silverthan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παίδες, Μετά από 2 χρόνια η φωτογραφική μου πέταξε αυτό το το error στα καλά καθούμενα. Το έψαξα και οι περισσότεροι λένε ότι αν βγάλω τις μπαταρίες για 30' θα γίνει reset και θα φτιάξει, το έκανα πολλές φορές αλλά τίποτα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 firmware updatE? ποιο μοντελο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Το ZS3 έχω, δε δοκίμασα firmware update ακόμα, λες να παίζει ρόλο? Πιο πολυ h/w problem μου φαίνεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 δοκιμασε .τσαμπα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχώς δεν την βλέπει καν όταν τη συνδέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 με καρτα μνημης γινεται το Update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.