Προς το περιεχόμενο

κολληματα μετα απο αλλαγη μητρικης

satmen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην καλημερα.χθες παραλαβα το λαπτοπ μου απο τον τεχνικο.απο εκει οπου τον αγορασα.μου ειπανε οτι ειχε προβλημα

η μητρικη και μαλλον την αντικατεστησαν σε γενικες γραμμες λειτουργη το λαπτοπ.ομως ειναι πολυ αργω.τρωει κολληματα ακομα και οταν γραφω.αργη να ανοιξη της σελιδες.τα παραθυρια κατι δεν μου αρεσει.και επειτελους ας μου απαντησει καποιος πως σβηνω την γραμμη εργαλιων? αυτα που βρισκονται κατω απτη διευθυνση.μπενω με chrome.παιδες βοηθεια

Δημοσ.

Απορία: Ήταν εντός εγγύησης? Τί σου έκανε πριν το πάς για φτιάξιμο? Ποιός έκανε την επισκευή, η εταιρεία ή κάποιο μαγαζί? Γιατί ρωτάω τώρα...

Αν είχε πρόβλημα κάποιο ολοκληρωμένο στη μητρική, π.χ. κάρτα γραφικών ή/και chipset και ήταν εκτός εγγύησης είναι πιθανό η επισκευή να ήταν απλά ένα reflow. Σε μια τέτοια περίπτωση η συμπεριφορά που περιγράφεις είναι αναμενόμενη ως έμνα βαθμό. Αν πάλι είναι εντός εγγύησης τον παίρνεις ως έχει και τον πας πίσω.

p.s.: Κάνε και ένα backup τα αρχεία σου για να είσαι σιγουρος γιατί λογικά θα του κάνουν recovery όπως τον πήρες από το εργοστάσιο.

Για τον Chrome τον χρησιμοποιούσα σε xp και δεν είχα κάποιο θέμα. Πάντως έχει ένα κλειδί δεξιά που είναι οι ρυθμίσεις. Από εκεί θα πρέπει να μπορείς να κλείσεις ότι θές.

Δημοσ.

καταρχην καλημερα.χθες παραλαβα το λαπτοπ μου απο τον τεχνικο.απο εκει οπου τον αγορασα.μου ειπανε οτι ειχε προβλημα

η μητρικη και μαλλον την αντικατεστησαν σε γενικες γραμμες λειτουργη το λαπτοπ.ομως ειναι πολυ αργω.τρωει κολληματα ακομα και οταν γραφω.αργη να ανοιξη της σελιδες.τα παραθυρια κατι δεν μου αρεσει.και επειτελους ας μου απαντησει καποιος πως σβηνω την γραμμη εργαλιων? αυτα που βρισκονται κατω απτη διευθυνση.μπενω με chrome.παιδες βοηθεια

Καλησπέρα...

Την αλλάξανε σίγουρα ή υποθέτεις;

Κανονικά τον γυρνάς πίσω και παραπονιέσαι, αλλά δοκίμασε να βγάλεις drivers κάρτας γραφικών και να τους ξαναπεράσεις.

Είχαν κάνει επανεγκατάσταση λειτουργικού ή ήταν όπως το είχες δώσει;

Στη διαχείριση συσκευών έχει κανένα θαυμαστικό;

Ποιο λαπτοπι είναι;

Δημοσ.

λοιπον ηταν στην εγγυηση και το στειλανε στην αντιπρωσοπεια στην toshiba αλλαξανε μητρικη και σκληρο.δεν ηταν οπως

το εδωσα σβηστικαν ολα.οταν το ανοιξα στο σπιτη ειδα βασικα προγραμματα.δηλαδη την επισκευη την εκανε η αντιπρωσοπει

α.ισως αν το εκανα ξανα φορματ να διορθωθει?????

θαυμαστικο δεν εχει πουθενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...