spacavo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Γεια σας Έχω ένα τηλεφωνικό κέντρο στην επιχείρησή μου το οποίο συνδέετε κατευθείαν μέσο ethernet από το κουτί της isdn και βγάζει εσωτερικά νούμερα σε όλη την επιχείρηση καθώς και ένα κεντρικό που δέχεται όλες τις κλείσεις κυρίως εξωτερικές και από τα δύο νούμερα της isdn και εννοείτε από όλα τα εσωτερικά ,όλα τα τηλέφωνα μέσω τηλεφωνικού κέντρου συνδέονται μέσω ethernet.Το πρόβλημα μου είναι το εξής ,θέλω να βάλω ένα Φαξ σε λειτουργία να παίρνει γραμμή ,το συνδέω λοιπόν πάνω στο κουτί της isdn με κανονικό καλώδιο τηλεφώνου, ........ τίποτα ,το συνδέω μέσω ethernet πάνω στο τηλεφωνικό σε μια θύρα στέλνω φαξ αλλά μόλις είναι να λάβω κάνω transfer το φαξ στο εσωτερικό που έχω συνδέσει το fax κάνει να το πάρει τραβάει ζόρι και τέλος .......δεν τα καταφέρνει(δεν είναι και η καλύτερη λύση αυτή). Πως θα συνδέσω τέλος πάντων αυτό το παλιό φαξ να πάρει γραμμή μόνο του ,έστω την μία από τις δυο της isdn? Σημειωτέον το Φοξ - πολυμηχανημα το τσέκαρα σε άλλη γραμμή παίρνει και στέλνει κανονικά. Η γραμμή που έχω είναι Isdn και έχει και msn επάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κάθε πιθανή βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 θα παει με τηλεφωνικο καλωδιο πανω στο Netmod αλλα οχι στις s0 Που ειναι οι ψηφιακες και πανε στο κεντρο αλλα στην ab1,ab2 που ειναι αναλογικες.θα πρεπει να σου δινουν κανονικα τονο.βεβαια δεν ξερω αν θα σε βολεψει αυτη η λυση για διαφορους λογους αλλα το βλεπεις εσυ. και το να μπει πανω στο τηλεφωνικο κεντρο δεν ειναι κακη λυση αλλα εξαρτατε τι θες να κανεις με το Fax.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.