alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οχι, ειμαι σιγουρος οτι ειναι του τροφοδοτικου γιατι ξεχωριζω και τον θορυβο της καρτας και του τροφοδοτικου!!! Καταλαβαινω ποιος κανει θορυβο!
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Χθες βραδυ που επαιζα mafia η μεγιστη που πηγε ο επεξεργαστης ειναι 57 και η καρτα γραφικων 92 με 74% στροφων. 92 βαθμούς ε; Ή βάλε ένα ανεμιστήρα από κάτω από την κάρτα κόβοντας το κουτί ή με πατέντα στα pci brackets να της πετάει αέρα μέσα ή άλλαξε κουτί...
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μεχρι 50ευρω ειναι το budget! Παραπανω αυτη την εποχη δεν ειμαι!
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οχι, ειμαι σιγουρος οτι ειναι του τροφοδοτικου γιατι ξεχωριζω και τον θορυβο της καρτας και του τροφοδοτικου!!! Καταλαβαινω ποιος κανει θορυβο! Αν δεν σταματήσεις τον ανεμιστήρα δύσκολα θα καταλάβεις ποιος κάνει θόρυβο...
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τωρα οπως ειναι ο υπολογιστης δεν αουγεται τιποτα! Οταν παιζω απογειώνεται!!!!!
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Με 50 ευρώ είσαι εδώ: Coolermaster Elite RC 430
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τωρα οπως ειναι ο υπολογιστης δεν αουγεται τιποτα! Οταν παιζω απογειώνεται!!!!! H κάρτα είναι δε παίζει να ακούς το psu και η κάρτα σου να φτάνει στο Θεό... Τι αυτί έχεις; Μάζεψε μερικά λεφτά ακόμα και χτύπα ένα τέτοιο http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20189&cat=1&sub=0&pmanuf=1120&sort=undefined&step=undefined
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν δεν σταματήσεις τον ανεμιστήρα δύσκολα θα καταλάβεις ποιος κάνει θόρυβο... Το καταλαβαινω γιατι εχω κανει μουγγαμαρα τον ανεμιστηρα της 480 με το afterburner και ακουσα και καταλαβα ποιος εκανε τον θορυβο τον πολυ σε παιχνιδι! Δηλαδη, απομονωσα τους δυο θορυβους που ακουγονται οταν παιζω και ξερω οταν κανει θορυβο ποιος τον κανει, τον ξεχωριζω δηλαδη, εκει θελω να καταληξω. Με 50 ευρώ είσαι εδώ: Coolermaster Elite RC 430 Αυτο σκεφτομουνα και εγω αναμεσα σε αυτο και το v3! Οποτε προτείνεις αυτο?
haris013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το καταλαβαινω γιατι εχω κανει μουγγαμαρα τον ανεμιστηρα της 480 με το afterburner και ακουσα και καταλαβα ποιος εκανε τον θορυβο τον πολυ σε παιχνιδι! Δηλαδη, απομονωσα τους δυο θορυβους που ακουγονται οταν παιζω και ξερω οταν κανει θορυβο ποιος τον κανει, τον ξεχωριζω δηλαδη, εκει θελω να καταληξω. Αυτο σκεφτομουνα και εγω αναμεσα σε αυτο και το v3! Οποτε προτείνεις αυτο? καλο ειναι το elite αλλα αμα μπορεις να μαζεψεις λιγα € ακομα πας σε ακομα καλυτερα κουτια
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το καταλαβαινω γιατι εχω κανει μουγγαμαρα τον ανεμιστηρα της 480 με το afterburner και ακουσα και καταλαβα ποιος εκανε τον θορυβο τον πολυ σε παιχνιδι! Δηλαδη, απομονωσα τους δυο θορυβους που ακουγονται οταν παιζω και ξερω οταν κανει θορυβο ποιος τον κανει, τον ξεχωριζω δηλαδη, εκει θελω να καταληξω. Επειδή μου φαίνεται αφύσικο εντελώς να απογειώνεται η 480 και εσύ να ακούς το ανεμιστήρι του Psu Κάνε μου μία χάρη... Παίξε ένα Game και στο full φόρτο σταμάτησε με ένα στυλό προσεχτικά το ανεμιστήρι του Psu... Δες διαφορές... Απλά τα επίπεδα θορύβου μία κάρτας όταν αυτή φτάνει τους 90+ βαθμούς δεν παίζει να συγκρίνονται με έναν 12άρη ή ένα 14άρη φουρφούριον... Αυτο σκεφτομουνα και εγω αναμεσα σε αυτο και το v3! Οποτε προτείνεις αυτο? Μην το πάρεις και πάρε σε λίγο καιρό με ένα 20άρικο παραπάνω το άλλο που σου είπα... Αυτό καλό είναι για τα λεφτά του αλλά από καλώδια θα γεμίσει το case...
haris013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Επειδή μου φαίνεται αφύσικο εντελώς να απογειώνεται η 480 και εσύ να ακούς το ανεμιστήρι του Psu Κάνε μου μία χάρη... Παίξε ένα Game και στο full φόρτο σταμάτησε με ένα στυλό προσεχτικά το ανεμιστήρι του Psu... μου ακουγετε λιγακι επικινδυνο αυτο φορα για καλο και για κακο παπουτσια με λαστιχενια σολα καθως και πλαστικα γαντια
Arctic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δεν είναι επικίνδυνο αλλά θέλει προσοχή μην σπάσει ο ανεμιστήρας-μου έχει σπάσει για αυτό το λέω
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δε μου εχει σπάσει ανεμιστήρας ούτε έχω πάθει ηλεκτροπληξία... Αν φοβάται ή έχει ενσταση ας το σταματήσει από την αρχή πριν ανοίξει το Pc και να τρέξει ένα furmark στη κάρτα... Μετά να δει τι αλλαγές έχει αν αφήσει τον ανεμιστήρα να δουλέψει...
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Επειδη εχω αλλαξει καρτες γραφικων ξερω τον θορυβο που κανει το τροφοδοτικο μου, κανει χαρακτηριστικο θορυβο! Το πιο απλο παραδειγμα που επισης μπορω να σου πω, το τροφοδοτικο μου οταν σβηνω τον υπολογιστη, αμα ειναι ζεστο εξακολουθει να γυριζει ο ανεμιστηρας του ενα λεπτο αφου σβησω τον υπολογιστη! Οποτε εχω μαθει τον θορυβο που κανει! Η καρτα γραφικων κανει δικο της θορυβο, που επισης ακουγεται οταν ανεβαζει στροφες! Επισης οταν περασει το 80% καλυπτει τα παντα απο θορυβο!
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγώ πριν κατάλαβα ότι όταν παίζεις απογειώνεται και σε ενοχλεί. Τώρα μου λες ότι η κάρτα στο 80% καλύπτει τα πάντα και συμφωνούμε... Το Psu καλά κάνει και λειτουργεί παραπάνω για να κρυώσει. Το κάνουν πολλά τροφοδοτικά αυτό... ΑΛΛΑ άλλαξε διάταξη άερα στο κουτί σου γιατί το ζορίζεις αρκετά το Psu Με τον καυτό αέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.