Alex Chalkidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Η Oracle ακούστηκε να ενδιαφέρεται. Ανατροπές μεγατόνων.
mad567 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Κρίμα και είχα σταμπάρει ένα ωραίο μοντέλο που ήθελα να πάρω μίας και το παλιό μου λαπτοπ hp και αυτό είναι πλέον λίγο ξεπερασμένης τεχνολογίας και δε θα μου είναι χρήσιμο στις σπουδές μου. Πάντως γενικά εγώ δεν έχω κανένα παράπονο απο τη HP το λάπτοπ μου το έχω σχεδόν 4,5 χρόνια και μου δουλεύει ακόμα μία χαρά και αν σκεφτεί κανείς πως το ανοίγω κάθε μέρα...Νομίζω θα στραφώ κατά dell μεριά.
marios_geo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Σε αυτή την τιμή πάντως, εγώ πήρα ένα 32. Μετά την απογοήτευση που πήρα από το archos 101, ήθελα κάτι με ποιοτική οθόνη 4:3, ώστε να διαβάζω κρατώντας είναι οριζόντιο, είτε κατακόρυφο. Ιδωμεν αν με βολέψει...
Skylined Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Σε αυτή την τιμή πάντως, εγώ πήρα ένα 32. Μετά την απογοήτευση που πήρα από το archos 101, ήθελα κάτι με ποιοτική οθόνη 4:3, ώστε να διαβάζω κρατώντας είναι οριζόντιο, είτε κατακόρυφο. Ιδωμεν αν με βολέψει... αν δε σε βολέψει στείλε μύνημα προς τα δω
alexmm Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Η λογική λέει ότι θα σε βολέψει. Όλες οι κριτικές αν με κάτι είχαν πρόβλημα ήταν με τη ταχύτητα του webos. Για την οθόνη μόνο καλές κριτικές είχαν γραφτεί
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 http://blog.palm.com/palm/2011/08/6-pack.html λέτε να άλλαξαν γνώμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα