gokuthelegend Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Χαιρετώ το φόρουμ και όλους τους χρήστες του. Βασικά δεν ξέρω αν έπρεπε να βάλω το θέμα στην κατηγορία Internet ή Software, οποφάσισα να το βάλω εδώ, αν θέλει κάποιος mod ας το μετακινήσει. Λοιπόν, βασικά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω το Windows Live Messenger και έχω σχετικά μεγάλη λίστα με φίλους (κυρίως από το ΤΕΙ που σπούδαζα, και από τον Στρατό). Το θέμα είναι ότι τους περισσότερους (κυρίως) τους έχω πολλά χρόνια και πλέον το έχουν παρατήσει και δεν μπαίνουν καθόλου. Περιστασιακά όμως στέλνουν διάφορα email, οπότε το email το χρησιμοποιούν. Η ερωτησή μου είναι η εξής, αν τους σβήσω από το wlm για να αδειάσω την λίστα όσο μπορώ, και τους κάνω block κιόλας, θα μπορούν να μου στείλουν email; Θα τους έχω ενημερώσει εκ των προτέρων ότι θα τους διαγράψω από την λίστα για λόγους καθαριότητας και ότι θα τους κάνω block (πάντα όταν σβήνω κάποιον από την λίστα τον κάνω και block, δεν θα μπορώ να δω τι κάνει αφού τον σβήνω, αλλά θέλω να μην μπορεί να δει ούτε αυτός τι κάνω εγώ αν τελικά αποφασίσει να μπει). Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ, απλώς θέλω να δω αν θα μπορούμε να επεικοινωνούμε ακόμη μέσω email. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις, περιμένω τα φώτα σας.
cosmos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ναι αμέ γίνεται αυτό που λες . Δεν έχει καμία σχέση η λίστα με το αν μπορούν να σου στείλουν μέιλ . Θα έχεις πρόβλημα μόνο αν μέσα απ το hotmail βάλεις την διεύθυνση του καθένα ως ανεπιθύμητη -οπότε προχωρά άφοβα στους καθαρισμούς σου.
gokuthelegend Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ναι αμέ γίνεται αυτό που λες . Δεν έχει καμία σχέση η λίστα με το αν μπορούν να σου στείλουν μέιλ . Θα έχεις πρόβλημα μόνο αν μέσα απ το hotmail βάλεις την διεύθυνση του καθένα ως ανεπιθύμητη -οπότε προχωρά άφοβα στους καθαρισμούς σου. Πολύ απλός και κατατοπηστικός, προχωράω άφοβα με τον καθαρισμό της λίστας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.