tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Και τι συμπερασμα βγαζουμε απο αυτο το βιντεο? Οτι το φτηνό τελικά το πληρώνουμε ακριβά ενώ το ακριβό (ποιοτικό) μας έρχεται φτηνά
fordakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Για CORSAIR PROFESSIONAL SERIES GOLD AX750 750W στο e-shop με 40 Ευρώ κάτω ενώ στο πλαίσιο το έχει 188Ευρώ.
tarantules Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 +1 7 χρόνια ξεχνάς τη λέξη τροφοδοτικό.Πολύ πιθανό και περισσότερα...
fordakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αυτό για το e-shop, να το εμπιστευτώ και να το πάρω από εκεί ή έχει ακουστεί τίποτα για κλείσιμο του e-shop ?
madboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Προχώρα άφοβα στην αγορά του! Και εγώ έχω αγοράσει τώρα τελευταία κάποια πράγματα απο το e-shop και κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Εξάλλου και κάποιο πρόβλημα να σου παρουσιάσει το τροφοδοτικό, εσυ θα μιλήσεις με την corsair η οποία παρεπιπτόντως έχει και τέλειο after sales support. Και εγώ για μια σύνθεση στα 1700 ευρώ το συγκεκριμμένο τροφοδοτικό αγόρασα. Υ.γ. Ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο στο θέμα. Τροφοδοτικό λέγεται και οχι τροφοτικό.
fordakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Υ.γ. Ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο στο θέμα. Τροφοδοτικό λέγεται και οχι τροφοτικό. Έχεις ένα δίκιο.... Υπάρχει αντιπροσωπία της Corsair στην Ελλάδα?
Arctic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Να γιατί προτίμησα corsair και μάλιστα την profesional σειρά με τα 7 χρόνια εγγύηση Enjoy... http://www.corsair.com/content/tabs/videoplayer/id/31 Άκυρη τελείως η corsair. Μου θύμισε το πλαίσιο με τα βίντεο του. Πάντως από τα καλύτερα τροφοδοτικά
ati8assos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Υπάρχει αντιπροσωπία της Corsair στην Ελλάδα? Η corsair προσφέρει legendary support σε όλα της τα προϊόντα οπότε μην σε απασχολεί καθόλου το θέμα της ελληνικής υποστήριξης, γιατί αν συμβεί το οτιδήποτε και είσαι μέσα στην εγγύηση μιλάς απευθείας με corsair και σου κάνουν αντικατάσταση με καινούριο. Είναι από τις λίγες εταιρίες στον χώρο που αντιπροσωπεύεται η πλήρης γκάμα των προϊόντων της στην Ελλάδα. Από την φθηνή σειρά CX- για Η/Υ γραφείου, μέχρι την High end AX- +1 λοιπόν και από εμένα για corsair, χαμένος δεν θα βγεις αν τα επιλέξεις. P.S. Υπάρχουν και άλλες καλές και αξιόπιστες μάρκες τροφοδοτικών όπως π.χ Kingwin, Super Flower , Seasonic, Antec, Silverstone αλλά είτε δεν τις φέρνουν καθόλου εδώ ή υπάρχουν αλλά σε περιορισμένη γκάμα μοντέλων.
rafail1994 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σε ποιο corsair κατέληξες ; . Πες μας λίγο και το σύστημα σου
fordakias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Καλημέρα, Τελικά πήρα CORSAIR PROFESSIONAL SERIES GOLD AX750 750W. Πρέπει να πρόλαβα το τελευταίο γιατί τώρα γράφει πως εξαντλήθηκε. Εύχομαι όταν το πάρω να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία ή να έχει χρησιμοποιηθεί. Έχω ASUS P5E, E8400 3GHz, 6GB Ram, 2 Hard Disk και μία απλή κάρτα γραφικών. Ξέρω,είναι πολύ δυνατό για το σύστημά μου, αλλά αργότερα που θα θέλω να του κάνω κάποια αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών θέλω να έχω το περιθώριο.
rafail1994 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σε τι τιμή το αγόρασες ; Ναι είναι αρκετά δυνατότερο σηκώνει πολύ πράγμα
tarantules Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Την καλύτερη επιλογή έκανες και δεν πρόκειται να το μετανοιώσεις. Να ξέρεις οτι δεν έχουν όλες οι σειρές της corsair εργοστασιακή εγγύηση 7 χρόνια.Μόνο η σειρά profesional...
fordakias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το πήρα στα 149Ευρώ. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Όταν το παραλάβω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου.
fordakias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μόλις πήρα στα χέρια μου το τροφοδοτικό. Τέτοια ποιότητα συσκευασίας δεν έχω ξανα δεί. Πάρα πολύ προσεγμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.