fireblade9 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Εάν κάποιοι φάκελοι πρέπει να μπούνε στην sdcard root σημαίνει οτι το τηλέφωνο πρέπει να είναι root?γιατί εγώ δεν βλέπω κάποιο φάκελο root στην sdcard. Ευχαριστώ εκ‘των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Εάν κάποιοι φάκελοι πρέπει να μπούνε στην sdcard root σημαίνει οτι το τηλέφωνο πρέπει να είναι root?γιατί εγώ δεν βλέπω κάποιο φάκελο root στην sdcard. Ευχαριστώ εκ‘των προτέρων οχι καλε! root (σε σχεση με τους φακελους) ειναι η διαδρομη δλδ πως λεμε: c/χρηστες/γιωργος/τα εγγραφα μου; καπως ετσι ειναι και εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireblade9 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ Άπλα εγω βάζω τον φάκελο στην sdcard "χυμά"?? Όταν λένε sdcard root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ Άπλα εγω βάζω τον φάκελο στην sdcard "χυμά"?? Όταν λένε sdcard root οχι δλδ εν μερη ναι! οταν συνδεσεις το κινητο στο pc και το ανοιξεις (σαν εξωτερικο δισκο θα το βρει) τοτε θα δεις πολλους φακελους οπου ο ενας λεγεται sdcard! εκει μεσα ριξε τον φακελο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireblade9 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ το κατάλαβα, απλά παιδεύτηκα προσπαθώντας να περάσω το sygic mobile 10 navigation αλλά τελικά κατάλαβα ότι στο nexus δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν καταλαβαίνει το I'd του τηλεφώνου το sygic λόγο ενσωματωμένης sdcard. Ευχαριστώ πολύ. Υ.γ έχετε να προτείνετε κάνα καλό navigation εκτός του sygic aura που δεν μου άρεσε στην επιλογή διαδρομής που σου πρότεινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ το κατάλαβα, απλά παιδεύτηκα προσπαθώντας να περάσω το sygic mobile 10 navigation αλλά τελικά κατάλαβα ότι στο nexus δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν καταλαβαίνει το I'd του τηλεφώνου το sygic λόγο ενσωματωμένης sdcard. Ευχαριστώ πολύ. Υ.γ έχετε να προτείνετε κάνα καλό navigation εκτός του sygic aura που δεν μου άρεσε στην επιλογή διαδρομής που σου πρότεινε. ndrive? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ το κατάλαβα, απλά παιδεύτηκα προσπαθώντας να περάσω το sygic mobile 10 navigation αλλά τελικά κατάλαβα ότι στο nexus δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν καταλαβαίνει το I'd του τηλεφώνου το sygic λόγο ενσωματωμένης sdcard. Ευχαριστώ πολύ. Υ.γ έχετε να προτείνετε κάνα καλό navigation εκτός του sygic aura που δεν μου άρεσε στην επιλογή διαδρομής που σου πρότεινε. το sygic τρεχω φιλε.μια χαρα δουλευει.5 mb αρχειακι το κανεις εγκατασταση και μετα οταν το τρεξεις κατεβαζεις τους χαρτες που θες και ειναι ετοιμο.πολυ καλο προγραμμα πλοηγησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 υπάρχει επιλογή αν γίνει restore να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές που είχα πριν? (δεν έχω κάνει root ακόμα...έχω βρει καμιά δεκαριά οδηγούς και ο καθένας λέει διαφορετικά πράγματα ..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 υπάρχει επιλογή αν γίνει restore να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές που είχα πριν? (δεν έχω κάνει root ακόμα...έχω βρει καμιά δεκαριά οδηγούς και ο καθένας λέει διαφορετικά πράγματα ..) κατεβασε το mybackup pro και κανε backup τις εφαρμογες σου ετσι ωστε μετα να μπορεις να τις περασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το nexus s εδω και μερικες εβδομάδες(root). Μετα απο πολλα πειράματα αντιμετωπιζω το εξής , δεν περιστρέφεται η οθόνη Όταν γυρίζω το κινητο. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το φτιάξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το nexus s εδω και μερικες εβδομάδες(root). Μετα απο πολλα πειράματα αντιμετωπιζω το εξής , δεν περιστρέφεται η οθόνη Όταν γυρίζω το κινητο. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το φτιάξω ; αναλογως που, διοτι στο μενου εφαρμογων για παραδειγμα δεν περιστρεφεται η οθονη ποτε... εξηγησε μας λιγο καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αναλογως που, διοτι στο μενου εφαρμογων για παραδειγμα δεν περιστρεφεται η οθονη ποτε... εξηγησε μας λιγο καλυτερα! Στο YouTube : γυρνας το κινητο και περιστρέφεται η οθόνη Σε ένα αρχείο κειμένου ή PDF Σει μια ταινία .. Και πολλα άλλα Πρώτα δούλευε κανονικα, άλλα όπως είπα μετα απο πειράματα στο κινητο σταμάτησε να περιστρέφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Settings-> Display-> tick Στο Auto-rotate screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Settings-> Display-> tick Στο Auto-rotate screen Σε ευχαριστώ πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και είπα να το κάνω root.... είμαι από το πρωί και παλεύω..έχω δοκιμάσει 2-3 τρόπους και τίποτα...έχουν σπάσει τα νεύρα μου έχω διαβάσει τα πάντα και άκρη δεν έβγαλα..ίσα ίσα μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ.. μήπως υπάρχει πρόβλημα που έχει 2.3.4 πάνω το κινητό? τα κατάφερα με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755 δεν ξέρω βεβαια αν κατέβασα το σωστό αρχείο... ερώτηση είναι σωστό αν πας και κάνει restore το τηλέφωνο να σου βγάλει το ανδροειδές με το θαυμαστικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα