Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 γεια σας.εχω ενα laptop hp pavilion g6 1001ev και μια τηλεοραση sony bravia και θα ηθελα να τα συνδεσω με καλωδιο HDMI.εκτος απο εικονα θα εχει και ηχο αν ναι τι καλωδιο προτεινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 γεια σας.εχω ενα laptop hp pavilion g6 1001ev και μια τηλεοραση sony bravia και θα ηθελα να τα συνδεσω με καλωδιο HDMI.εκτος απο εικονα θα εχει και ηχο αν ναι τι καλωδιο προτεινεται? για να εχεις καλη ποιοτητα να ειναι επειχρυσο οπως αυτο εγω το εχω σε 3.7Μ εσυ ποσα θελεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 για να εχεις καλη ποιοτητα να ειναι επειχρυσο οπως αυτο εγω το εχω σε 3.7Μ εσυ ποσα θελεις ; Βάλε μου ένα κιλό... Αυτό που λέει για το χρυσό να το προσέξεις! Αμα δεν είναι 24 καρατίων δεν βγάζει ποιότητα Άρε ζώα που μασάτε ότι σανό σας βάζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αυτό που προτείνει ο dimitrisOS είναι αρκετά τσιμπημένο όταν υπάρχει κάτι τέτοιο. Επίσης σε μεγαλύτερο μήκος υπάρχει αυτό και αυτό. Γενικά με ένα ψαξιματάκι σε skroutz.gr και bestprice.gr θα βρεις οτι θες! Όσο για τον ήχο και την εικόνα, ναι, μέσω του HDMI μεταφέρονται και τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 παρε το πιο φτηνο στα μετρα που θελεις ειναι ολα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.ειμαι αναμεσα σε δυο προτασεις του Tomahawk σε αυτο http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=7792 και αυτο http://www.filosofou.gr/prod.php?id=11568 τι διαφορα εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 3m 5m Και 5 ευρω διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Βάλε μου ένα κιλό... Αυτό που λέει για το χρυσό να το προσέξεις! Αμα δεν είναι 24 καρατίων δεν βγάζει ποιότητα Άρε ζώα που μασάτε ότι σανό σας βάζουν... Μην τα γράφεις αυτά αρχηγέ από κάτι τέτοιους ζούνε μερικά μαγαζιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.