Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα "Google"

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω το αγορασε η google,δεν το εφτιαξε.

Ισχύει αλλά αυτή το εκμεταλλεύεται με αποτέλεσμα να γεμίζει ο κόσμος blogs.

Δημοσ.

σίγουρα δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι κάτω από την ομπρέλα της λειτουργούν μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο αυτήν την στιγμή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει failarει σε διάφορα πράγματα βγάζουν 3 πράγματα με σκοπό να πιάσει το 1 και αν κάπως έτσι το εκλαμβάνω

Δημοσ.

Δηλαδή το Gmail και το Picasa είναι πατάτες;

ακριβώς , το Picasa δεν το έχω ακουστα... τι είναι τουτο πάλι, ε καμια αποτυχία μωρε...

Δημοσ.

Το Blogger ας πούμε το θεωρείς βλακεία και αποτυχία;

Ειναι λιγο οπως εχει καταντησει.Δινει την ευκαιρια και το δικαιωμα στον καθενα να γραψει το μακρυ και το κοντό του αλλα στην πραγματικοτητα ειναι για ψυχοθεραπευτικους σκοπους.Το 90% ειναι κιτρινισμος,αχρηστο lifestyle,βλακείες,ανακριβιες κτλπ.Θα μου πεις:'Ναι ρε φιλε αλλα ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραΦει ο,τι θέλει'.Σωστο αλλα πολλοι το εκμεταλεύονται και γεμιζουν σκουπιδια.Τα οποια δεν σε υποχρωνει κανεις να τα διαβαζεις αλλα σε υποχρεωνουν να τα αποφευγεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειναι λιγο οπως εχει καταντησει.Δινει την ευκαιρια και το δικαιωμα στον καθενα να γραψει το μακρυ και το κοντό του αλλα στην πραγματικοτητα ειναι για ψυχοθεραπευτικους σκοπους.Το 90% ειναι κιτρινισμος,αχρηστο lifestyle,βλακείες,ανακριβιες κτλπ.Θα μου πεις:'Ναι ρε φιλε αλλα ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραΦει ο,τι θέλει'.Σωστο αλλα πολλοι το εκμεταλεύονται και γεμιζουν σκουπιδια.Τα οποια δεν σε υποχρωνει κανεις να τα διαβαζεις αλλα σε υποχρεωνουν να τα αποφευγεις.

Ναι, βέβαια τώρα δεν περιγράφεις την υπηρεσία Blogger αλλά την κάθε υπηρεσία blogging. Αν δεχτούμε ότι όλα αυτά που γράφεις ισχύουν για όλα τα blogs, η ερώτηση ήταν "Το Blogger, ως υπηρεσία blogging, είναι αποτυχία;"

Δημοσ.

Δε διαφωνώ, αλλά τα παραπάνω είναι θέμα χρήστη. Όταν είναι τόσο εύκολο να φτιάξεις ένα blog οποιοσδήποτε θα το κάνει και θα αρχίσει να γράφει αυτά που πιστεύει, άλλοτε αδιάφορα και άλλοτε ενδιαφέροντα. Ουσιαστικά έτσι είναι όλο το web, είτε μιλάς για ένα blog, είτε για ένα forum ή ένα tweet. Σε ένα blog "πουλάς" τις απόψεις σου, στο Facebook ας πούμε πολλοί "πουλάνε" τον εαυτό τους. Κανένας όμως δε μπορεί να αρνηθεί ότι αυτές οι δύο υπηρεσίες είναι ευρέως διαδεδομένες, ασχέτως περιεχομένου.

Δημοσ.
ακριβώς , το Picasa δεν το έχω ακουστα... τι είναι τουτο πάλι, ε καμια αποτυχία μωρε...

λολ αποτυχία το gmail θα μας τρελάνεις :P όσο για το Picasa δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω Photoshop αλλά dude seriously it's quite famous

http://picasa.google.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...