vaggelisp7406 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ποσο καιρο εχεις να το καθαρισεις? Ειδικα το Τροφοδοτικο μεσα? (μην το ανοιξεις,να το φυσιξεις εννος με καποιο σεσουαρ για τα μαλλια) Γιατι αποκλειεται τροφοδοτικο επονυμο να κανει πιο πολυ θορυβο απο οποιαδηποτε καρτα γραφικων.Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..Ειδικα στο 76% της gtx 480.Ειτε το τροφοδοτικο σου εχει καποιο προβλημα,μπορει να εχει σπασει ο ανεμηστιρας και καποιο σημειο.Μην ξεχνας οτι με τον τροπο που εχεις βαλει την ψυχτρα εκτος απο θερμοτητα,ριχνει και στο τροφοδοτικο σκονη ακομα περισσοτερο..και συσσωρευεται εκει.Οποτε μπορει ο θορυβος να γινεται ειτε απο καποιο σκουπιδι που εχει κολησει εκει.Δοκιμασε να καθαρισεις ολοκληρο το κουτι και να φυσιξεις με καποιο σεσουαρ το τροφοδοτικο σου μεσα να φυγουν οι σκονες και ξαναδοκιμασε να παιξεις καποιο παιχνιδι.Και οπως σου ειπαν τα παιδια τρεξε ενα occt και οταν ακους το τροφοδοτικο να κανει θορυβο και αφου ο θορυβος αυτος του τροφοδοτικου σκεπαστει απο το θορυβο της καρτας γραφικων σου τοτε με το afterburner κατεβασε χειροκινητα εκεινη την στιγμη για 3-4 δευτερολεπτα τον ανεμηστιρα της καρτας στο 40-50% να δεις αν ακουγεται περισσοτερο το τροφοδοτικο..αν ακουγεται τοτε καποιο προβλημα εχει το τροφοδοτικο σου.Σε καμια περιπτωση δεν ευθυνεται η θερμοκρασια η το φορτο του τροφοδοτικου.Γιατι μην νομιζεισ οτι αν ας πουμε με ενα σεσουαρ με καυτο αερα ριχνεις στο τροφοδοτικο αερα καυτο οτι ο ανεμηστιρας θα συνεχισει να δουλευει ακομα περισσοτερο,δεν θα τρεχει δηλαδη με 10000 στροφες,υπαρχει ενα οριο και αυτο το οριο πιστεψε με,δεν υπαρχει περιπτωση να καλυπτει τον θορυβο του ανεμηστηρα της gtx 480 ουτε οταν αυτοσ βρισκεται στο 60%.. Υπο φυσιολογικες συνθηκες παντα..
infini Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Έχω ένα Levicom 550W εδώ και 11 χρόνια και παρά τις αρκετές διακοπές ρεύματος δουλεύει άψογα.
panos0100 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 καλησπέρα δοκίμασα μερικά τροφοδοτικά και εγώ το πιο καλο ήτανε 650w της coolermaster και πολυ αθόρυβο τωρα εχω και εγώ ένα corsair 650w και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος κανει λιγο παραπανο θορυβο απο το coolermaster αλλα όπως ήπανε και τα παιδιά το corsair ειναι καλο συνδιαζει ασφαλεια ποιοτητα και ακριβεια πρωτη φορα εχω δει τροφοδοτικο να ειναι ακριβως 12v και ολες οι υπολοιπες τασεις ακριβως εκι που πρεπει να ειναι corair απλα τελειο το πρωτεινω
alximistis_82 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ποσο καιρο εχεις να το καθαρισεις? Ειδικα το Τροφοδοτικο μεσα? (μην το ανοιξεις,να το φυσιξεις εννος με καποιο σεσουαρ για τα μαλλια) Γιατι αποκλειεται τροφοδοτικο επονυμο να κανει πιο πολυ θορυβο απο οποιαδηποτε καρτα γραφικων.Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..Ειδικα στο 76% της gtx 480.Ειτε το τροφοδοτικο σου εχει καποιο προβλημα,μπορει να εχει σπασει ο ανεμηστιρας και καποιο σημειο.Μην ξεχνας οτι με τον τροπο που εχεις βαλει την ψυχτρα εκτος απο θερμοτητα,ριχνει και στο τροφοδοτικο σκονη ακομα περισσοτερο..και συσσωρευεται εκει.Οποτε μπορει ο θορυβος να γινεται ειτε απο καποιο σκουπιδι που εχει κολησει εκει.Δοκιμασε να καθαρισεις ολοκληρο το κουτι και να φυσιξεις με καποιο σεσουαρ το τροφοδοτικο σου μεσα να φυγουν οι σκονες και ξαναδοκιμασε να παιξεις καποιο παιχνιδι.Και οπως σου ειπαν τα παιδια τρεξε ενα occt και οταν ακους το τροφοδοτικο να κανει θορυβο και αφου ο θορυβος αυτος του τροφοδοτικου σκεπαστει απο το θορυβο της καρτας γραφικων σου τοτε με το afterburner κατεβασε χειροκινητα εκεινη την στιγμη για 3-4 δευτερολεπτα τον ανεμηστιρα της καρτας στο 40-50% να δεις αν ακουγεται περισσοτερο το τροφοδοτικο..αν ακουγεται τοτε καποιο προβλημα εχει το τροφοδοτικο σου.Σε καμια περιπτωση δεν ευθυνεται η θερμοκρασια η το φορτο του τροφοδοτικου.Γιατι μην νομιζεισ οτι αν ας πουμε με ενα σεσουαρ με καυτο αερα ριχνεις στο τροφοδοτικο αερα καυτο οτι ο ανεμηστιρας θα συνεχισει να δουλευει ακομα περισσοτερο,δεν θα τρεχει δηλαδη με 10000 στροφες,υπαρχει ενα οριο και αυτο το οριο πιστεψε με,δεν υπαρχει περιπτωση να καλυπτει τον θορυβο του ανεμηστηρα της gtx 480 ουτε οταν αυτοσ βρισκεται στο 60%.. Υπο φυσιολογικες συνθηκες παντα.. Καλημερα, φιλε μου! Το κουτι μεσα ειναι πεντακαθαρο, οπως και ολα τα εξαρτηματα μιας και εχω blower και τα φυσάω ολα μεσα, απο καρτες γραφικων, ανεμιστηρακια και φυσικα και το τροφοδοτικο. Δεν εχουν ιχνος σκονης. Το τροφοδοτικο μου ζεσταινεται, για αυτο κανει θορυβο. Για αυτο φταιει το κουτι μου. Ειμαι στην αναζητηση ενος καλυτερου κουτιου, να παιρνει μπροστινο ανεμιστηρακι και να εχει την θεση του τροφοδοτικου στην κατω πλευρα, οποτε καπως ετσι θα περιοριστει η υπερθερμανση του. Ουτε και χαλασμενο ανεμιστηρα εχει το τροφοδοτικο γιατι θα εκανε αλλο θορυβο. Αυτος ο θορυβος ειναι χαρακτηριστικος του τροφοδοτικου μου οπως και της καρτας γραφικων μου.
Arctic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το τροφοδοτικο μου ζεσταινεται, για αυτο κανει θορυβο. Για αυτο φταιει το κουτι μου. Δεν το ξέρεις ότι φταίει το κουτί. Δοκίμασε πρώτα να το βγάλεις από αυτό και αν δεν ζεσταίνεται έξω τότε πήγαινε σε κουτί
Antwni Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγω δεν πιστευω οτι φταιει το κουτι παντως...Κατι αλλο, παστα στην καρτα γραφικων εχεις αλλαξει ποτε??
Antwni Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Τι σχέση έχει με τη θερμοκρασία του PSU; Καπου ειχα διαβασει σε ενα ποστ του οτι ανεβαζει θερμοκρασιες η καρτα γραφικων του...μπορει να καταλαβα λαθος παω να το επιβεβαιώσω
alximistis_82 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καπου ειχα διαβασει σε ενα ποστ του οτι ανεβαζει θερμοκρασιες η καρτα γραφικων του...μπορει να καταλαβα λαθος παω να το επιβεβαιώσω ναι, ανεβαζει θερμοκρασιες η καρτα γραφικων αλλα ειναι απο την φυση της αυτο. 480 ειναι! και αλλες καρτες που εχουν παρελασει μεσα απο το κουτι ανεβαζαν θερμοκρασιες! Οπως 295, 470 και 285. Αρα συμπερασμα οτι χρειαζομαι κουτι γιατι ολες ανεβαζαν θερμοκρασια πολυ ευκολα. Ειναι απ την μια το κουτι μικρο και χωρις ανεμιστηρια, ειναι και απο την αλλη οι καρτες γραφικων θερμες απ την φυση τους.
fordakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Τοποθέτησα το τροφοδοτικό. Είναι μία Χαρούλα. Δεν κάνει θόρυβο, αν και δεν έχω το σύστημα για να το ζορίσω. Πάντως στο δικό που PC είναι αθόρυβο. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειάς σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.