Προς το περιεχόμενο

Τροφοτικό Corsair

fordakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL

Αφού είναι έτσι βγάλε το τροφοδοτικό από το κουτί και δοκίμασε.

(φυσικά μπορείς να σταματήσεις τον ανεμιστήρα της κάρτας για λίγο, να ακούσεις το τροφοδοτικό)

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα με μπέρδεψες χειρότερα!

γκάζωσε η κάρτα πιο γρήγορα απο το τροφοδοτικό λόγω της εικόνας που αναπαρήγαγε! Ξεκίνησε να κάνει θόρυβο πιο γρήγορα από το τροφοδοτικό. Το συμπέρασμα μου είναι οτι χρειάζομαι ένα καινούργιο κουτάκι, με κάλο αερισμό!

Τελικά η κάρτα είναι ή το τροφοδοτικό ρε;

Αλλες φορες κανει η καρτα πιο πολυ θορυβο και λλες φορες το τροφοδοτικο!!! Μη βαρατε!!!!! :shock:

Το Σαββατο θα σε παρω τηλ σχετικα για την συναντηση! Θα ερθω να σας γνωρισω και απο κοντα! Τιμη μου για την προσκληση!

Δημοσ.

Σταμάτα τα ανεμιστήρια διαδοχικά για να δείς ποιό κάνει περισσότερο θόρυβο..

Αν κάνει το τροφοδοτικό σου ξαναλέω ότι κάτι παίζει..δεν θα έπρεπε να κάνει θόρυβο και ειδικά τόσο όσο περιγράφεις!

Δεν βαράμε :P

Δημοσ.

ναι φιλε μου, καταλαβα! Το τροφοδοτικο κανει θορυβο οταν ζεσταινεται και ακουγεται πιο πολυ απ την γραφικων οταν αυτη ειναι μεχρι 76%, απο εκει και πανω ακουγεται αυτη! δλδ, στο furmark που ειναι σαν το cct που προτείνατε, η καρτα γραφικων απογειωθηκε πριν προλαβει καν το τροφοδοτικο να ζεσταθει! Η καρτα γραφικων στο 92% ακουγεται σαν σκουπα, δεν ακους τιποτα αλλο!

Δημοσ.

ναι φιλε μου, καταλαβα! Το τροφοδοτικο κανει θορυβο οταν ζεσταινεται και ακουγεται πιο πολυ απ την γραφικων οταν αυτη ειναι μεχρι 76%, απο εκει και πανω ακουγεται αυτη! δλδ, στο furmark που ειναι σαν το cct που προτείνατε, η καρτα γραφικων απογειωθηκε πριν προλαβει καν το τροφοδοτικο να ζεσταθει! Η καρτα γραφικων στο 92% ακουγεται σαν σκουπα, δεν ακους τιποτα αλλο!

Ωραία αν είναι έτσι το τροφοδοτικό σου έχει θέμα...

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις fixed το ανεμιστηρακι της καρτας ας πουμε στο 40% και να δοκιμασεις?

Που είσαι ρε άνθρωπε; :)

Δημοσ.

Αστα να πανε.επεστρεψα φιλε....καιρος να μπει ο Χρησταρας και ο Dbzakias στην θεση τους :P :lol:

Ασε δέν γίνονται αυτά :lol: :lol:

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις fixed το ανεμιστηρακι της καρτας ας πουμε στο 40% και να δοκιμασεις?

Ναι, το εχω ξανα κανει αυτο, με το msi afterburner! Για αυτο σας λεω εχω μαθει και ξεχωριζω τους θορυβους τροφοδοτικου και καρτας γραφικων. Στο ιντερνετ εχω διαβασει οτι τα toughpower αμα ανεβαζουν στροφες τα ανεμιστηρακια τους κανουν μεχρι 40db θορυβο, οποτε για αυτο δεν μου ακουγεται ανησυχητικό.

Δημοσ.

χαχαχαχαχα /offtopic

Το δοκίμασες φίλε;

Edit: οκ απλά σου λέω ότι έχω το ίδιο και δέν έχει ακουστεί ΠΟΤΕ οτι και να έχω κάνει...

Και με τα προηγούμενα πράγματα που είχα πάνω όχι μόνο τώρα!

Δημοσ.

Alximistis ελπιζω να εβαλες την ψυχτρα ετσι ωστε να μην χτυπαει το τροφοδοτικο αλλα να πηγαινει προς τα εξω ε?

Γιατι καπου ειδα μια φωτογραφια του κουτιου....

Δημοσ.

Ειναι το σκ@τ@κ@υτ@ τετοιο, για αυτο. τον χειμωνα κιχ δεν μου εβγαζε. Ψαχνω εδω στο insomnia να δω για κανενα φτηνιαρικο με καλο αερισμο, κατω τροφοδοτικο, πολλες τρυπες ωστε να του χωσω μερικα ανεμιστηρακια, ωστε να μη ζεσταινεται τοσο ευκολα αυτο και η φριτέζα 480.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...