Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποια οικονομική λύση για να μετρήσουμε την διάρκεια τις μπαταρίας σε ένα notebook/laptop .. ? Βρήκα το MobileMark 2007 αλλά είναι πανάκριβο ..

Δημοσ.

Για εμένα πάντα ο πρακτικός τρόπος είναι ο καλύτερος και ουσιαστικότερος τρόπος μέτρησης..

Δηλαδή μετράς την αληθινή αυτονομία 2 φορές.Μια σε καθημερινή χρήση,και μια σε επίπεδο standby από εκεί και πέρα τα προφίλ βοηθάνε να έχεις τς ρυθμίσεις που θέλεις ώστε να έχεις κ το μεγαλύτερο κέρδος.

Ελπίζω να κατάλαβα καλά κ να βοήθησα.

Δημοσ.

Βασικά ενδιαφέρομαι κ εγώ, αν κάποιος βρεί κάτι που να δείχνει και την κατάσταση υγείας της μπαταρίας.... κάτι που να μην ενσωματώνεται στα widows, απλά να τρέχει όπως το cpu-z....

Δημοσ.

Βασικά ενδιαφέρομαι κ εγώ, αν κάποιος βρεί κάτι που να δείχνει και την κατάσταση υγείας της μπαταρίας.... κάτι που να μην ενσωματώνεται στα widows, απλά να τρέχει όπως το cpu-z....

Εγώ δεν τα βρίσκω αξιόπιστα αυτά τα προγράμματά στις μπαταρίες όσες φορές κατά καιρούς κάτι έχει πέσει μπροστά μου τέτοιο εχει μεγάλες αποκλείσεις από την πραγματικότητα..

Δημοσ.

Το ίδιο είναι όλα έχω την εντύπωση. Προσωπικά δεν έχω δει λανθασμένες μετρήσεις σε κάμποσα laptop είτε η μπαταρία ήταν καινούργια είτε κρατούσε <1'. Όσο μπορείς να συμπεράνεις με το μάτι βέβαια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πως μπορω να δω στο laptop μου αν η μπαταρια του ειναι καλη...Να κανω καποια μετρηση; Γινεται και πως; Ευχαριστω...

Δημοσ.

<p>Πως μπορω να δω στο laptop μου αν η μπαταρια του ειναι καλη...Να κανω καποια μετρηση; Γινεται και πως; Ευχαριστω...</p>

Με πολυμετρο

Βρισκεις το + - και μετρας

Αποστολή από το U8 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οι μπαταρίες των λάπτοπ φέρνουν πολλές τάσεις στο βύσμα για αυτό έχουν και πολλά σιδεράκια εκεί για επαφή. Μπορεί να φερνουν ανεξάρτητα τάση από κάθε στοιχείο για παράδειγμα οπότε πρέπει να βρεις τι είναι η κάθε επαφή για να βγάλεις άκρη. Αν έχεις πολύμετρο κόβεις και ένα καλωδιάκι που να μπορεί να χωθεί ανάμεσα στο βύσμα της μπαταρίας και μετράς αν και δε ξέρω σε τι θα βοηθήσει κάτι τέτοιο :P Αν ανοίξεις την μπαταρία τότε θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη καλύτερα μετρώντας κάθε μπαταριούλα ξεχωριστά. 

Δημοσ.

Καλημερα..Δεν εχω πολυμετρο...Τιαλλο μπορω να κανω; Το laptop  δουλευει και χωρις μπαταρια..Αλλα η μπαταρια δεν φορτιζει...Τι γινεται;

Και αν κανω οτι κουναω λιγο το βυσμα του φορτιστη σβηνει και το laptop μου...

Δημοσ.

Καλημερα..Δεν εχω πολυμετρο...Τιαλλο μπορω να κανω; Το laptop  δουλευει και χωρις μπαταρια..Αλλα η μπαταρια δεν φορτιζει...Τι γινεται;

Και αν κανω οτι κουναω λιγο το βυσμα του φορτιστη σβηνει και το laptop μου...

Μαλλον το πρόβλημα ειναι στο βύσμα του λάπτοπ σου ή στου φορτιστή σου και όχι στη μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...