Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

dbzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να κάνω με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 root η έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο? (καλύτερο?)

κοιτα, ετσι οπως το βλεπω μια χαρα φαινεται απλα νομιζω ειχα δει καπου αλλου οτι γινοταν πιο ευκολα που αν ξαναεκανες το ιδιο γυριζε σε εργοστασιακη κατασταση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dbzakias2 εφοσον το κινητο σου εχει αναλυση 800*480 δεν μπορει να αποδωσει full hd...ας παιζει βιντεο και με αναλυση 4κ....κανω λαθος??

ναι αλλα η αναλυση του βιντεο δεν αλλαζει!

ναι αλλα η αναλυση του βιντεο δεν αλλαζει!

Γιατι ειπα εγω πως αλλαζει η αναλυση του βιντεο??Απλα δεν χρειαζεται τοσο αναλυση για πραγματα που εννοουνται γιατι γινομαστε κουραστικοι...

• Moderators

Kαλυτερα κανε αυτο το οποιο ειναι συγκεκριμενα για τη συσκευη σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755

Επισης δες εδω για οδηγιες στα ελληνικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951

Γιατι ειπα εγω πως αλλαζει η αναλυση του βιντεο??Απλα δεν χρειαζεται τοσο αναλυση για πραγματα που εννοουνται γιατι γινομαστε κουραστικοι...

οχι, απλα για να καταλαβαινόμαστε!

υπάρχουν διαφορα είδη root?

αν κάνω root θα διαγραφτούν τα πάντα από το τηλέφωνο?αν ναι backup πως κάνω?

το unlock bootloader και το custom recovery τι είναι?

• Moderators

υπάρχουν διαφορα είδη root?

αν κάνω root θα διαγραφτούν τα πάντα από το τηλέφωνο?αν ναι backup πως κάνω?

το unlock bootloader και το custom recovery τι είναι?

Bασικα υπαρχουν διαφοροι τροποι για root. To root per se ειναι ενα, δηλαδη administration access στη συσκευη σου.

Στο λινκ των xda λεει πως χανονται ολα τα δεδομενα.

Το unlock bootloader δεν ξερω ακριβως αλλα νομιζω πως εχει να κανει με το οτι σου επιτρεπει να περνας custom roms.

Το custom recovery απλως κανει την διαδικασια φλασαρισματος πιο απλη. Plus εχει εξτρα features.

Παρε BACKUP του EFS φακελου πριν αλλαξεις rom.

ΕΝΤΙΤ: για μπακαπ ρωτα τον dbzakias2 ο οποιος θα σου πει πως θα το κανεις χωρις root. Εγω πραγματικα δηλωνω αγνοια. Αν και με το My Backup pro μπορεις να παρεις ΜΟΝΟ τις εφαρμογες (χωρις δεδομενα κλπ)

Bασικα υπαρχουν διαφοροι τροποι για root. To root per se ειναι ενα, δηλαδη administration access στη συσκευη σου.

Στο λινκ των xda λεει πως χανονται ολα τα δεδομενα.

Το unlock bootloader δεν ξερω ακριβως αλλα νομιζω πως εχει να κανει με το οτι σου επιτρεπει να περνας custom roms.

Το custom recovery απλως κανει την διαδικασια φλασαρισματος πιο απλη. Plus εχει εξτρα features.

Παρε BACKUP του EFS φακελου πριν αλλαξεις rom.

για ρουτ ειχα δει μια εφαρμογη στο μαρκετ που λεγοταν καπως z4root...

ΕΝΤΙΤ: για μπακαπ ρωτα τον dbzakias2 ο οποιος θα σου πει πως θα το κανεις χωρις root. Εγω πραγματικα δηλωνω αγνοια. Αν και με το My Backup pro μπορεις να παρεις ΜΟΝΟ τις εφαρμογες (χωρις δεδομενα κλπ)

σωστα μονο που δεν παιρνει μονο εφαρμογες αλλα και διαφορα αλλα (στυλ sms)... κια για τα data των εφαρμογων ειναι με copy-paste απο usb συνδεση! (μεσα στον φακελο android)

EDIT Μολις αποθηκευσα δεδομενα εφαρμογων! πανευκολο ειναι! μονο ενα αγγιγμα! btw ripαρει και εφαρμογες!

μάλιστα.

το συγκεκριμένο τρόπο για root τον έχει δοκιμάσει κανείς που να έχει/είχε nexus σ?

αν όχι ας μου προτείνει κάποιος κάποιον οδηγό που να τον έχει δοκιμάσει ο ίδιος σε nexus σ + ότι άλλο χρειαστεί για custom ROM, backup κτλ.

ευχαριστώ

μάλιστα.

το συγκεκριμένο τρόπο για root τον έχει δοκιμάσει κανείς που να έχει/είχε nexus S?

αν όχι ας μου προτείνει κάποιος κάποιον οδηγό που να τον έχει δοκιμάσει ο ίδιος σε nexus S + ότι άλλο χρειαστεί για custom ROM, backup κτλ.

ευχαριστώ

μάλιστα.

το συγκεκριμένο τρόπο για root τον έχει δοκιμάσει κανείς που να έχει/είχε nexus σ?

αν όχι ας μου προτείνει κάποιος κάποιον οδηγό που να τον έχει δοκιμάσει ο ίδιος σε nexus σ + ότι άλλο χρειαστεί για custom ROM, backup κτλ.

ευχαριστώ

μάλιστα.

το συγκεκριμένο τρόπο για root τον έχει δοκιμάσει κανείς που να έχει/είχε nexus S?

αν όχι ας μου προτείνει κάποιος κάποιον οδηγό που να τον έχει δοκιμάσει ο ίδιος σε nexus S + ότι άλλο χρειαστεί για custom ROM, backup κτλ.

ευχαριστώ

αν θυμαμαι καλα ο συνnexusιαστης φιλος μας koslibpro ειχε κανει ρουτ!

οριστε το βρηκα!

insomnia.gr Root σε Samsung Nexus S

φιλε απλα θα ξεκλειδωσεις bootloader και θα ρουταρεις την συσκευη.δεν εχανεις απολυτως τιποτα απο την στιγμη που δεν θα αλλαξεις rom απλα μπορεις να πειραζεις αρχεια που δεν μπορουσες πριν.απο τη στιγμη που θα εισαι root εγκατεστησε το rom manager το εχει δωρεαν στο μαρκετ και τρεχωντας το σου ανοιγει τις τελευταιες custom rom που υπαρχουν.διαλγεγεις ποια θελεις αν θες να αλλαξεις ρομ την κατεβαζει το προγραμματακι οταν κατεβει τσεκαρεις wipe cahe kai wipe dalvick cache και back up για να κρατησεις την stock rom και ανα πασα στιγμη να μπορεις να την επαναφερεις με το πατημα ενος κουμπιου.μπορεις να εχεις και την stock rom αλλαζωντας kernel μονο βαζωντας netarchy kernel ας πουμε για να μπορεις να κανεις overclocking

σε ευχαριστώ Dbzakias2 και salonikie πάω για διάβασμα.

ότι άλλες πληροφορίες που μπορεί να μου φανούν χρήσιμες ευπρόσδεκτες!

ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...