rafail1994 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Καλοδούλευτο . Βάλτο να δεις πως τα πάει και από θόρυβο
fordakias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστώ. Αύριο θα βρώ λίγο χρόνο να το τοποθετήσω και θα ενημερώσω. Επιπλέον έχει αρκετά καλώδια, παραπάνω απ ότι πρέπει .
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αντε καλορίζικο. Καλύτερα να έχει πολλά καλώδια γιατι ολο και κάπου θα χρειαστούν τώρα η στο μέλλον
Arctic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Καλύτερα να έχει πολλά καλώδια γιατι ολο και κάπου θα χρειαστούν τώρα η στο μέλλον
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 @Αrctic :lol: :lol: :lol: Kαλορίζικο φίλε! Πολύ καλή επιλογή..
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Απορια, σε full load το συγκεκριμενο τροφοδοτικο και γενικα της corsair τι θορυβο κανουν? Ποσα db? Κανουν θορυβο οσο ενα toughpower?
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Απορια, σε full load το συγκεκριμενο τροφοδοτικο και γενικα της corsair τι θορυβο κανουν? Ποσα db? Κανουν θορυβο οσο ενα toughpower? Μα καθόλου... Εχω το AX850, δεν ακούγεται καν...
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μα καθόλου... Εχω το AX850, δεν ακούγεται καν... Μιλα μου βρωμικα!!!! Με εφτιαξες τωρα!!!!!!!!! Το βαζω αγγελια το δικο μου και παιρνω corsair!!!!!!!!!!! Το δικο μου μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου το τροφοδοτικο κανει πιο πολυ θορυβο και απο την θερμαστρα που λεγεται gtx480 Το κουτακι σου δεν ειναι αυτο? Ειναι καλο, πολυ καλο, καμια σχεση με το δικο μου και μηπως παιζει και αυτο ενα ρολο οτι το δικο σου ζεσταινεται πιο λιγο απ το δικο μου τροφοδοτικο οποτε δεν αυξανει τοσο πολυ τον αριθμο στροφων του...... Αυτο που μου αρεσει πολυ σε αυτο το κουτι ειναι οτι το τροφοδοτικο ειναι καπως απομονωμένο απο το υπολοιπο συστημα! Δεν τρωει στην μαπα την θερμοτητα που εκλύεται απο την καρτα γραφικων! Οπως γινεται και στο δικο μου κουτι, που ειναι απ την πανω πλευρα και ο ζεστος αερας ανεβαινει πανω!
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μιλα μου βρωμικα!!!! Με εφτιαξες τωρα!!!!!!!!! Το βαζω αγγελια το δικο μου και παιρνω corsair!!!!!!!!!!! Το δικο μου μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου το τροφοδοτικο κανει πιο πολυ θορυβο και απο την θερμαστρα που λεγεται gtx480 Το κουτακι σου δεν ειναι αυτο? Ειναι καλο, πολυ καλο, καμια σχεση με το δικο μου και μηπως παιζει και αυτο ενα ρολο οτι το δικο σου ζεσταινεται πιο λιγο απ το δικο μου τροφοδοτικο οποτε δεν αυξανει τοσο πολυ τον αριθμο στροφων του...... Αυτο που μου αρεσει πολυ σε αυτο το κουτι ειναι οτι το τροφοδοτικο ειναι καπως απομονωμένο απο το υπολοιπο συστημα! Δεν τρωει στην μαπα την θερμοτητα που εκλύεται απο την καρτα γραφικων! Οπως γινεται και στο δικο μου κουτι, που ειναι απ την πανω πλευρα και ο ζεστος αερας ανεβαινει πανω! Φίλε έχω το ίδιο τροφοδοτικό με εσένα και δέν ακούγεται... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το χώρισμα (που δέν νομίζω) αλλα το έχει και το δικό μου κουτί.
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κάτσε ένα λεπτό. Η κάρτα σου είναι η gtx 480? Αυτή αν δεν κάνω λάθος βγάζει τον αέρα από την πίσω μεριά εκεί που βιδώνει στο κουτί σου. Αυτή έχεις;
Arctic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε με το τροφοδοτικό έξω από το κουτί.
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτο σκεφτομαι και εγω, γιατι 140αρη εχει το δικο μου τροφοδοτικο, 140αρη θα εχει και αυτο της corsair που αποκλειεται να δουλευει σε λιγοτερες στροφες. Φαινεται ειναι θεμα κουτιου και θερμοκρασιας μεσα! Εγω εχω ενα απλο φτηνιαρικο κουτι που εχει εναν ανεμιστηρα 80αρη πισω και το τροφοδοτικο στην πανω πλευρα χωρις διαχωριστικο! Οποτε ολη η καψα της γραφικων ανεβαινει πανω και φουντωνει και αυτο μαζι!!!!!
karmen1983 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μα αν έχεις την κάρτα που λέω δεν στέλνει αέρα πίσω της... Αυτή είναι;
Doc1355 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτο σκεφτομαι και εγω, γιατι 140αρη εχει το δικο μου τροφοδοτικο, 140αρη θα εχει και αυτο της corsair που αποκλειεται να δουλευει σε λιγοτερες στροφες. Φαινεται ειναι θεμα κουτιου και θερμοκρασιας μεσα! Εγω εχω ενα απλο φτηνιαρικο κουτι που εχει εναν ανεμιστηρα 80αρη πισω και το τροφοδοτικο στην πανω πλευρα χωρις διαχωριστικο! Οποτε ολη η καψα της γραφικων ανεβαινει πανω και φουντωνει και αυτο μαζι!!!!! Φίλε μου η κάρτα σου τον αέρα τον βγάζει πίσω...εξω απο το κουτί!
alximistis_82 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κάτσε ένα λεπτό. Η κάρτα σου είναι η gtx 480? Αυτή αν δεν κάνω λάθος βγάζει τον αέρα από την πίσω μεριά εκεί που βιδώνει στο κουτί σου. Αυτή έχεις; Αυτην εχω! Τωρα απο που παιρνει αερα ο κ@λ@ς της δεν ξερω! Ουπς, με προλαβατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.