Προς το περιεχόμενο

Είναι αυτό το κουνούπι-τίγρης;

tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με τσιμπησε το γαμημενο το σκοτωσα και ειδα οτι ειναι ασπρομαυρο ελπιζω να μην πεθανω τοσο νεος

να ζησουν (οι συγγενεις) να σε θυμουνται! ζωη σ'αυτους!

:devil:

Δημοσ.

να ζησουν (οι συγγενεις) να σε θυμουνται! ζωη σ'αυτους!

:devil:

αν πεθανω θα σε στοιχειωσω και θα σε βιαζω ενω κοιμασαι :>

Δημοσ.

Σε έχω νέα φίλε tarantules. Δεν είναι το μόνο που μεταφέρει ασθένειες.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που κυκλοφορούν ελεύθερα και μεταφέρουν ασθένειες και μπορεί να πας και απο αυτά. Pffff δουλειά δεν είχε ο διάλος... :devil:

Δημοσ.
με τσιμπησε το γαμημενο το σκοτωσα και ειδα οτι ειναι ασπρομαυρο ελπιζω να μην πεθανω τοσο νεος

Hρέμησε, μπορεί απλά να ήταν ΠΑΟΚ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον τελευταιο μηνα ειχα κι εγω προβλημα με αυτο το μικρο-μαυρο κουνουπι της φωτο (ονοματι "τιγρης" απ οτι βλεπω) και καποιοι γνωστοι μου το ιδιο.

Το συγκεκριμενο ειδος το συναντησα πρωτη φορα, ειναι σχεδον αθορυβο, παραμενει στο σπιτι και τσιμπαει και τη μερα. Σου κανει κατι σπυρια τεραστια τα οποια μενουν για μερες και σε ταλαιπωρουν, κι αν τα ξυσεις ξαναμεγαλωνουν! Τα εντομοαπωθητικα πριζας δε φαινεται να ειναι αποτελεσματικα. Σκοτωσα ηδη 2 και ελπιζω να μην υπαρχουν αλλα.

Συναντησε αλλος φιλος τετοια κουνουπια?

Δημοσ.

εγω παντως δεν εχω πεθανει ακομα και με τσιμπησε ενα τετοιο.

τις τελευταιες μερες συγκεκριμενα μετα τις 5 το απογευμα το βλεπω να προσπαθει να μπει πανω στην σιτα αλλα δεν προλαβαινω να το σκοτωσω... λες και κλεινει ραντεβου το γαμημενο

Δημοσ.

Δεν ειναι το θεμα να πεθανεις... Εμενα με εχει τσιμπησει ηδη 30 φορες μεσα σε ενα μηνα αλλα ουτε πεθανα ουτε αρρωστησα. Το θεμα ειναι οτι σε τσιμπαει και τη μερα και σου κανει πολλα και τεραστια σπυρια που μενουν και σε ταλαιπωρουν μερες. Απ οτι διαβασα στο μεταξυ, ειναι μικρο μεν αλλα αχορταγο. Και επιμονο, το διωχνεις λεει και ξαναρχεται!

• Moderators
Δημοσ.

Το απειρως ενοχλητικο με τα συγκεκριμενα ειναι ο τροπος πτησης τους. Τα κλασικα "νορμαλ" κουνουπια πετανε βαρια και αργα, ενω αυτοι οι μικροι βρυκολακες πετανε γρηγορα, αλλαζοντας κατευθυνση συνεχως κανοντας σλαλομ αναμεσα στα δαχτυλα σου οταν επιχειρεις να τα σκοτωσεις με παλαμακι.

Κατα τ'αλλα δεν εχω παρατηρησει διαφορες στο τσιμπημα και στα σπυρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...