spyros83 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ξέρει κανείς κάποια οικονομική λύση για να μετρήσουμε την διάρκεια τις μπαταρίας σε ένα notebook/laptop .. ? Βρήκα το MobileMark 2007 αλλά είναι πανάκριβο ..
RadioactiveToy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δες το Battery Bar, εχει και free http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/
Cham Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Για εμένα πάντα ο πρακτικός τρόπος είναι ο καλύτερος και ουσιαστικότερος τρόπος μέτρησης.. Δηλαδή μετράς την αληθινή αυτονομία 2 φορές.Μια σε καθημερινή χρήση,και μια σε επίπεδο standby από εκεί και πέρα τα προφίλ βοηθάνε να έχεις τς ρυθμίσεις που θέλεις ώστε να έχεις κ το μεγαλύτερο κέρδος. Ελπίζω να κατάλαβα καλά κ να βοήθησα.
luminociter Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Βασικά ενδιαφέρομαι κ εγώ, αν κάποιος βρεί κάτι που να δείχνει και την κατάσταση υγείας της μπαταρίας.... κάτι που να μην ενσωματώνεται στα widows, απλά να τρέχει όπως το cpu-z....
Cham Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Βασικά ενδιαφέρομαι κ εγώ, αν κάποιος βρεί κάτι που να δείχνει και την κατάσταση υγείας της μπαταρίας.... κάτι που να μην ενσωματώνεται στα widows, απλά να τρέχει όπως το cpu-z.... Εγώ δεν τα βρίσκω αξιόπιστα αυτά τα προγράμματά στις μπαταρίες όσες φορές κατά καιρούς κάτι έχει πέσει μπροστά μου τέτοιο εχει μεγάλες αποκλείσεις από την πραγματικότητα..
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 @luminociter: Υπάρχουν πολλά monitoring tools που δείχνουν την υγεία της μπαταρίας. πχ HW monitor (Battery -> Levels -> Wear Level)
luminociter Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ναι, απλά κάποιο οπου να είναι ιδιέταιρα αξιόπιστο ρωτάω.
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το ίδιο είναι όλα έχω την εντύπωση. Προσωπικά δεν έχω δει λανθασμένες μετρήσεις σε κάμποσα laptop είτε η μπαταρία ήταν καινούργια είτε κρατούσε <1'. Όσο μπορείς να συμπεράνεις με το μάτι βέβαια.
takoulou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πως μπορω να δω στο laptop μου αν η μπαταρια του ειναι καλη...Να κανω καποια μετρηση; Γινεται και πως; Ευχαριστω...
coolerman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 <p>Πως μπορω να δω στο laptop μου αν η μπαταρια του ειναι καλη...Να κανω καποια μετρηση; Γινεται και πως; Ευχαριστω...</p> Με πολυμετρο Βρισκεις το + - και μετρας Αποστολή από το U8 με τη χρήση Insomnia App
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Οι μπαταρίες των λάπτοπ φέρνουν πολλές τάσεις στο βύσμα για αυτό έχουν και πολλά σιδεράκια εκεί για επαφή. Μπορεί να φερνουν ανεξάρτητα τάση από κάθε στοιχείο για παράδειγμα οπότε πρέπει να βρεις τι είναι η κάθε επαφή για να βγάλεις άκρη. Αν έχεις πολύμετρο κόβεις και ένα καλωδιάκι που να μπορεί να χωθεί ανάμεσα στο βύσμα της μπαταρίας και μετράς αν και δε ξέρω σε τι θα βοηθήσει κάτι τέτοιο Αν ανοίξεις την μπαταρία τότε θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη καλύτερα μετρώντας κάθε μπαταριούλα ξεχωριστά.
takoulou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλημερα..Δεν εχω πολυμετρο...Τιαλλο μπορω να κανω; Το laptop δουλευει και χωρις μπαταρια..Αλλα η μπαταρια δεν φορτιζει...Τι γινεται; Και αν κανω οτι κουναω λιγο το βυσμα του φορτιστη σβηνει και το laptop μου...
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Καλημερα..Δεν εχω πολυμετρο...Τιαλλο μπορω να κανω; Το laptop δουλευει και χωρις μπαταρια..Αλλα η μπαταρια δεν φορτιζει...Τι γινεται; Και αν κανω οτι κουναω λιγο το βυσμα του φορτιστη σβηνει και το laptop μου... Μαλλον το πρόβλημα ειναι στο βύσμα του λάπτοπ σου ή στου φορτιστή σου και όχι στη μπαταρία.
coolerman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 επίσκεψη σε τεχνικό δεν γίνεται τπτ άλλο(αν υπάρχει εγγύηση αλλάζει το θέμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα