koslibpro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 :mrgreen: δεν πειραζει! απλα, εμεις με το nexus s θα νιωθουμε (και θα ειμαστε) πιο μαματοι! πςςςς καλα αυτο ειναι σιγουρο!οτι εφαρμογη θελουμε μπορουμε να φτιαξουμε και εμεις,χωρις να εχουμε αναγκη το πιο περιεργο και κλειστο SDK του κοσμου επισης δεν θα ανισιχουμε καν,μιας και 3-4 χρονια αν περασουν οι τοτε Android εκδοσεις θα μπαινουν στα κινιτα μας και δεν θα κανουμε προσευχη για να μεταφερθουμε εντος δεκαλεπτου απο την μια οθονη στην αλλη.εστω με root.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ!
dbzakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 πςςςς καλα αυτο ειναι σιγουρο!οτι εφαρμογη θελουμε μπορουμε να φτιαξουμε και εμεις,χωρις να εχουμε αναγκη το πιο περιεργο και κλειστο SDK του κοσμου επισης δεν θα ανισιχουμε καν,μιας και 3-4 χρονια αν περασουν οι τοτε Android εκδοσεις θα μπαινουν στα κινιτα μας και δεν θα κανουμε προσευχη για να μεταφερθουμε εντος δεκαλεπτου απο την μια οθονη στην αλλη.εστω με root.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τεσπα για να μην κανουμε το τοπικ μπαχαλο λεω να μεταφερθουμε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/417282-nexus-s-fan-club/
DJTaurus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ουπς κ αλλο photoshop απο την apple http://i56.tinypic.com/2r4iqdh.jpg
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ουπς κ αλλο photoshop απο την apple http://i56.tinypic.com/2r4iqdh.jpg Αν είναι αλήθεια αυτά έχει πολύ γέλιο η υπόθεση.
SpY Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ευτυχώς που εδώ και χρόνια το σημαντικότερο κομμάτι για μένα σε ένα κινητό είναι το περιεχόμενο του τηλεφωνικού καταλόγου και όχι τι καμερα και τι ΟS έχει
DJTaurus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αν είναι αλήθεια αυτά έχει πολύ γέλιο η υπόθεση. http://www.engadget.com/2011/08/19/did-apple-shrink-the-samsung-galaxy-s-ii-in-dutch-lawsuit-filing/
KilliK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 η Αpple εχει ανοιξει πολεμο σε πολλαπλα μετωπα. Καλο αυτο διοτι δινει την ευκαιρεια στην Microsoft ,την Google και τις υπολοιπες εταιρειες τεχνολογιας να προετοιμαστουν καταλληλα και αν αντιπετιθουν στιες συγκεκριμενες αγορες. η συμβουλη μου προς αυτες; ας παιξουν και εκεινες το παιχνιδι της μοδας,της γλαμουριας,του στυλ και της φινετσας οπως κανει η Apple με τα προιοντα της. αν στην βιομηχανια της ενδυμασιας,για καθε Dior υπαρχει ενα Gucci,δεν βλεπω τον λογο να μην συμβαινει κατι αναλογο και στην βιομηχανια της τεχνολογιας.
dbzakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 η Αpple εχει ανοιξει πολεμο σε πολλαπλα μετωπα. Καλο αυτο διοτι δινει την ευκαιρεια στην Microsoft ,την Google και τις υπολοιπες εταιρειες τεχνολογιας να προετοιμαστουν καταλληλα και αν αντιπετιθουν στιες συγκεκριμενες αγορες. η συμβουλη μου προς αυτες; ας παιξουν και εκεινες το παιχνιδι της μοδας,της γλαμουριας,του στυλ και της φινετσας οπως κανει η Apple με τα προιοντα της. αν στην βιομηχανια της ενδυμασιας,για καθε Dior υπαρχει ενα Gucci,δεν βλεπω τον λογο να μην συμβαινει κατι αναλογο και στην βιομηχανια της τεχνολογιας. σωστος!
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ουπς κ αλλο photoshop απο την apple http://i56.tinypic.com/2r4iqdh.jpg Ψιλοαδιάφορο αυτό σε σχέση με το προηγούμενο, είναι λογικό να τα φέρνει στα ίσα για να φανούν καλύτερα οι ομοιότητες στο design αναλογικά. Πάντως, ενώ στο galaxy φαίνονται και τα δυο πλήκτρα αφής, στο galaxy s2 φρόντισε να τα εξαφανίσει για να φαίνεται μόνο το κεντρικό κουμπί και να δώσει ακόμα περισσότερα πατήματα στην apple να σκούζει ότι την αντιγράφει, σε αντίθεση με όλα τα άλλα androids που έχουν 4 πλήκτρα και ουδεμία σχέση έχουν με iPhone. Μόνο στρογγυλό δεν το έκανε, δηλαδη. Φτιάξει μωρή samsung ολόκληρη εταιρειάρα ένα σοβαρό τμήμα design να μη μας τα πρήζετε με μαλακίες!
Heatspreader Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ψιλοαδιάφορο αυτό σε σχέση με το προηγούμενο, είναι λογικό να τα φέρνει στα ίσα για να φανούν καλύτερα οι ομοιότητες στο design αναλογικά. Πάντως, ενώ στο galaxy φαίνονται και τα δυο πλήκτρα αφής, στο galaxy s2 φρόντισε να τα εξαφανίσει για να φαίνεται μόνο το κεντρικό κουμπί και να δώσει ακόμα περισσότερα πατήματα στην apple να σκούζει ότι την αντιγράφει, σε αντίθεση με όλα τα άλλα androids που έχουν 4 πλήκτρα και ουδεμία σχέση έχουν με iPhone. Μόνο στρογγυλό δεν το έκανε, δηλαδη. Φτιάξει μωρή samsung ολόκληρη εταιρειάρα ένα σοβαρό τμήμα design να μη μας τα πρήζετε με μαλακίες! Έτσι ακριβώς. Αντικειμενικός. Μπράβο!
ektor7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 μες την αντικειμενικότητα, τι να πω! Εγώ την άποψη μου, για το πόσο μοιάζουν τα 2 κινητά, την είπα. Αν εσείς θέλετε να υποστηρίξετε την άποψη της Apple, είναι δικαίωμα σας!Τουλάχιστον εγώ και πολλοί άλλοι δε θα τη συμμεριστούμε!
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Υποκειμενικός είμαι. Η άποψή μου είναι η εξής: -Η apple είναι τρελαμένη με το design των συσκευών της. -Η Samsung είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της apple στα smartphones. -Η Samsung έχει ανύπαρκτο σχεδιαστικό τμήμα και ψιλοαντιγράφει το design της apple. -Η Apple έχει φάει σκάλωμα με τη Samsung για όλους τους παραπάνω λόγους. -Όλοι οι καλοί χωράνε και πρέπει να χωράνε. -Στο τέλος, πάλι θα πάρω το κινητό που μου αρέσει.
Heatspreader Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μα το ότι μοιάζουν είναι γεγονός. Δεν είναι υποκειμενικό! Από εκεί και πέρα κάποιοι δέχεστε να υπάρχει αντιγραφή, κάποιοι πάλι όχι. Αυτό είναι υποκειμενικό. Προσωπικά θεωρώ κοροιδία να αγοράζω ένα iPhone κλώνο σε καλή ποιότητα με android τόσα λεφτά. Μόνο και μόνο που ξέρω ότι είναι κλώνος του iPhone με χαλάει!
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ε εντάξει, το κλώνος είναι υπερβολή. Απλά δανείζεται κάποια βασικά στοιχεία του design. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικαστηρίων να αποφασίσουν. Πάντως θα ξενερωνα αν μια μέρα δεν κυκλοφορούσε το galaxy, μου τη δίνει να μου μειώνουν τις επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις