Προς το περιεχόμενο

Τροφοτικό Corsair

fordakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πριν κατάλαβα ότι όταν παίζεις απογειώνεται και σε ενοχλεί. Τώρα μου λες ότι η κάρτα στο 80% καλύπτει τα πάντα και συμφωνούμε...

Το Psu καλά κάνει και λειτουργεί παραπάνω για να κρυώσει. Το κάνουν πολλά τροφοδοτικά αυτό...

ΑΛΛΑ άλλαξε διάταξη άερα στο κουτί σου γιατί το ζορίζεις αρκετά το Psu Με τον καυτό αέρα...

Θα παρω αλλο κουτι! Το θεμα ειναι οτι η καρτα γραφικων δεν μου παει πανω απ 80% και για αυτο ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο. Αυτο εννουσα πριν οτι ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο, συγνωμη για την λαθος διατυπωση!

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα παρω αλλο κουτι! Το θεμα ειναι οτι η καρτα γραφικων δεν μου παει πανω απ 80% και για αυτο ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο. Αυτο εννουσα πριν οτι ακουγεται πιο πολυ το τροφοδοτικο, συγνωμη για την λαθος διατυπωση!

Δηλαδή το τροφοδοτικό σου κάνει περισσότερο θόρυβο απο την κάρτα που τρέχει με 70%;

Δημοσ.

Ακριβως φιλε μου!

Αν ισχύει αυτό (που και πάλι με έχεις μπερδέψει λίγο) τότε κάτι δέν πάει καλά με το τροφοδοτικό σου...

Εχω το ίδιο και δέν το ακούω κάν! Συγουρέψου όμως πρώτα ότι δέν ακούς την κάρτα.. :devil:

Δημοσ.

Ακριβως φιλε μου!

Μετα το 80% περναει μπροστα σε θορυβο η καρτα γραφικων.

Ναι, ειμαι σιγουρος. Επειδη σκεφτομαι,ισως φταιει γιατι ειναι και παραφορτωμενο το 700 τροφοδοτικο μου και για αυτο ζεσταινεται ευκολα. Ειναι και το κουτι της πλακας, τι περιμενεις? το δικο σου ειναι καλο το κουτι, και τι του εχεις πανω? και ποσα watt? το δικο μου συστημα δουλευει οριακα, σε full load θελει το συστημα μου τουλαχιστον 550watt και ειναι 700!

Δημοσ.

Μετα το 80% περναει μπροστα σε θορυβο η καρτα γραφικων.

Αυτόν τον θόρυβο τον κάνει μόνιμα το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Ναι, ειμαι σιγουρος. Επειδη σκεφτομαι,ισως φταιει γιατι ειναι και παραφορτωμενο το 700 τροφοδοτικο μου και για αυτο ζεσταινεται ευκολα. Ειναι και το κουτι της πλακας, τι περιμενεις? το δικο σου ειναι καλο το κουτι, και τι του εχεις πανω? και ποσα watt? το δικο μου συστημα δουλευει οριακα, σε full load θελει το συστημα μου τουλαχιστον 550watt και ειναι 700!

To Σύστημα σου σε Full load Ακόμα και τα 550 να θέλει, που δε τα θέλει, το τροφοδοτικό σου δε καταλαβαίνει Χριστό...

Δημοσ.

αυτη την στιγμη δεν ακουγεται τιποτα!!!

Μπορείς να κάνεις αυτό που είπα πριν; Να σταματήσεις τον ανεμιστήρα του Psu?

Δημοσ.

αυτη την στιγμη δεν ακουγεται τιποτα!!!

Kαι αν ανοίξεις παιχνίδι αρχίζει τον θόρυβο μέχρι που ανεβάζει στροφές η κάρτα και τον καλύπτει;

Δημοσ.

To Σύστημα σου σε Full load Ακόμα και τα 550 να θέλει, που δε τα θέλει, το τροφοδοτικό σου δε καταλαβαίνει Χριστό...

Αρα φταιει το κουτι.....περιμενοω να φυγει και το καλοκαιρι......χειμωνα δεν εβγαζε κιχ! οποτε μεχρι του χρονου το καλοκαιρι θα κοιταξω να παρω κανενα κουτι σαν αυτο που προτεινες!

Kαι αν ανοίξεις παιχνίδι αρχίζει τον θόρυβο μέχρι που ανεβάζει στροφές η κάρτα και τον καλύπτει;

Ακριβως, αρχιζουν ταυτοχρονα να γκαζωνουν, με 5 λεπτα παιχνιδιου δεν ακουγεται τιποτα, μετα αρχιζει και κανει θορυβο το τροφοδοτικο, λιγο η καρτα και μετα αρχιζει η καρτα πιο πολυ θορυβο αναλογα το τι θα κανει, αμα εχει φωτιες οι σκηνες που αναπαραγει τοτε απογειωνεται και αυτη πιο πολυ απο το τροφοδοτικο!

Δημοσ.

Μέχρι του χρόνου λοιπόν άλλαξε τη διάταξη στους ανεμιστήρες όμως...

Btw κάτι άσχετο Αθήνα μένεις;

Δημοσ.

Ρε φίλε αν κάνει τόσο θόρυβο το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα...

Σου λέω το δικό μου δεν ακούγεται ότι και να κάνω στο pc..κάνε αυτό που είπε η Καρμεν και αν μπορείς τράβηξε το σε βίντεο γιατί είμαι πολύ περίεργος να το ακούσω..αλλιώς αν είσαι Αθήνα θα περάσω να το ακούσω απο κοντά :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...