Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις σύνδεσα το ZTE ZXV10 H108L και έχω ένα θεματάκι..

έχω ένα μικρό δίκτυο και 2 servers.. όλα έχουν στατικές ip, οπότε έχω βγάλει το ΝΑΤ. Επίσης το firewall είναι κλειστό. Ενώ όλοι οι Η/Υ έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ και επίσης εκτός δικτύου (από άλλη σύνδεση) βλέπω τις ip κάνω Ping, resolve kai trace, μπαίνω με ftp κλπ κλπ ,οι σελίδες από τον web server δεν ανοίγουν.

Με άλλο routeraki όλα λειτουργούν κανονικά.

Καμία ιδέα ?

Δημοσ.

δεν βλεπεις το site στον web server η ο web server δεν βλεπει σελιδες??

παντως ρουτερ zte δεν θα εβαζα ουτε καν για απλη dynamic ip αλλο τοσο για πραγματικο δικτυο με Public ip's.

Δημοσ.

Ο Web Server είναι στο τοπικό σου δίκτυο και προσπαθείς να τον δεις από το Internet;

ναι είναι στο τοπικό δίκτυο και προσπαθώ να τον δω στο ιντερνετ.. το fpt το βλέπω κανονικά..

κάνοντας trace βλέπω ότι πάει μέχρι τον server Κανονικά.. to ping παίζει κανονικά .. μόνο σαν web server δεν παίζει.. σαν να μην περνάει τπτ από το πόρτα 80

δεν βλεπεις το site στον web server η ο web server δεν βλεπει σελιδες??

παντως ρουτερ zte δεν θα εβαζα ουτε καν για απλη dynamic ip αλλο τοσο για πραγματικο δικτυο με Public ip's.

ο web server βλέπει σελίδες. Ο "κόσμος" δεν βλέπει τον web server...

και σχετικά με το zte.. τι προτείνεις να βάλω ?

Δημοσ.

Να υποθέσω πως το modem είναι της Wind, σωστά;

Λύση α) Πρήξ' τους στα τηλέφωνα και εξήγησέ τους το πρόβλημα. Ίσως αν μαζευτούμε πολλοί να πάρουν μπρος (το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά με έχουν γειώσει κανονικά)

Λύση β) Βρες το official firmware του modem ή πες στην Wind να σου το περάσουν (και τα δύο είναι μάλλον εξίσου απίθανα)

Λύση γ (και καλύτερη)) Άλλαξε modem

Αν δεις το manual από το Official Firmware, έχει παραπάνω επιλογές και μέσα σε αυτές έχει και μια επιλογή για Web Server. Πιθανολογώ (μιας και δεν μπορώ να είναι απόλυτα σίγουρος) πως όσο είναι απενεργοποιημένη αυτή η επιλογή το modem δεν επιτρέπει την κίνηση στην πόρτα 80. Εάν δοκιμάσεις με άλλες πόρτες θα παίζει κανονικά ο Web Server σου.

Δημοσ.

ναι είναι στο τοπικό δίκτυο και προσπαθώ να τον δω στο ιντερνετ.. το fpt το βλέπω κανονικά..

κάνοντας trace βλέπω ότι πάει μέχρι τον server Κανονικά.. to ping παίζει κανονικά .. μόνο σαν web server δεν παίζει.. σαν να μην περνάει τπτ από το πόρτα 80

ο web server βλέπει σελίδες. Ο "κόσμος" δεν βλέπει τον web server...

και σχετικά με το zte.. τι προτείνεις να βάλω ?

α.εχεις Public ip's?καποιο 8 αρι δικτυο?παρε κανα vigor η κατι αλλο αλλα zte κινεζια.ουτε firmware Θα σου αλλαξει η τελλας.β.μπορει να σου πει οτι απλα ολες τις πορτες τις εχουν ανοιχτες.γ.δεν αξιζει καν να βρεις generic firmware για αυτο.

Λύση α) Πρήξ' τους στα τηλέφωνα και εξήγησέ τους το πρόβλημα. Ίσως αν μαζευτούμε πολλοί να πάρουν μπρος (το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά με έχουν γειώσει κανονικά)

Λύση β) Βρες το official firmware του modem ή πες στην Wind να σου το περάσουν (και τα δύο είναι μάλλον εξίσου απίθανα)

Λύση γ (και καλύτερη)) Άλλαξε modem

Αν δεις το manual από το Official Firmware, έχει παραπάνω επιλογές και μέσα σε αυτές έχει και μια επιλογή για Web Server. Πιθανολογώ (μιας και δεν μπορώ να είναι απόλυτα σίγουρος) πως όσο είναι απενεργοποιημένη αυτή η επιλογή το modem δεν επιτρέπει την κίνηση στην πόρτα 80. Εάν δοκιμάσεις με άλλες πόρτες θα παίζει κανονικά ο Web Server σου.

α.θα τον γειωσουν.

β.δεν αξιζει καλυτερα να παρει αλλο.

γ.το καλυτερο.

κανονικα δεν εχω δει ρουτερ να κοβει το web server.

ας δοκιμασει τα παρακατω.

α.αλλο ρουτερ αμα εχει.

β.ας δοκιμασει οπως ειπες τον server με αλλο Port να μας πει αν παιζει.

γ.αν εχεις Public ip's και εχεις βγαλει το Nat οπως ειπες ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕ PORT FORWARD THN 80 γιανα δοκιμασουμε κατι.αν και το port forward ειναι οταν εχεις nat αλλα για κανε ενα Port forward στην ip του server και πες αν αλλαξε κατι.

επισης την 80 στην βγαζει ανοιχτη στο www.canyouseeme.org οταν το τρεξεις απο τον web server?

Δημοσ.

Αν και το canyouseeme δεν το έχω χρημοποιήσει, το http://ping.eu/port-chk/ δείχνει πάντα κλειστή την 80. Όσες άλλες πόρτες έχω δοκιμάσει παίζουν μια χαρά.

Βέβαια ας μας πει και o TS τι του βγάζει. Μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος εγώ.

Δημοσ.

Αν και το canyouseeme δεν το έχω χρημοποιήσει, το http://ping.eu/port-chk/ δείχνει πάντα κλειστή την 80. Όσες άλλες πόρτες έχω δοκιμάσει παίζουν μια χαρά.

Βέβαια ας μας πει και o TS τι του βγάζει. Μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος εγώ.

ειτε canyouseeme eite αυτο που λες ειτε καποιο αλλο δεν μας πειραζει.απλα να χρησιμιποιησει καποιο που να παιζει.εγω το canyouseeme εχω χρησιμοποιησειγια αυτο ειπα αυτο.αν ξερει αλλο οκ ας δοκιμασει με αλλο.

Δημοσ.

το zte ουτε για χαρισμα δεν ειναι.αν θυμαμαι καλα απλα το vigor εχει μια παραξενια για να βγαλεις το nat αλλα οκ.αντι να λεει για nat εχει κατι σαν second ip address.ετσι νομιζω ηταν το 2600.αλλα να εχεις ρουτερ και με custom firmware απο τον Provider ειναι too much.δεν μας ειπε αν παιζει ο server σε αλλο Port.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα! εγω εχω αλλο προβλημα με το συγκεκριμενο ρουτερ και δεν ξερω τι πρεπει να πειραξω για να λυθει... το wireless internet λειτουργει κανονικα αλλα με πεταει καθε μιση ωρα περιπου και οταν κανω streaming... μηπως ξερει κανεις αν θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση απο την σελιδα του router? η εναλλακτικη μου ειναι να βαλω το παλιο μου router το κλασικο thomson αλλα ειπα να post-αρω πρωτα μηπως ξερει κανεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...