Mallibu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα Ξέρω πως έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα,παρ'όλα αυτά δεν είδα να το δοκιμάσανε αρκετοί στο προηγούμενο thread ή να υπάρχει αρκετο feedback. Δοκίμασα το .inf που κυκλοφορεί,και μετά απο manual install του,μου έβγαλε την επιλογή για 75 hz στο menu του forceware. Για να μην δουλευει 24/7 στα 75,την έχω στα 60hz στο desktop,και βάζω 75hz μέσα απο το εκάστοτε game...εώς τώρα εχω προλάβει να δοκιμάσω Civilization 5 & Nba 2k11,και η διαφορά στα 75 (vsync on) είναι εμφανής...οχι τίποτε το φοβερό,αλλά αυτο το extra smoothness είναι πραγματικά ορατό. Απο εκει και πέρα το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος να καταθέσει απόψεις? Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάποια ζημιά το panel?
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 την εχω κι εγω στα 75 στα παιχνιδια και γουσταρω δε τραβαει σε ολα βεβαια..
panos_chem Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τι προβλημα θα μπορουσε να παθει η οθονη αμα δουλευει στα 75Hz? Την εχω και εγω στα 75Hz την δικια μου, μια acer 17" σε αναλυση 1280x1024 που ειναι και η μεγιστη και τον ρυθμο ανανεωσης τον εβαλα στα 75Hz, μιας και τον υποστηριζει, υπαρχει προβλημα? πειραζει? Θα παθει τιποτα η οθονη ή η καρτα γραφικων?
Mallibu Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τι προβλημα θα μπορουσε να παθει η οθονη αμα δουλευει στα 75Hz? Την εχω και εγω στα 75Hz την δικια μου, μια acer 17" σε αναλυση 1280x1024 που ειναι και η μεγιστη και τον ρυθμο ανανεωσης τον εβαλα στα 75Hz, μιας και τον υποστηριζει, υπαρχει προβλημα? πειραζει? Θα παθει τιποτα η οθονη ή η καρτα γραφικων? Προφανώς και δεν πειράζει στην περίπτωση σου. Για την Dell που λέμε,τα 75 μπορείς να τα βάλεις μόνο με custom driver και δεν υποστηρίζεται απο τα επίσημα specs γι'αυτό ρωτάω μπάς και υπάρχει περίπτωση βλάβης.
panos_chem Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Να υποθεσω οτι ο driver που εδωσες ειναι καποιος "πειραγμενος" ωστε να δουλευει η οθονη στα 75Hz αντι των 60Hz που ειναι το μεγιστο για αναλυση 1920x1080 για την συγκεκριμενη οθονη.....εγω να πω την αληθεια δεν θα το ρισκαρα, θα αφηνα τις default ρυθμισεις. Αφου εργοαστασιακα παει μεχρι 60Hz στα 1920x1080, εκει κιολας θα το αφηνα. Ταπεινή μου γνωμη βεβαια........ Προφανώς και δεν πειράζει στην περίπτωση σου. Για την Dell που λέμε,τα 75 μπορείς να τα βάλεις μόνο με custom driver και δεν υποστηρίζεται απο τα επίσημα specs γι'αυτό ρωτάω μπάς και υπάρχει περίπτωση βλάβης. Με προλαβες!!! Ναι, το καταλαβα γιατι κοιταξα τα εργοστασιακα της!!! Μεγιστη αναλυση 1920x1080@60Hz για μενα καλυτερα αστο εκει. αφου δεν το υποστριζει εργοστασιακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.