Προς το περιεχόμενο

Nexus S Fan Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχήν πιο οδηγό να συμβουλευτώ για να κάνω root?

δεύτερον στο nexus S μπορώ αν θελήσω να το γυρίσω στην εργοστασιακή κατάσταση? και αν ναι υπάρχει κάποιος μετρητής όπως στο galaxy S2 που καταγράφει πόσες φορές έβαλες custom ROM κτλ?

και τέλος ποιές ROM μου προτείνεται ? (για ROM κτλ θα τα κατεβάζω από το site των XDA σωστά?)

ευχαριστώ

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και για να επανελθουμε στα του κινητου.αλλη μια rom που δοκιμαζω και την εχω εδω και 2 μερες ειναι η superosr με netarchy kernel.πολυ καλη γρηγορη σταθερη και χωρις προβληματα μεχρι στιγμης.προτεινω να την δοκιμασετε

Δημοσ.

την ελλειψη απαντησης που δεν ελαβα την ερμηνευω σαν αδυναμια απο τον νικο.ειπε καποια ανουσια πραγματα και οταν του εθεσα καποιες λυσεις τοσο για το ραδιο για οποιον θελει οσο και για το πληκτρολογιο που το multiling ειναι κορυφη δεν ελαβα απαντηση.επισης απαντηση δεν ελαβα για το πως μπορει καποιος να βγαλει φωτογραφια το βραδυ χωρις να εχει φλας η συσκευη του.κλασσικη αντιδραση του ελληνα κανουμε τον κινεζο οταν δεν μας παιρνει.αυτα απο μενα και μην χαλατε αλλο το τοπικ της κινηταρας με τα ανουσια σχολια σας αν θελετε μπορειτε να πατε στο τοπικ του δικου σας κινητου να λετε μεταξυ σας τα ψεμματα σας και να χαιρεστε.εγω απαντησα σολα τα και καλα μειονεκτηματα του nexus και με ποιον τροπο ξεπερνιουνται.η ελλειψη φλας με ποιον τροπο ξεπερνιεται οεο?

Το φλας στα κινητά είναι για κοντινές αποστάσεις και δεν βγάζουν ποιοτικές φωτό.

Αν εσύ σώθηκες με το φλας και τραβάς νυχτερινές φωτό, ‘σ’ωραίος!

Βγάλε μου μια φωτό την Ακρόπολη το βράδυ! Λες να φτάνει μέχρι εκεί το φλας;! oeo?!

Το κινέζος, το αφήνω ασχολίαστο.

Αφήνω τώρα τον Dbzakias2, υπάλληλο Google όπως λέει, να «βοηθάει» τους κατόχους Nexus S.

Αν έχω καμιά απορία για το Nexus S, θα την εκφράσω στο παρόν thread!

Δημοσ.

Το φλας στα κινητά είναι για κοντινές αποστάσεις και δεν βγάζουν ποιοτικές φωτό.

Βγάλε μου μια φωτό την Ακρόπολη το βράδυ! Λες να φτάνει μέχρι εκεί το φλας;! oeo?!

Αφήνω τώρα τον Dbzakias2, υπάλληλο Google όπως λέει, να «βοηθάει» τους κατόχους Nexus S.

δεν ειμαι τουριστας για να θελω να βγαλω την ακροπολη.φωτογραφεις εχω βγαλει και βγαζω βραδυ με την παρεα στην παραλια το καλοκαιρι και γενικα σε ομορφες προσωπικες στιγμες μου οπως και ο περισσοτερος κοσμος.ειναι πολλες φασεις που λες αυτο σηκωνει φωτογραφια τωρα και το nexus σου δινει την δυνατοτητα να το κανεις αυτο.δεν λεω οτι ειναι το αλφα και το ωμεγα το φλας αλλα οπως και να το κανουμε απο τη στιγμη που βαζεις φβτογραφικη σε ενα κινητο βαζεις και το ledaki δε νομιζω να ειναι καποιο ιδιαιτερο κοστος για την εταιρια

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Εψαξα λίγο στο νετ για sar κ βρήκα διάφορες τιμές σε μετρήσεις optimus 2x κ nexus. Τουλάχιστον 4 για το καθένα.

Δεν βγάζω άκρη...

Μάλλον θα ανοίξω thread

Δημοσ.

και με μια canon των 500€ παλι το φλας δεν φτανει στην ακροπολη!

Δημοσ.

και με μια canon των 500€ παλι το φλας δεν φτανει στην ακροπολη!

Μια χαρά φτάνει. Εξαρτάται από που φωτογραφίζεις το θέμα σου.

Είσαι off-topic όμως. Αν θες να μιλήσουμε για flashes φωτογραφικών μηχανών, άνοιξε thread εκεί που πρέπει.

Ξέρω ξέρω, δούλευες στην Canon... blink.gif

edit: Ανέβασε μια βραδυνή φωτό να δούμε τις δυνατότητες του και να τη σχολιάσουμε. Εκτός και αν δεν έχεις Nexus S(που δεν έχεις).

edit2: Άκυρο. Θα τις στείλεις για φτιάξιμο σε Photoshop, γι' αυτό ασ'το. Τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Οπότε το Nexus S, πατάει τις dSLR κάτω!!!! cry.png

Δημοσ.

Μια χαρά φτάνει. Εξαρτάται από που φωτογραφίζεις το θέμα σου.

Είσαι off-topic όμως. Αν θες να μιλήσουμε για flashes φωτογραφικών μηχανών, άνοιξε thread εκεί που πρέπει.

Ξέρω ξέρω, δούλευες στην Canon... blink.gif

δυστυχως οχι δεν δουλευω! :P και παλι με το φλας του nexus s αναλογως απο που τραβας ειναι το θεμα!τεσπα

ts.jpg

btw εγω ειμαι off-topic; το ποστ σου το διαβασες καθολου;

Δημοσ.

ειπαμε φωτογραφεις μπορεις να βγαλεις σε ομορφες στιγμες σου με παρεα κτλ.εβγαλα αρκετες φετος το καλοκαιρι παραλια.μπορει να τυχαινε να μην βγαλω και καμια.σημασια εχει οτι το κινητο μου εδινε την δυνατοτητα και εβγαλα φωτογραφιες το βραδυ.με ενα κινητο χωρις φλας ουτε στα 2 μετρα δεν βγαζεις βραδυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...