Οντας και εγω κατοχος του Nexus S θελω να πειραματιστω.εκανα root το κινητο και τωρα θελω να περασω rom..εχω ακουσει πολλα καλα για την cm7.θα ηθελα να μου πειτε ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη απο αποψη επιδοσεων ταχυτητας σχεδιασμου και οδηγιες για το πως θα την περασω στο κινητο.ευχαριστω
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 και ομως ετσι εχω ακουσει...τελικα τι ειναι αληθεια..??μπορει καποιος να το δοκιμασει και να μας πει..?? μισο λεπτο! θελεις να κανεις το κινητο σου να εκπεμπει σημα wi-fi και εχεις ακουσει οτι κοβεται το 3g ή θες να κανεις κατι αλλο; Οντας και εγω κατοχος του Nexus S θελω να πειραματιστω.εκανα root το κινητο και τωρα θελω να περασω rom..εχω ακουσει πολλα καλα για την cm7.θα ηθελα να μου πειτε ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη απο αποψη επιδοσεων ταχυτητας σχεδιασμου και οδηγιες για το πως θα την περασω στο κινητο.ευχαριστω απ'οτι εχω ακουσει, modaco και cyanogenmod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα