Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περα απο το να δοκιμασεις κανα αλλο καναλι η κανα αλλο κλειδωμα η κανα firmware update> στο ρουτερ η πιο νεους drivers στην ασυρματη καρτα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο.παντως το Thomson το θεωρω πολυ καλυτερο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα! εγω εχω αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο ρουτερ και δεν ξερω τι πρεπει να πειραξω για να λυθει... το wireless internet λειτουργει κανονικα αλλα με πεταει καθε μιση ωρα περιπου και οταν κανω streaming... μηπως ξερει κανεις αν θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση απο την σελιδα του router? η εναλλακτικη μου ειναι να βαλω το παλιο μου router το κλασικο thomson αλλα ειπα να post-αρω πρωτα μηπως ξερει κανεις...

Κάνε firmware update και θα πάει καλύτερα. Το firmware Μπορείς να το κατεβάσεις από το Site της Wind.

Δημοσ.

επισης μπορει να βαλει το zte σαν adsl router και το thomson σαν wireless αν δεν θελει να βαλει μονο το Thomson.Και για το Thomson υπαρχουν πολλα updates.για το zte δεν ξερω αν μπορει να βρει πουθενα generic firmwares παρα custom απο wind ktl.γιατι λογικα της wind custom θα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...