geepal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Προσπαθώ σε ένα site που φτιάχνω να αλλάξω το τρόπο που θα εμφανίζονται τα urls. Προσπαθώ το URL www.mysite.com/news/greece/index.php?category=13 (Το index.php με αυτό το όρισμα ενός συγκεκριμένου αριθμού εμφανίζει δεδομένα μιας κατηγορίας, με τον αριθμό αυτόν να είναι το ID μιας κατηγορίας). να εμφανίζεται www.mysite.com/news/greece/new_name_of_category Δοκίμασα να φτιάξω ένα .htaccess αρχείο στο φάκελο greece που να κάνει το redirect: >RewriteEngine on RewriteRule ^index/ ([0-9]+) index.php?category=$1 O Apache έχει ενεργοποιημένο το mod_rewrite. Έχοντας αυτό πηγαίνοντας στο url www.mysite.com/news/greece/13 μου πετάει: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Γνωρίζει κάποιος τι φταίει στην εκτέλεση? Αυτό μπορώ να το πετύχω καθαρά με .htaccess ή χρειάζεται να αλλάξω κάτι στα PHP αρχεία?
Themis-T Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε και αυτό: >RewriteRule ^category/([a-zA-Z0-9]+)/?$ ?category=$1 [L] Ή και αυτό: >RewriteRule ^category/([0-9]+)$ category/$1/ [R,L]
geepal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τελικά βρήκα με άλλο τρόπο να το κάνω. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει πως το πετυχαίνει αυτός εδώ: http://www.myguysolutions.com/2010/02/03/seo-friendly-urls-with-apache-and-php/ Εμένα δεν μου δούλεψε με $_SERVER['PATH_INFO'] και αντί αυτού για να πάρω το path χρησιμοποίησα το $_SERVER['REQUEST_URI'].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.