Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και είπα να το κάνω root....

είμαι από το πρωί και παλεύω..έχω δοκιμάσει 2-3 τρόπους και τίποτα...έχουν σπάσει τα νεύρα μου έχω διαβάσει τα πάντα και άκρη δεν έβγαλα..ίσα ίσα μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ..

μήπως υπάρχει πρόβλημα που έχει 2.3.4 πάνω το κινητό?

τα κατάφερα με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755

δεν ξέρω βεβαια αν κατέβασα το σωστό αρχείο...

ερώτηση είναι σωστό αν πας και κάνει restore το τηλέφωνο να σου βγάλει το ανδροειδές με το θαυμαστικό?

φιλε εγω δεν θυμαμαι τωρα ποιον οδηγο ειχα βρει αλλα το ξεκλειδωσα απο το command promt του υπολογιστη με καποιες εντολες που σου ελεγε ο οδηγος.απλα το βασικο εναι να εχεις περασει σωστα τους drivers στον υπολογιστη και να βλεπει το κινητο.

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και επισημα 2.3.6 για την κινηταρα μας απο τη μαμα google.σε οποιον δεν ηρθε ακομη το update αν θελει το κατεβαζει και το περναει απο το παρακατω λινκ.

http://www.androidpolice.com/2011/09/27/new-nexus-s-2-3-6-ota-update-rolling-out-grk39f-reportedly-fixes-tethering-here-is-how-to-install-it-manually/

Δημοσ.

Υπαρχει τρόπος να ρυθμισω ποιες εφαρμογές θα ανοίγουν αυτόματα και ποιες όχι ; Γιατί βλέπω στον task manager παρά Πολλές εφαρμογές ανοιχτες και το κινητο λαγκαρει ,και μιλάμε για εφαρμογές που ναι μεν έχω,άλλα δεν τις ανοίγω καν.

Δημοσ.

και επισημα 2.3.6 για την κινηταρα μας απο τη μαμα google.σε οποιον δεν ηρθε ακομη το update αν θελει το κατεβαζει και το περναει απο το παρακατω λινκ.

http://www.androidpo...ll-it-manually/

ρε σεις γιατι στο δικο μου δεν μου εχει βγαλει καν ειδοποιηση??

αρχιζω να ανησυχωωω...:(:(

Δημοσ.

ρε σεις γιατι στο δικο μου δεν μου εχει βγαλει καν ειδοποιηση??

αρχιζω να ανησυχωωω...:(:(

θα την βγαλει τις επομενες ωρες οι μερες ηδη την εχει βγαλει σε αρκετους.αν δεν μπορεις να περιμενεις κατεβασε την και περνα την εσυ

Δημοσ.

Πέρασα χθές το βράδυ το κινητό miui ROM. Πολύ διαφορετική αίσθηση του κινητού, πολύ σταθερή ROM πολύ εύκολη στήνει χρήση. Απλά τέλεια. Μου φαίνεται πολύ καλύτερη από της μαμάς Google.

Δημοσ.

Πέρασα χθές το βράδυ το κινητό miui ROM. Πολύ διαφορετική αίσθηση του κινητού, πολύ σταθερή ROM πολύ εύκολη στήνει χρήση. Απλά τέλεια. Μου φαίνεται πολύ καλύτερη από της μαμάς Google.

του brainmaster εβλαες?εγω ευτη ειχα δοκιμασει αλλα δεν μου πολυαρεσε πως ηταν το μενου οι ρυθμισεις κτλ.στο μονο που ειδα διαφορα απο τις αλλες και βελτιωση ηταν στο wifi.σε δικτυο που επιανα σταθερα μια γραμμη κατω απο το φουλ με την Miui επιανε φουλ.εγω χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη την superosr-st-nexus-s-1-aw με kernel trinity-t144 και θα την κρατησω πολυ καιρο γιατι απο τις 20 περιπου ρομ που δοκιμασα την κατατασω στην κορυφη μαζι με την ns-colab

Δημοσ.

παιδες, παω να κανω αναβαθμιση (2.3.3 - 2.3.4) και αφου κατεβασει παταω επανεκκίνηση και εγκατασταση...

κανει επανεκκινηση αλλα μετα μου βγαζει ενα θαυμαστικο σαν το σημα κινδύνου ( αυτο :shifty: ) με το ανδροιδες απο κατω...

τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να βγαλω την μπαταρια μονο που τοτε θα ειμαι παλι στην 2.3.3 και θα μου λεει οτι ειναι ενημερωμενος! :-(

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιά έβαλα δεν μπορώ να τις ξεχωρήσω. Από το miuiandroid.com την κατέβασα για το Nexus S. Πάντως δεν αντιμετοπίχω κάποιο πρόβλημα, μόνο λίγο παραπάνω RAM από την stock ROM τρώει αλλά κατά τ' άλλα φανταστικά.

Δημοσ.

παιδες, παω να κανω αναβαθμιση (2.3.3 - 2.3.4) και αφου κατεβασει παταω επανεκκίνηση και εγκατασταση...

κανει επανεκκινηση αλλα μετα μου βγαζει ενα θαυμαστικο σαν το σημα κινδύνου ( αυτο :shifty: ) με το ανδροιδες απο κατω...

τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να βγαλω την μπαταρια μονο που τοτε θα ειμαι παλι στην 2.3.3 και θα μου λεει οτι ειναι ενημερωμενος! :-(

με stock εισαι?πως ειχες ακομη την 2.3.3?

Δημοσ.

με stock εισαι?πως ειχες ακομη την 2.3.3?

ναι stock. την 2.3.3 την εχω γιατι ετσι ηταν οταν μου το εδωσε η εταιρια οποτε δεν μπηκα καν στο κοπο να το αναβαθμισω (μου ειχε ερθει το notification)...

Δημοσ.

Εγω μολις εβαλα την 2.3.6. Μου ηρθε η ειδοποιηση.διαφορα ακομα δεν εχω δει πουθενα..

Εχει κανενας καποιο.σχολιο να κανει για την καινουρια εκδοση?αρνητικο η θετικο....

android.png

Δημοσ.

Για όποιον θέλει να πειραματιστεί: Σήμερα έβαλα το Netarchy Kernel 1.4.0 exerimental από εδώ. Και έκανα overclock σε 1.3GHz, το κινητό είναι ταχύτατο και δεν κολλάει πουθενά!!! Σε όποιον θέλει να κάνει overclock και έχει MIUI περασμένη του το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Επίσης ο συγκεκριμένος Kernel υποστηρίζει το BLN Control!

Δημοσ.

Για όποιον θέλει να πειραματιστεί: Σήμερα έβαλα το Netarchy Kernel 1.4.0 exerimental από εδώ. Και έκανα overclock σε 1.3GHz, το κινητό είναι ταχύτατο και δεν κολλάει πουθενά!!! Σε όποιον θέλει να κάνει overclock και έχει MIUI περασμένη του το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Επίσης ο συγκεκριμένος Kernel υποστηρίζει το BLN Control!

απο το θεμα της αυτονομιας πες μας τι γινεται φιλε..??

επειδη πρακτικα το Overclocking καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια,αρα και μπαταρια..σωστα?

Δημοσ.

Ακόμη δεν ξέρω σίγουρα μιας και είναι λίγες ώρες μόνο. Πάντως η διαφορά δεν φαίνεται να είναι μεγάλη. Θα επανέλθω μόλις στρώσει και η ROM γιατί φλάσαρα τα στατιστικά τις μπαταρίας και περάσουν 2-3 μέρες.

Σήμερα με 4 ώρες περίπου σε 1.3GHz από 60% με αρκετό WiFi και μια-δύο επανεκκινήσεις είναι στο 35%. Όπως το βλέπω πρέπει να βγάζει μια με μιάμιση μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...