Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα "Google"

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να ακούσω τις απόψεις σας περί της πολιτικής της Google τα τελευταία χρόνια να εξαγοράζει την μία μετά την άλλη εταιρία , που μπορεί να οδηγήσει; συμφωνείτε με την πολιτική αυτή; είστε ικανοποιημένοι ; προσωπικά από την μία πλευρά αφού κοιτάει να είναι φορμαρισμένη και 100% πάντα στο παιχνίδι προσφέροντας μου συνέχεια υπηρεσίες και προϊόντα δεν με ενοχλεί από την άλλη αρχίζει να μικραίνει ο κύκλος του ανταγωνισμού αφού απορροφά τις μεγάλες εταιρίες και αυτό μου ακούγεται κάπως ..

αυτά :-)

Δημοσ.

Είναι πάνω κάτω αυτό που έγραψα και στο 1ο post μου , ο,τι μου προσφέρει συνέχεια υπηρεσίες και προϊόντα άλλα χρήσιμα άλλα όχι και τόσο αλλά από την άλλη οι συγχωνεύσεις οδηγούν στο να μην υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές σε διάφορους τομείς που επεκτείνετε μπορεί να μην ακούγεται τόσο τραγικό αλλά το να ελέγχεις ένα μεγάλο ποσοστό της αγοράς είναι σημαντικό (για τις τιμές , για τους καταναλωτές και την συμπεριφορά που έχεις προς αυτούς) προς το παρών δεν έχω παράπονο, Google Chrome χρησιμοποιώ FTW :P που κάνει τους υπόλοιπους και κυρίως τν Firefox να τρέχει να προλάβει τις εκδόσεις του και φυσικά την ποιότητά του. Επίσης να μην ξεχνάμε την κατ' εμε αποτυχημένη προσπάθεια της MS για μηχανή αναζήτησης.

Δημοσ.

εγώ απο πιτσιρικά οταν πρωτοεβαλα ιντερνετ πριν καμια 8-9 χρόνια ειχα πει. δες τη π*****α θα μας κοντρολάρει στα πάντα στο τέλος και πιστευω οτι θα γινει ακομα πιο μεγαλη υπερδύναμη.

Δημοσ.

Μου αρέσει που δεν σας αρέσει η google, αλλά μια χαρά χρησιμοποιείτε την μηχανή αναζήτησής της, το gmail, google maps, google earth, google docs κ.τ.λ. :rolleyes:

Δημοσ.

Google... χμμμ

απλά αυτοί επειδή έχουν επιτυχία με την μηχανη αναζητησης νομίζουν ότι μπορούν και άλλα πράγματα

για μένα όλα αυτα

Google Plus (Facebook like)

Blogger

GMail

βασικά, εδω-> http://www.google.gr/intl/el/options/

είναι βλακίες, άμα δεν έχεις τι να τα κάνεις τα λεφτά...

κάτι τετοια βλέπω και μου ανεβένει το αίμα στο κεφάλι... νευριάζω ;pp

παντως, το Google Plus είναι μια αποτυχία ( ας είναι beta mode)

Δημοσ.

πολυ καλη εταιρια και απασχολει και πολλους ανθρώπους (τους δινει δουλεια)... προσωπικά το google plus ουτε εμενα δεν μου πολυ αρεσει αλλα οτι αλλο εχει βγαλει ειναι τελειο και τα κατατάσσω στην εξης λιστα:

blogger

android

google translator

gmail

μηχανή αναζήτησης

κινητά ( :shifty: )

google earth/maps

google chrome

κτλ

Δημοσ.

Ολοι εχουμε ενα θεματακι με το youtube το πως ξεκινησε και πως καταντησε,τα πνευματικα δικαιωματα,vevo,διαγραφη videos κτλπ..

Και σιγουρα απο οσο ξερω υπαρχει θεμα για αρκετους με τις διαφημισεις της google...(απο λεφτα που δεν πηραν ποτε για ηλιθιες δικαιολογιες κ.α.)

Δημοσ.

πολυ καλη εταιρια και απασχολει και πολλους ανθρώπους (τους δινει δουλεια)... προσωπικά το google plus ουτε εμενα δεν μου πολυ αρεσει αλλα οτι αλλο εχει βγαλει ειναι τελειο και τα κατατάσσω στην εξης λιστα:

blogger

android

google translator

gmail

μηχανή αναζήτησης

κινητά ( :shifty: )

google earth/maps

google chrome

κτλ

για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι

google-failures-500.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...