alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγώ πριν κατάλαβα ότι όταν παίζεις απογειώνεται και σε ενοχλεί. Τώρα μου λες ότι η κάρτα στο 80% καλύπτει τα πάντα και συμφωνούμε... Το Psu καλά κάνει και λειτουργεί παραπάνω για να κρυώσει. Το κάνουν πολλά τροφοδοτικά αυτό... ΑΛΛΑ άλλαξε διάταξη άερα στο κουτί σου γιατί το ζορίζεις αρκετά το Psu Με τον καυτό αέρα... Θα παρω αλλο κουτι! Το θεμα ειναι οτι η καρτα γραφικων δεν μου παει πανω απ 80% και για αυτο ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο. Αυτο εννουσα πριν οτι ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο, συγνωμη για την λαθος διατυπωση!
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Θα παρω αλλο κουτι! Το θεμα ειναι οτι η καρτα γραφικων δεν μου παει πανω απ 80% και για αυτο ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο. Αυτο εννουσα πριν οτι ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο, συγνωμη για την λαθος διατυπωση! Δηλαδή το τροφοδοτικό σου κάνει περισσότερο θόρυβο απο την κάρτα που τρέχει με 70%;
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ακριβως φιλε μου! Αν ισχύει αυτό (που και πάλι με έχεις μπερδέψει λίγο) τότε κάτι δέν πάει καλά με το τροφοδοτικό σου... Εχω το ίδιο και δέν το ακούω κάν! Συγουρέψου όμως πρώτα ότι δέν ακούς την κάρτα..
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ακριβως φιλε μου! Μετα το 80% περναει μπροστα σε θορυβο η καρτα γραφικων. Ναι, ειμαι σιγουρος. Επειδη σκεφτομαι,ισως φταιει γιατι ειναι και παραφορτωμενο το 700 τροφοδοτικο μου και για αυτο ζεσταινεται ευκολα. Ειναι και το κουτι της πλακας, τι περιμενεις? το δικο σου ειναι καλο το κουτι, και τι του εχεις πανω? και ποσα watt? το δικο μου συστημα δουλευει οριακα, σε full load θελει το συστημα μου τουλαχιστον 550watt και ειναι 700!
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μετα το 80% περναει μπροστα σε θορυβο η καρτα γραφικων. Αυτόν τον θόρυβο τον κάνει μόνιμα το τροφοδοτικό;
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οταν παιζω παιχνιδι, μετα απο λιγη ωρα, δλδ σε full load καταστασεις! και σε βαρια παχνιδια, οχι ελαφριά
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι, ειμαι σιγουρος. Επειδη σκεφτομαι,ισως φταιει γιατι ειναι και παραφορτωμενο το 700 τροφοδοτικο μου και για αυτο ζεσταινεται ευκολα. Ειναι και το κουτι της πλακας, τι περιμενεις? το δικο σου ειναι καλο το κουτι, και τι του εχεις πανω? και ποσα watt? το δικο μου συστημα δουλευει οριακα, σε full load θελει το συστημα μου τουλαχιστον 550watt και ειναι 700! To Σύστημα σου σε Full load Ακόμα και τα 550 να θέλει, που δε τα θέλει, το τροφοδοτικό σου δε καταλαβαίνει Χριστό...
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αυτη την στιγμη δεν ακουγεται τιποτα!!!
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αυτη την στιγμη δεν ακουγεται τιποτα!!! Μπορείς να κάνεις αυτό που είπα πριν; Να σταματήσεις τον ανεμιστήρα του Psu?
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αυτη την στιγμη δεν ακουγεται τιποτα!!! Kαι αν ανοίξεις παιχνίδι αρχίζει τον θόρυβο μέχρι που ανεβάζει στροφές η κάρτα και τον καλύπτει;
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 To Σύστημα σου σε Full load Ακόμα και τα 550 να θέλει, που δε τα θέλει, το τροφοδοτικό σου δε καταλαβαίνει Χριστό... Αρα φταιει το κουτι.....περιμενοω να φυγει και το καλοκαιρι......χειμωνα δεν εβγαζε κιχ! οποτε μεχρι του χρονου το καλοκαιρι θα κοιταξω να παρω κανενα κουτι σαν αυτο που προτεινες! Kαι αν ανοίξεις παιχνίδι αρχίζει τον θόρυβο μέχρι που ανεβάζει στροφές η κάρτα και τον καλύπτει; Ακριβως, αρχιζουν ταυτοχρονα να γκαζωνουν, με 5 λεπτα παιχνιδιου δεν ακουγεται τιποτα, μετα αρχιζει και κανει θορυβο το τροφοδοτικο, λιγο η καρτα και μετα αρχιζει η καρτα πιο πολυ θορυβο αναλογα το τι θα κανει, αμα εχει φωτιες οι σκηνες που αναπαραγει τοτε απογειωνεται και αυτη πιο πολυ απο το τροφοδοτικο!
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέχρι του χρόνου λοιπόν άλλαξε τη διάταξη στους ανεμιστήρες όμως... Btw κάτι άσχετο Αθήνα μένεις;
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ρε φίλε αν κάνει τόσο θόρυβο το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα... Σου λέω το δικό μου δεν ακούγεται ότι και να κάνω στο pc..κάνε αυτό που είπε η Καρμεν και αν μπορείς τράβηξε το σε βίντεο γιατί είμαι πολύ περίεργος να το ακούσω..αλλιώς αν είσαι Αθήνα θα περάσω να το ακούσω απο κοντά :P
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγώ ρώτησα πρώτη αν μένει ΑΘήνα Και μάλιστα για τον ίδιο λόγο... Αντε πάμε μαζί γιατρέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.