nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Διλαδη για να εγκαταστησουν αυτο http://www.myphone.g...ad.php?t=313102 στο nexus s θελει root? Δεν εχει νοημα αυτο apk keyb ειναι... Θέλει root. Αυτό το apk θα πρέπει να αντιγραφεί στο system/app (αναλόγως την έκδοση android) συν κάποια ακόμαβήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κι όμως γίνεται να έχεις Swype ΧΩΡΙΣ root. Εκτός του ότι το .apk που λένε τα παιδιά (και έχω εγκαταστήσει και εγώ) δεν ζητάει άδεια superuser για την εγκατάσταση δεν ζητάει και για να τρέξει. Οπότε μου φαίνεται αβάσημο να πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις το Swype. Το είχα βάλει και πριν το root χωρίς πρόβλημα αλλά και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κι όμως γίνεται να έχεις Swype ΧΩΡΙΣ root. Εκτός του ότι το .apk που λένε τα παιδιά (και έχω εγκαταστήσει και εγώ) δεν ζητάει άδεια superuser για την εγκατάσταση δεν ζητάει και για να τρέξει. Οπότε μου φαίνεται αβάσημο να πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις το Swype. Το είχα βάλει και πριν το root χωρίς πρόβλημα αλλά και μετά. Σε πιστεύω. Τράβα πες το και στα παιδιά στο myphone.gr που κάτσαν’ κι έγραψαν οδηγούς για να περαστεί το Swype. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 με εκανες να το δοκιμασω στο optimus Ουτε root θελει ουτε cp στο /system. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 με εκανες να το δοκιμασω στο optimus Ουτε root θελει ουτε cp στο /system. Κάνε επανεκκίνηση στο Optimus και πες μου ποιά έκδοση έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 εκανα δουλευει μια χαρα. 3.25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 για πόσο ακόμα θα συνεχίσεις να προσβάλεις εμένα και μερικούς ακόμα εδώ μέσα? ποιος ο λόγος να πω ψέματα?(νομίζεις ότι όλοι είμαστε fanboys σαν μερικούς μερικούς..? ) μια χαρά το πέρασα το swype έκανα και restart και δουλεύει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 για πόσο ακόμα θα συνεχίσεις να προσβάλεις εμένα και μερικούς ακόμα εδώ μέσα? ποιος ο λόγος να πω ψέματα?(νομίζεις ότι όλοι είμαστε fanboys σαν μερικούς μερικούς..? ) μια χαρά το πέρασα το swype έκανα και restart και δουλεύει άψογα. Η έκδοση που βάλατε είναι beta και όχι full. Right? https://beta.swype.c...lcome/detailed/ Να διαβάζετε τι γράφω. Εσύ ειδικά, με το που σε βοήθησα για τα γενέθλια, λάκισες. Ούτε ένα ευχαριστώ. Κατά τ’ άλλα σε ενοχλούν οι fanboϊσμοί. Orlox τί λες; Σε ποιά τηλέφωνα το έβαλες χωρίς root; Ποιές ROM φορούσαν τα τηλέφωνα αυτά; Θα το χάσουμε εντελώς όπως πάει... edit: Και για να σε προλάβω, δεν αναφέρομαι σε Swype beta αλλά σε full version με ελληνική γλώσσα, πχ v2.28.xxx . Ειλικρινά παίδες,δεν ασχολούμαι άλλο… Παίξτε μπάλα μόνοι σας… Dbzakias’ όρμα, ελεύθερο το πεδίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ρε μαγκα swype ελληνικο ειναι και μαλιστα τελευταια version. Εχει σημασια αν ειναι beta? Και το slideit μια χαρα δουλεια κανει. Μην την μπαινεις και εσυ τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Έχετε καταλάβει πως μιλάμε για διαφορετικά πράγματα; Ποστάρετε χωρίς να διαβάζετε τί ακριβώς γράφει ο άλλος, απλά και μόνο για να ποστάρετε. Μιλάω για Swype Full v2.28.xxx και μιλάτε για Swype Beta v3.2x . Ο shadowmann δεν έριξε τα μούτρα να πει ένα ευχαριστώ γιατί ξενέρωσε που δεν μπορεί από το Nexus S να κάνει μια βασική για android λειτουργία επαφής, που είναι η εισαγωγή ημερομηνίας γενεθλίων στις Google επαφές. Τα προβλήματα είναι άλλα, όπως αντιλαβάνεστε, και όχι αν το ένα τηλ είναι καλύτερο απ’ το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Dbzakias’ όρμα, ελεύθερο το πεδίο. ευχαριστω για την πασα! Ο shadowmann δεν έριξε τα μούτρα να πει ένα ευχαριστώ γιατί ξενέρωσε που δεν μπορείαπό το Nexus S να κάνει μια βασική για android λειτουργία επαφής, που είναι η εισαγωγή ημερομηνίαςγενεθλίων στις Google επαφές.Τα προβλήματα είναι άλλα, όπως αντιλαβάνεστε, και όχι αν το ένα τηλ είναι καλύτερο απ’ το άλλο.[/size][/font] μα αυτο δεν γινεται μεσω gmail εκει οπου προσθετεις τις επαφες; εγω ετσι περασα γενεθλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 καλά θα μας τρελάνεις? τόσες σελίδες κάθεσαι και την λες σε όλους και μου έδωσες μια απάντηση full στην ειρωνεία και θες και ευχαριστώ? (δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις) επί του θέματος: στο official site του swype λέει για την beta ότι έχει 10 γλώσσες στις οποιες όμως δεν συμπεριλαμβάνεται η ελληνική,εγώ πως έχω ελληνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesis1300 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πρωτο ποστ. Πριν 2 εβδομάδες αγόρασα το nexus s και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και δεν έχω εμπειρία από άλλο android. Ένα LG p990 που έπιασα στα χέρια μου προχθές μου φάνηκε πολύ πιο αργό απο το nexus και μου φάνηκε πολύ περίεργο μιας και είναι 2πυρινο. Θέλω να ρωτήσω, οι αναβαθμησεις 2.3.5 και 2.3.6 έχουν βγει για το κινητό μας? επίσης δημιουργουν οντως πρόβλημα στο wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πρωτο ποστ. Πριν 2 εβδομάδες αγόρασα το nexus s και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και δεν έχω εμπειρία από άλλο android. Ένα LG p990 που έπιασα στα χέρια μου προχθές μου φάνηκε πολύ πιο αργό απο το nexus και μου φάνηκε πολύ περίεργο μιας και είναι 2πυρινο. Θέλω να ρωτήσω, οι αναβαθμησεις 2.3.5 και 2.3.6 έχουν βγει για το κινητό μας? επίσης δημιουργουν οντως πρόβλημα στο wifi? καταρχας καλωσόρισες στο φορουμ μας! δευτερον να ξερεις οτι ειμαστε πολυ φιλικοι εκτος απο αυτο εδω το τοπικ οποτε αν τα βλεπεις λιγο μπαχαλο μην φοβασαι! η εκδοση 2.3.5 ειναι σε beta (δοκιμαστικη) μορφη οποτε σε κανα-δυο μηνες θα την εχουμε στα κινητα μας πρωτοι απο τους αλλους! τωρα καλο θα ηταν να ξερεις οτι το nexus s ειναι απο τα πιο γρηγορα κινητα οποτε ολα τα αλλα (p990, galaxy s, samsung ace κτλ) μας φαίνονται τριτοκοσμικά! οτι αλλο θες εδω ειμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Έχετε καταλάβει πως μιλάμε για διαφορετικά πράγματα; Ποστάρετε χωρίς να διαβάζετε τί ακριβώς γράφει ο άλλος, απλά και μόνο για να ποστάρετε. Μιλάω για Swype Full v2.28.xxx και μιλάτε για Swype Beta v3.2x . Δεν λές να χωνέψεις την αλήθεια... Το link στο myphone είναι για την full 2.26 συγκεκριμένα το λέει κι αυτός που το το ανέβασε. Για του λόγου το αληθές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289661&page=145 δες το πόστ #2164... Είναι σκέτο .apk και είναι κανονικότατο, γνησιότατο και ελληνικότατο swype. Το λίνκ που έδωσες πιο πίσω για διαδικασίες root για το swype αφορά το Galaxy S όπως φαίνεται αρα μάλλον το αγαπημένο σου κινητό είναι που θέλει ένα κάρο μοντίφες και root για ενα πληκτρολόγιο. Δεν έχει κανένας λόγο να πεί ψέμματα για το πως έβαλε το swype για να τον αμφισβητείς τόσο και ενώ δεν είμαι τύπος να ψάχνω, έκατσα και έψαξα για να σου δείξω επακριβώς ότι τζάμπα σκίζεις τα ρούχα σου για μια λειτουργία που το NS μπορεί να την αποκτήσει πολύ απλά και έυκολα. Ελπίζω το επόμενο σου επιχείρημα να μην είναι οτι η latest version είναι η 2.28 και το Nexus δεν την έχει. Ευχαριστώ edit: επίσης στο λίνκ και πόστ που έδωσα εξηγεί γιατί η τελευταία έκδοση δεν έχει ελληνικά για τον φίλο shadowmann που ρώτησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα