Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Guys εγω εχω απ ολα τα προιντα apple (imac,iphone 4, ipod nano & ipad 2). Αντικειμενικα να το παρεις το θεμα αυτο που κανει η Apple το κανει σαν επιδειξη δυναμης. Μεγα λαθος. Και οι apple funs τα βλεπουν αυτα. Για να μεινει μονη στην κορυφη δεν παιζει πιστευω. Ας κοιταξει να βελτιωσει το ιος που χανει σε πολλα σημεια και ΚΑΛΥΤΕΡΑ ας κοιταξει να κανει τελειο το MAC OS που το παει για εξαφανιση και να γινει μονο iOS. Απλα ρε παιδια ο λογος που σκιζει το iOS ειναι γιατι εχει αμεση αναβαθμιση (αν μιλησω ως προς κινητα ή tablet) ενω ολοι οι αλλοι κοιμουνταιιιιιιιι(samsung, htc, asus και λοιπα). Στην τελικα να το δειτε θα κανει TO μπαμ (ανατροπη) η microsoft και στα mobile.

Δημοσ.

Guys εγω εχω απ ολα τα προιντα apple (imac,iphone 4, ipod nano & ipad 2). Αντικειμενικα να το παρεις το θεμα αυτο που κανει η Apple το κανει σαν επιδειξη δυναμης. Μεγα λαθος. Και οι apple funs τα βλεπουν αυτα. Για να μεινει μονη στην κορυφη δεν παιζει πιστευω. Ας κοιταξει να βελτιωσει το ιος που χανει σε πολλα σημεια και ΚΑΛΥΤΕΡΑ ας κοιταξει να κανει τελειο το MAC OS που το παει για εξαφανιση και να γινει μονο iOS. Απλα ρε παιδια ο λογος που σκιζει το iOS ειναι γιατι εχει αμεση αναβαθμιση (αν μιλησω ως προς κινητα ή tablet) ενω ολοι οι αλλοι κοιμουνταιιιιιιιι(samsung, htc, asus και λοιπα). Στην τελικα να το δειτε θα κανει TO μπαμ (ανατροπη) η microsoft και στα mobile.

η microsoft δεν εχει βγαλει ακομα το win8 για tablets...ποιος ξερει τι ετοιμαζουν. παντως πιστευω οτι το ios και το android ειναι ισαξια λογισμικα για tablets και κινητα. μαλιστα το android υπερεχει σε αρκετα σημεια γιαυτο αλλωστε και ανεβαινουν τρομακτικα οι πωλησεις του.αυτο που λες για τα updates δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι καθοριστικος παραγοντας. εχω πολυ καιρο iphone (original) και στα updates ελαχιστα πραγματα διεφεραν παντα. το ιδιο περιπου βεβαια και στο android.

Δημοσ.

Παντός είναι γεγονός ότι η τεχνολογική προωδος στηρίζεται και στον υγιή συναγωνισμό - ανταγωνισμό . Όταν βλέπεις και περνούν τέτοια τροπή τα πράγματα με δικαστήρια και μηνύσεις.... Σίγουρα η Όλη φάση δεν είναι για το καλο του καταναλωτή . Προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν κάποιος είναι καλός σε κάτι ,και σε επίπεδο εταιρίας αλλα και σε ατομικό επίπεδο , αυτή η υπεροχή δεν κρύβεται με καμία αντιγραφή γιατί πάντα εσαι ένα βήμα μπροστά και όλοι απλά ακολουθούν

Δημοσ.

Ρε παιδιΑ γιατί τρελενεστε με την apple? αν εχει δίκιο καλα κάνει και κάνει μυνησεις! εδω που τα λέμε το galaxy Ace είναι καθαρός κλονος. Στο κατω κατω και η ale πληρώνει στη nokia ένα πόσο για κάθε iPhone Που πουλάει .γιατί δε κράζεται και την κακιά την nokia που έκανε μηνιση στην apple. Αφήστε να βγει η απόφαση πρωτα !

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα μαζι σου.εξαλλου το δειχνει και το λογοτυπο της ΑPPLE.μισοδαγκωμενο μηλο οχι ολοκληρο...οποιος καταλαβε καταλαβε

Αφού τα "προβατάκια - θυματάκια - καταναλωτάκια" τους δίνουν δύναμη...

ρε, άει ...παντ, από 'δω χάμω!

τελικα ενα ειναι σιγουρο και ρωτω τα θυματα τις apple γιατι πως αλλιως να τους αποκαλεσω...τι ποσοστα τους δινει η apple για να το την υποστηριζουν τοσο λυσαλαια?μου κανει εντυπωση πραγματικα.και με την ιδια λογικη να θυμηθουμε και να γυρισουμε λιγο πισω στο χρονο οταν η apple δεν ηξερε τι εστι κινητο...πια εταιρεια ηταν αυτη που εβγαλε το πρωτο candy bar κινητο αν μιλησουμε για σχεδιασμο κινητου?φυσικα ηταν η ericcson...κι αφου κα8ε εταιρεια μυνηει την αλλη για ψηλου πηδημα ρε παιδια τοτε και ο πρωτος ανθρωπος που εφτιαξε σπιτι, τοτε ολοι οι αλλοι τον αντεγραψαν, να γκρεμιστουν ολα τα σπιτια αν φτανουμε τοσο στα ακρα...και οπως στις φαρμακευτικες εταιρειες μια πατεντα ληγει σε διαστημα 3 ετων περιπου ας κανουν το ιδιο σε οτιδηποτε αλλο.παντως εγω αν ημουν δικαστης θα τους τιμωρουσα και τους 2 γιατι απασχολουν τι διακιοσυνη για να μην πω γιατι...και φυσικα η τελευταια κουβεντα ας πψαξουν καποιοι να δουν σε πιο εργοστασιο κατασκευαζονται τμηματα του iphone οπως πεπεξεργαστες οθονες και τα σχετικα....μα φυσικα στης samsung.

Δημοσ.

φιλε μου, μεχρι στιγμης (στο Android) κυκλοφορει στην αγορα η εκδοση 2.3.4! για να ξερεις υπαρχουν κι αλλες 4 νεες εκδοσεις android απο την google η οποια στελνει την νεα εκδοση στην καθε κατασκευαστικη εταιρια για να την επεξεργαστουν/παραμετροποιησουν οπου πολλες φορες δεν την δημοσιευουν διοτι υπαρχουν προβληματα με το ταδε κινητο! αν ομως το λειτουργικο android ηταν της samsung τοτε δεν θα χρειαζοταν να παραμετροποιησουν την καθε εκδοση για να δουλευει στα κινητα! πολυ απλα καθε 2 μηνες θα ειχαμε καινουριο λειτουργικο! δεν ξερω αν με καταλαβαινεις αλλα ετσι ειναι!

συμφωνω απολυτα μαζι σου.εξαλλου το δειχνει και το λογοτυπο της ΑPPLE.μισοδαγκωμενο μηλο οχι ολοκληρο...οποιος καταλαβε καταλαβετελικα ενα ειναι σιγουρο και ρωτω τα θυματα τις apple γιατι πως αλλιως να τους αποκαλεσω...τι ποσοστα τους δινει η apple για να το την υποστηριζουν τοσο λυσαλαια?μου κανει εντυπωση πραγματικα.και με την ιδια λογικη να θυμηθουμε και να γυρισουμε λιγο πισω στο χρονο οταν η apple δεν ηξερε τι εστι κινητο...πια εταιρεια ηταν αυτη που εβγαλε το πρωτο candy bar κινητο αν μιλησουμε για σχεδιασμο κινητου?φυσικα ηταν η ericcson...κι αφου κα8ε εταιρεια μυνηει την αλλη για ψηλου πηδημα ρε παιδια τοτε και ο πρωτος ανθρωπος που εφτιαξε σπιτι, τοτε ολοι οι αλλοι τον αντεγραψαν, να γκρεμιστουν ολα τα σπιτια αν φτανουμε τοσο στα ακρα...και οπως στις φαρμακευτικες εταιρειες μια πατεντα ληγει σε διαστημα 3 ετων περιπου ας κανουν το ιδιο σε οτιδηποτε αλλο.παντως εγω αν ημουν δικαστης θα τους τιμωρουσα και τους 2 γιατι απασχολουν τι διακιοσυνη για να μην πω γιατι...και φυσικα η τελευταια κουβεντα ας πψαξουν καποιοι να δουν σε πιο εργοστασιο κατασκευαζονται τμηματα του iphone οπως πεπεξεργαστες οθονες και τα σχετικα....μα φυσικα στης samsung.

συμφωνω αλλα γιατι να τους τιμωρήσεις και τους δυο; αν η apple καθόταν στα αυγα της δεν θα ειχε γινει τιποτα! εκεινη αρχισε να ριχνει μηνυσεις, οχι η samsung!

Δημοσ.

η veyron ειναι καλυτερη στα παντα απο σχεδον οποιοδηποτε αυτοκινητο εχει βγει ποτε απο πλευρας ποιοτητας υλικων, μελετης και σχεδιασης, μηχανολογικων ρεκορ που εσπασε, προσοντων που προσφερει και γενικα αυτου που παρουσιαζει...ειναι βασικα θαυμα της τεχνολογιας to answer your question. η ferrari ειναι απλα ενα καλο supercar...

Με τη "μικρή" διαφορά ότι μια Veyron κοστίζει πολύ παραπάνω από 1.000.000 ενώ η ακριβότερη Ferrari ούτε μισό. So you don't make a point.

Δημοσ.

Σε τι ακριβώς είναι καλύτερη μια Veyron από μια Ferrari? Ποιο γρήγορη ναι, καλύτερη όμως σε τι "εξυπνάκια"?Επειδή κατάλαβα τη λογική σου, εαν αλυσοδέσω κι εγώ λοιπόν μια μεταχειρησμένη μηχανή jet στην καρότσα του datsun του γύφτου που πουλάει καρπούζια, το αυτοκίνητό του θα είναι καλύτερο από οποιαδήποτε Veyron επειδή θα είναι πιο γρήγορο, σωστός?Εαν κρίνεις και τα κινητά έτσι όπως κρίνεις και τα αυτοκίνητα τότε ζήτω που κάηκες...

Με τη "μικρή" διαφορά ότι μια Veyron κοστίζει πολύ παραπάνω από 1.000.000 ενώ η ακριβότερη Ferrari ούτε μισό. So you don't make a point.

μα για το τι ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μιλαγαμε, οχι για την τιμη!

Δημοσ.

μα για το τι ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μιλαγαμε, οχι για την τιμη!

Εσύ όμως ήσουν αυτός που μιλούσε για υπερεκτίμηση. Εκτός εαν δεν εννoούσες το κόστος, που σε αυτήν την περίπτωση συγκρίνεις ανόμοια πράγματα γιατί η Veyron είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από μια απλή Ferrari.

Δημοσ.

1 νταν έχει η Enzo.

και για να μείνω εντός θέματος

Προσωρινή άρση της απαγόρευσης για τη διάθεση της ταμπλέτας Galaxy Tab 10.1 στην Ευρ

και μάλλον θα εξεταστεί αν η Apple παραποίησε φωτογραφίες για να ξεγελάσει το δικαστήριο όπως φαίνεται να έκανε εδώ κι εδώ

Δημοσ.
Υπέρ της κορεατικής Samsung έληξε ο δεύτερος γύρος της νομικής αντιπαράθεσης με την Apple, καθώς ήρθη προσωρινά η απαγόρευση που είχε επιβληθεί προ ημερών για τη διάθεση στις χώρες της Ευρώπης του νέου υπολογιστή-ταμπλέτας Galaxy Tab 10.1, που αποτελεί μέχρι στιγμής το βασικότερο ανταγωνιστή του iPad.

Έτσι, η συσκευή μπορεί πια να πουληθεί ξανά στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και στην Ελλάδα), εκτός και αν επιβληθεί νέα απαγόρευση την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα εκδοθεί νέα απόφαση.

H απαγόρευση με πανευρωπαϊκή ισχύ (πλην της Ολλανδίας) είχε επιβληθεί από γερμανικό δικαστήριο μετά από αγωγή της Apple που κατηγορεί τη Samsung ότι έχει παραβιάσει πολλές κατοχυρωμένες τεχνολογικές πατέντες της πρώτης, οι οποίες αφορούν τόσο το iPad, όσο και το iPhone, κάτι που όμως η κορεατική εταιρία αρνείται κατηγορηματικά. Η αρχική απαγόρευση είχε θεωρηθεί πλήγμα για τη Samsung, όπως και η νέα εξέλιξη χαρακτηρίστηκε πλήγμα για το γόητρο της Apple.

Η προσωρινή άρση της απαγόρευσης, σύμφωνα με το Reuters και το BBC, θα ισχύσει ενόσω το ίδιο δικαστήριο του Ντίσελντορφ εξετάζει αν η πρώτη απόφασή του ήταν η δέουσα, κυρίως κατά πόσο είχε το δικαίωμα να επιβάλει σε μια μη ευρωπαϊκή (κορεατική) εταιρία μια ευρύτερη απαγόρευση που δεν αφορούσε μόνο τη Γερμανία (όπου η απαγόρευση πώλησης του Galaxy Tab 10.1 συνεχίζει να ισχύει), αλλά και τις άλλες χώρες της ΕΕ.

Ακόμα, η αμερικανική εταιρεία αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι παρουσίασε στο αρχικό δικαστήριο, προκειμένου να εξασφαλίσει την απαγόρευση, έγγραφα που υπερέβαλαν ως προς την ομοιότητα των νέων υπολογιστών της Samsung (που «τρέχουν» το λειτουργικό σύστημα Android της Google) με τα iPad.

Πάντως, οι «κόντρες» σχετικά με τις παραβιάσεις πατεντών αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο στον κόσμο των τεχνολογικών εταιριών-προς μεγάλη ικανοποίηση των δικηγόρων που ειδικεύονται σε αυτές τις υποθέσεις.

μετρατε αντίστροφα για την αυτο-καταστροφή της apple

Δημοσ.

1 νταν έχει η Enzo.

Η enzo δεν είναι μοντέλο παραγωγής εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πλέον αυτοκίνητο συλλεκτικής αξίας όπως και μια f40 γι αυτό και η τιμή της φτάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Πάλι ανόμοια και αποτυχημένη σύγκριση...

Επειδή βλέπω ότι δεν το κατέχετε ούτε το άθλημα του αυτοκινήτου αλλά ούτε και της τεχνολογίας γενικότερα, σας αφήνω να βγάλετε τα εσώψυχα σας κατά των εταιριών και σπεύδω να απολαύσω το iphone μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...