nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν λές να χωνέψεις την αλήθεια... Το link στο myphone είναι για την full 2.26 συγκεκριμένα το λέει κι αυτός που το το ανέβασε. Για του λόγου το αληθές http://www.myphone.g...289661&page=145 δες το πόστ #2164... Είναι σκέτο .apk και είναι κανονικότατο, γνησιότατο και ελληνικότατο swype. Το λίνκ που έδωσες πιο πίσω για διαδικασίες root για το swype αφορά το Galaxy S όπως φαίνεται αρα μάλλον το αγαπημένο σου κινητό είναι που θέλει ένα κάρο μοντίφες και root για ενα πληκτρολόγιο. Δεν έχει κανένας λόγο να πεί ψέμματα για το πως έβαλε το swype για να τον αμφισβητείς τόσο και ενώ δεν είμαι τύπος να ψάχνω, έκατσα και έψαξα για να σου δείξω επακριβώς ότι τζάμπα σκίζεις τα ρούχα σου για μια λειτουργία που το NS μπορεί να την αποκτήσει πολύ απλά και έυκολα. Ελπίζω το επόμενο σου επιχείρημα να μην είναι οτι η latest version είναι η 2.28 και το Nexus δεν την έχει. Ευχαριστώ edit: επίσης στο λίνκ και πόστ που έδωσα εξηγεί γιατί η τελευταία έκδοση δεν έχει ελληνικά για τον φίλο shadowmann που ρώτησε Η έκδοση που αναφέρουν στο myphone δεν είναι official. Είναι custom. To Galaxy S έχει ελληνικό Swype. Αφού είσαι τύπος που ψάχνει, είναι καλό για εσένα. Το επόμενο σου βήμα, είναι να κατανοείς αυτά που διαβάζεις. Αν άνοιγες τα link που έδωσα θα έβλεπες πως είναι για Nexus S. Άλλη φορά να ενημερώνεσαι καλύτερα πριν ποστάρεις. Να δούμε τί άλλο θα φανταστείτε να γράψετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Η έκδοση που αναφέρουν στο myphone δεν είναι official. Είναι custom. To Galaxy S έχει ελληνικό Swype. Αφού είσαι τύπος που ψάχνει, είναι καλό για εσένα. Το επόμενο σου βήμα, είναι να κατανοείς αυτά που διαβάζεις. Αν άνοιγες τα link που έδωσα θα έβλεπες πως είναι για Nexus S. Άλλη φορά να ενημερώνεσαι καλύτερα πριν ποστάρεις. Να δούμε τί άλλο θα φανταστείτε να γράψετε. Επειδή είσαι προκλητικός αλλά και αστείος ταυτόχρονα, αλλά και επειδή τυχαίνει να κατανοώ ότι διαβάζω αλλά και ενημερώνομαι πριν ποστάρω, το λινκ το έδωσες στο πόστ #154 σελίδα 16 αυτού του thread και είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103. Ο τίτλος του "Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S" και το οποίο έχει υποενότητα που αναφέρει πως μπαίνει swype σε περίπτωση που δεν έχει από το εργοστάσιο η οποία διαδικασία θέλει root στο Galaxy S. Επίσης θα ήθελα να μου πείς στο link που έδωσα εγώ που αναφέρει οτι η 2.26 είναι custom? Το μόνο που λέει είναι οτι επειδή ΕΠΙΣΗΜΑ οι νεότερες εκδόσεις του swype δεν έχουν Ελληνικά έχουν βγεί και custom πληκτρολόγια που περιλαμβάνουν τα ελληνικα και όλα αυτά για το GS2! Οπότε ξαναδιάβασε και κατανόησε τι γράφεις ακόμα και εσυ ο ίδιος πριν ποστάρεις και ελπίζω να μην σβήσεις τα προηγούμενα ποστ σου όπως έχεις ήδη κάνει σε προηγούμενες σελίδες για να μην φαίνονται τα όσα έλεγες νωρίτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή είσαι προκλητικός αλλά και αστείος ταυτόχρονα, αλλά και επειδή τυχαίνει να κατανοώ ότι διαβάζω αλλά και ενημερώνομαι πριν ποστάρω, το λινκ το έδωσες στο πόστ #154 σελίδα 16 αυτού του thread και είναι αυτό: http://www.myphone.g...d.php?t=284103. Ο τίτλος του "Οδηγοί για νέους χρήστες του Galaxy S" και το οποίο έχει υποενότητα που αναφέρει πως μπαίνει swype σε περίπτωση που δεν έχει από το εργοστάσιο η οποία διαδικασία θέλει root στο Galaxy S. Επίσης θα ήθελα να μου πείς στο link που έδωσα εγώ που αναφέρει οτι η 2.26 είναι custom? Το μόνο που λέει είναι οτι επειδή ΕΠΙΣΗΜΑ οι νεότερες εκδόσεις του swype δεν έχουν Ελληνικά έχουν βγεί και custom πληκτρολόγια που περιλαμβάνουν τα ελληνικα και όλα αυτά για το GS2! Οπότε ξαναδιάβασε και κατανόησε τι γράφεις ακόμα και εσυ ο ίδιος πριν ποστάρεις και ελπίζω να μην σβήσεις τα προηγούμενα ποστ σου όπως έχεις ήδη κάνει σε προηγούμενες σελίδες για να μην φαίνονται τα όσα έλεγες νωρίτερα... Κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίμα... Η αλήθεια είναι οτι τέτοιο επιχείρημα δεν το περίμενα. Με αιφνιδίασες και πρέπει να σκεφτώ ανάλογη απάντηση... Τουλάχιστον ανεβάζεις το post counter σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ενδο-ινσομνιακη βεντετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ενδο-ινσομνιακη βεντετα! Δεν είναι θέμα βεντέτας απλά παρακολουθώ μέρες τώρα το θέμα χωρίς να μιλήσω και αρχικά δεν μου έκανε εντύπωση αν κάποιος αμφισβητεί τις λειτουργίες κάποιας συσκευής απλά τα πήρα όταν άλλοι χρήστες έβαλαν το swype, λειτουργεί κανονικά αλλά ο συγκεκριμένος επιμένει για το αντίθετο και βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες απλά για να μην το παραδεχτεί. Την μία είναι beta, την άλλη είναι custom, την τρίτη θέλει root όπωσδήποτε κι όλα αυτά με υπερβολική δόση ειρωνείας σε όλους και στο τέλος όταν δεν έχει να πει κάτι άλλο, λέει ένα "Κρίμα..." Καλύτερο κατ εμε θα ήταν να πεί "ok παιδιά δεν το ήξερα οτι παίρνει swype και εσάς και οχι μόνο το υπέρτατο Galaxy, ευχαριστώ, γειά σας". Τι πιο απλό? edit: Θα μπορούσε να σκεφτεί και πιο λογικά οτι εφόσον στο Galaxy είναι ενσωματωμένο το swype στο κινητό και στα αρχεία συστήματος, προφανώς θέλει root για να το πειράξεις ενω σε άλλα μοντέλα που δεν ειναι system app μπαίνει απλά και εύκολα σαν ενα οποιοδήποτε 3rd party app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι θέμα βεντέτας απλά παρακολουθώ μέρες τώρα το θέμα χωρίς να μιλήσω και αρχικά δεν μου έκανε εντύπωση αν κάποιος αμφισβητεί τις λειτουργίες κάποιας συσκευής απλά τα πήρα όταν άλλοι χρήστες έβαλαν το swype, λειτουργεί κανονικά αλλά ο συγκεκριμένος επιμένει για το αντίθετο και βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες απλά για να μην το παραδεχτεί. Την μία είναι beta, την άλλη είναι custom, την τρίτη θέλει root όπωσδήποτε και στο τέλος όταν δεν έχει να πει κάτι άλλο, λέει ένα "Κρίμα..." Καλύτερο κατ εμε θα ήταν να πεί "ok παιδιά δεν το ήξερα οτι παίρνει swype και εσάς και οχι μόνο το υπέρτατο Galaxy, ευχαριστώ, γειά σας". Τι πιο απλό? σε καταλαβαινω... σε αλλα θεματα να δεις τι γινοταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 η ουσια ειναι οτι το nexus s παιρνει swype πολυ ευκολα απλα κανωντας εγκατασταση ενα apk αρχειο οπως κανεις με καθε εφαρμογη απο το market.ετσι απαντηθηκε με τον καλυτερο τροπο αλλη μια παραπληροφορηση του κοσμου.περιμενω το νεο ψεμα για να το διαψευσουμε και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αφού σας παίρνει, καλά κάνετε. 8 χρόνια στο Insomnia και τέτοια διαμάντια είχα καιρό να πετύχω... Πείτε ό,τι θέλετε. Διπυρηνο tegra το nexus s. Μέσα. Hdmi out το nexus s. Μέσα. Αφού τα γουστάρετε και τα πιστεύετε. Last post admins... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2011 από nikoskon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Πειτέ ό,τι θέλετε. Διπυρηνο tegra το nexus s. Μέσα. Hdmi out το nexus s. Μέσα. Αφού τα γουστάρετε και τα πιστεύετε. Last post admins... φιλε καταρχας μην αρπαζεσαι! δευτερον τα παιδια μπορουν με βιντεο/screenshot να σου αποδειξουν οτι εχουν το swype! και δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι το ενα ειναι καλυτερο απ'τ'αλλο, απλα προσπαθουμε να σου δωσουμε να καταλαβεις οτι γινεται να περασει καποιος την ταδε εφαρμογη χωρις root κτλ... αυτο το ποστ εκ μερους σου το θεωρώ ξεροκεφαλια! κατσε λιγο και σκεψου τι εχουν γραψει τα παιδια! τοτε κανε ποστ! αυτα απο μενα προς το παρών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού σας παίρνει, καλά κάνετε. 8 χρόνια στο Insomnia και τέτοια διαμάντια είχα καιρό να πετύχω... Πειτέ ό,τι θέλετε. Διπυρηνο tegra το nexus s. Μέσα. Hdmi out το nexus s. Μέσα. Αφού τα γουστάρετε και τα πιστεύετε. Last post admins... Βασικά εγώ το μόνο που θέλω είναι να μου δείξεις που έχω κάνει λάθος σε αυτά που είπα (με επιχειρήματα όμως) διότι δεν δηλώνω ειδήμων οπότε εφόσον έχεις δίκιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δεχτώ και να καταλάβω ότι όσα είπα τα είπα άδικα με την ανάλογη συγνώμη φυσικά. Δεν μίλησα για ανύπαρκτα χαρακτηριστικά της συσκευής παρά μόνο το θέμα του swype. Φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonikios_27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 και επισης αν θες μπορω να ανεβασω φωτογραφιες οτι εχω swype με ελληνικα να σου φυγει καθε ενδοιασμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά εγώ το μόνο που θέλω είναι να μου δείξεις που έχω κάνει λάθος σε αυτά που είπα (με επιχειρήματα όμως) διότι δεν δηλώνω ειδήμων οπότε εφόσον έχεις δίκιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δεχτώ και να καταλάβω ότι όσα είπα τα είπα άδικα με την ανάλογη συγνώμη φυσικά.Δεν μίλησα για ανύπαρκτα χαρακτηριστικά της συσκευής παρά μόνο το θέμα του swype.Φιλικά. και επισης αν θες μπορω να ανεβασω φωτογραφιες οτι εχω swype με ελληνικα να σου φυγει καθε ενδοιασμος ο φιλος nikoskon φαινεται οτι το παιζει αντρας πολλα βαρύς και δεν καταδεχεται να μας μιλήσει όντας ξέροντας πως εχει αδικο! τεσπα, πιστευω οτι το τοπικ μπορει να <<ζησει>> και χωρίς αυτον! και επισης αν θες μπορω να ανεβασω φωτογραφιες οτι εχω swype με ελληνικα να σου φυγει καθε ενδοιασμος ειναι βολικο; btw μπορεις να μου στειλεις με π.μ. το λινκ της εφαρμογης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δες το ποστ που έχω κάνει πιο πάνω.είναι για όλα τα κινητά νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον περασα μια blu-ray ταινια 1080p στο nexus s και επαιζε τελεια! η καλυτερη ποιοτητα που εχω δει ποτε στη ζωη μου! try it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα