Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν μπαίνω μέσα σε κάθε επαφή πάνω αριστερά έχει το G,οποτε είναι στο Gmail.

μπήκα και στο gmail και όντως υπάρχουν οι επαφές μου εκεί.

επίσης από το gmail στον υπολογιστή μπορώ να βάλω και γενέθλια και διεύθυνση κτλ, αλλα στο κινητό δεν τα βλέπω αυτά.

κάνω κάτι λάθος?

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ πληροφορίες ζητάω, και σιγά σιγά τις βρίσκω και τις συγκεντρώνω για να ξέρω τί γίνεται με το Nexus S.

Συνοψίζουμε:

Α. Για να βάλεις Swype, χάνεις εγγύηση.

Συγνώμη επειδή στην παρακάτω σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289661 που είναι και το επίσημο θέμα του Nexus S στο myphone.gr έχει στο πρώτο πόστ link για ενα .apk για ελληνικό Swype αυτό δεν γίνεται απλά install χωρίς root μέσω ένος απλού file manager? (πχ. Astro)

Δημοσ.

Συγνώμη επειδή στην παρακάτω σελίδα http://www.myphone.g...ad.php?t=289661 που είναι και το επίσημο θέμα του Nexus S στο myphone.gr έχει στο πρώτο πόστ link για ενα .apk για ελληνικό Swype αυτό δεν γίνεται απλά install χωρίς root μέσω ένος απλού file manager? (πχ. Astro)

Δοκίμασε, και πες τους....

Δες εδώ αυτά που είπα πριν.

Ελληνικό Swype γίνεται να βάλεις, αλλά πρέπει να έχεις δικαιώματα root στο τηλέφωνό σου, γιατί το Swype ανήκει στα προγράμματα του συστήματος και δεν αλλάζει από απλούς, μη-root χρήστες. Διάβασε εδώ για λεπτομέρειες.

Ως root μπορείς να αλλάξεις και το ίδιο το πληκτρολόγιο της Samsung, για Eclair, Froyo, ή Gingerbread.

©+® Tyxerakias @ myphone.gr

Όταν μιλάμε, να μας ακούτε...

Αλλά δεν θα μιλάμε για πολύ ακόμα...

Δημοσ.

εκανα εγκατασταση το swype και το εβγαλα αμεσως.καμια σχεση με multiling πολυ χειροτερο.γιαυτο γινοταν ολη η φασαρια?

Σου παρέθεσα links/quotes από το myphone.gr .

Και εκεί δεν ξέρουν τί τους γίνεται;

Αχ, τί θα κάνω με εσάς...

Σε πιστεύω πάντως! grin.pngwhistling.pngblink.gif

Δημοσ.

Σου παρέθεσα links/quotes από το myphone.gr .

Και εκεί δεν ξέρουν τί τους γίνεται;

Αχ, τί θα κάνω με εσάς...

Σε πιστεύω πάντως! grin.pngwhistling.pngblink.gif

για πιο πραγμα?εγω κατεβασα το apk το εγκατεστησα κανονικα πηγα ρυθμισεις εβαλα ενεργο το swype και δουλεψε.εγραψα 2-3 μηνυματακια να το τσεκαρω δεν με βολεψε και εβαλα ενεργο το multiling παλι

Δημοσ.

λοιπόν, για τα γενέθλια από τον υπολογιστή μπαίνουν κανονικά και συγχρονίζουν.

δεν ξέρω αν γίνετε και κάπως από το κινητό.

επίσης έβαλα το swype χωρίς να έχω κάνει root και δουλεύει...και έχει και ελληνικά..τι γίνετε?

Δημοσ.

επίσης έβαλα το swype χωρίς να έχω κάνει root και δουλεύει...και έχει και ελληνικά..τι γίνετε?

φιλε και εγω δεν το ειχα ψαξει καν για swype γιατι εμαι μια χαρα με το multiling και ειδα το λινκ και το κατεβασα για να το τσεκαρω.κανονικα εκανα εγκαταστασει το apk και ειχα swype με ελληνικα.ειμαι root βεβαια αλλα δεν εκανα καμια διαδικασια απο οτι ελεγαν τα λινκ απλα πατησα εγκαταστη και τελος.εσυ μου λες τωρα οτι εκανες το ιδιο και δουλεψε χωρις να εισαι ρουτ.οποτε προς τι η τοση φασαρια οτι το nexus δεν παιρνει swype(οπως προειπα ειναι τραγικο)με ελληνικα χωρις να εισαι root.

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι να μην χρειάζεσαι pc για να κάνεις edit μια επαφή. Απαράδεκτο.

Swype χωρίς να είσαι rooted, δεν γίνεται. Τα έχουμε πει, σας παραθέσαμε και links.

Ή είσαι rooted και δεν το ξέρεις(!)

ή λες ψέματα.

Δεν τρώγεστε πάντως...

ΥΓ: Για να έχει γίνει τόση φασαρία στο νετ για το Swype, με οδηγούς για το πως θα περαστεί κλπ, ε τί στο καλό; Όλο και κάτι παραπάνω κάνει από τα απλά πληκτρολόγια...

Αλλά ΟΚ, αφού το έχει το Galaxy S και δεν το έχει το Nexus S, είναι άχρηστο και πρέπει να το απαξιώσετε... Έλεος παιδάκια...

android.png

Δημοσ.

μιλάτε για ενα πληκτρολογιο. Τι σχεση εχει το root? Προσωπικά και εγω multiling εχω και με βολευει καλύτερα απο swype που δεν χρειάστηκε root σε κανενα τηλέφωνο απ οσα το έχω βάλει για να δουλέψει.

Δημοσ.

Orlox τί λες; Σε ποιά τηλέφωνα το έβαλες χωρίς root; Ποιές ROM φορούσαν τα τηλέφωνα αυτά; Θα το χάσουμε εντελώς όπως πάει... edit: Και για να σε προλάβω, δεν αναφέρομαι σε Swype beta αλλά σε full version με ελληνική γλώσσα, πχ v2.28.xxx . android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...