Προς το περιεχόμενο

Είναι αυτό το κουνούπι-τίγρης;

tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειπαμε, δεν ειναι αν ζεις, ειναι η ζημια που κανουν. Ειπες πριν οτι δεν ειδες διαφορα στο τσιμπημα τους, αρα προφανως θα σε τσιμπησαν τα κοινα κουνουπια. Γιατι εγω και οι γνωστοι μου μπορουμε απο πρωτο χερι να σου πουμε οτι τα τσιμπηματα τους προκαλουν μεγαλα σπυρια για μεγαλο χρονικο διαστημα, που παραμενουν ενεργα και ερεθισμενα.

Δημοσ.

Εμένα φέτος μ' έχουν καταξεσκίσει αλλά δεν ξέρω αν ήταν τίγρεις ή οτιδήποτε άλλο. Ζω ακόμα, ελπίζω όχι για πολύ. =ρ

• Moderators
Δημοσ.

Koιτα καποια απο τα τσιμπηματα ισως ειναι διαφορετικα, σαν να ειναι πιο κοκκινα απο τα κοινα, αλλα δεν τα κατατασσω στα πολυ ενοχλητικα. Περισσοτερο με ενοχλει που δεν μπορω να τα σκοτωσω αμεσα παρα το after bite effect.

Δημοσ.

Εγω εχω εταιρια απολυμανσεων, φετος κατι εγινε και μας εχουν ζαλισει με τα κουνουπια, εχουν αυξηθει τα τηλεφωνηματα για κουνουπια στο διπλασιο απο περσυ.

Κουνουπια τιγρη εχω εγω σπιτι μου γεματο ειναι στην αυλη, στον αλιμο μενω. Και στις γυρω περιοχες, δυστυχως εχουν εξαφανιστει τα απλα κουνουπια και εχουμε μονο τιγρη.

Το θεμα με το κουνουπι τιγρη δεν ειναι οτι ειναι μολυσμενο, εξαλλου μολυσμενα μπορει να ειναι ολα τα κουνουπια οχι μονο ο τιγρης. Το θεμα ειναι οτι ειναι ποιο ανθεκτικο απο τα παλια κουνουπια, και μπορει και αναπαραγεται σε πολυ λιγοτερο νερο σε σχεση με τα απλα κουνουπια.

Επισης δε κολωνουν πουθενα, μπορει να περπατας και να ερθουν να τσιμπισουν, να σταθεις για 3 λεπτα να πιασεις το λαστιχο ξερω γω να ποτισεις, και αυτα να σε τσιμπισουν. Τα παλια κουνουπακια σεβοντουσαν τουλαχιστον, τα τιγρης εχουν πολυ θρασος, εχω βαλει σκοπο να τα εξολοθρευσω

Δημοσ.

Κουνουπια τιγρη εχω εγω σπιτι μου γεματο ειναι στην αυλη, στον αλιμο μενω. Και στις γυρω περιοχες, δυστυχως εχουν εξαφανιστει τα απλα κουνουπια και εχουμε μονο τιγρη.

Στο ρέμα κοντά μένεις; :P

Εδώ και κάτι μέρες πάντως γίνεται χαμός εδώ. Από την Τρίτη έχω σκοτώσει καμιά δεκαριά τύπου apache.

^%$&%$#$%^%$#

Δημοσ.

Εγω εχω εταιρια απολυμανσεων, φετος κατι εγινε και μας εχουν ζαλισει με τα κουνουπια, εχουν αυξηθει τα τηλεφωνηματα για κουνουπια στο διπλασιο απο περσυ.

Το θεμα με το κουνουπι τιγρη δεν ειναι οτι ειναι μολυσμενο, εξαλλου μολυσμενα μπορει να ειναι ολα τα κουνουπια οχι μονο ο τιγρης. Το θεμα ειναι οτι ειναι ποιο ανθεκτικο απο τα παλια κουνουπια, και μπορει και αναπαραγεται σε πολυ λιγοτερο νερο σε σχεση με τα απλα κουνουπια.

Επισης δε κολωνουν πουθενα, μπορει να περπατας και να ερθουν να τσιμπισουν, να σταθεις για 3 λεπτα να πιασεις το λαστιχο ξερω γω να ποτισεις, και αυτα να σε τσιμπισουν. Τα παλια κουνουπακια σεβοντουσαν τουλαχιστον, τα τιγρης εχουν πολυ θρασος, εχω βαλει σκοπο να τα εξολοθρευσω

Εχεις σιτες στο σπιτι σου? το θεμα ειναι οτι αν πεσεις να κοιμηθεις και ειναι ενα τετοιο μεσα το πρωι θα ξυπνησεις με 5-6 τεραστια κοκκινα σπυρια στα ποδια και στα χερια σου... που θα κανουν αρκετες ημερες φαγουρας μεχρι να φυγουν :fear:

Αν σε τσιμπησαν ηδη και δεν ειχες τετοια συμπτωματα τοτε δεν ηταν τιγρεις.

Δημοσ.

Για να δεις αν ενα κουνούπι είναι τιγρης , σκωτωσε το, και κοιτά το στο φως. Αν είναι μαύρο με άσπρα στίγματα είναι τιγρης.

Αν περιμένεις να διαβάσεις τα τσιμπιματα για να βγάλεις πόρισμα σωθηκες.

Μου θυμίζει μερικούς που το σπίτι τους εχει γεμίσει κοριους και δε το έχουν καταλάβει ακόμα γιατί λένε δε τους τσιμπανε σε "ευθεία" γραμμή και νόμιζαν οτι είναι κουνούπια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...