Προς το περιεχόμενο

Τροφοτικό Corsair

fordakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει, παιδια! Αθηνα ειμαι!!!! Σας περιμενω!!!! Θα κερασω σουβλακια! Αγαπητοι μου συμφορουμιτες, απο την ζεστη ειναι, για αυτο το κανει. Μεχρι τον Μαιο κιχ δεν εβγαζε, μολις εσφιξαν οι ζεστες και με την 285 και τωρα με την 480 οταν ζοριζεται κανει θορυβο. Οπως και η καρτα γραφικων τωρα σε κατασταση ηρεμιας ειναι 58 βαθμους με 44%. Το τροφοδοτικο αυτη την στιγμη δεν ακουγεται καθολου!

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει, παιδια! Αθηνα ειμαι!!!! Σας περιμενω!!!! Θα κερασω σουβλακια! Αγαπητοι μου συμφορουμιτες, απο την ζεστη ειναι, για αυτο το κανει. Μεχρι τον Μαιο κιχ δεν εβγαζε, μολις εσφιξαν οι ζεστες και με την 285 και τωρα με την 480 οταν ζοριζεται κανει θορυβο. Οπως και η καρτα γραφικων τωρα σε κατασταση ηρεμιας ειναι 58 βαθμους με 44%. Το τροφοδοτικο αυτη την στιγμη δεν ακουγεται καθολου!

Αυριο Μεθαύριο έχουμε συνάντηση στο Θησείο δε περνάς μία βόλτα;

Περιοχή;

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα όχι ρε :lol:

αμα εχετε συναντηση ερχομαι τοτε!!! Να σας γνωρισω τοτε και απο κοντα! Μια μεγαλη οικογενεια ειναι το insomnia!

Πως μπορω να δοκιμασω και να τρεξω αυτο το προγραμμα? occt?

Δημοσ.

το εβαλα για 3 λεπτα και κοντεψε να απογειωθει η καρτα!! χτυπησε κατευθειαν 90+ και εκανε απιστευτο θορυβο, οποτε ουτε το τροφοδοτικο δεν ακουγονταν!χαχαχαχαχαχα1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...