Προς το περιεχόμενο

Nexus S και MLS destinator

DavidLP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το MLS destinator αυθεντικο και θελω να το κανω εγκατασταση στο nexus S μου.

Το θεμα ειναι οτι εχω περασει τα αρχεια του στη μνημη του τηλεφωνου,

το κανω εγκατασταση αλλα οταν ανοιγω το προγραμμα δεν βρισκει την διαδρομη των αρχειων...

Εχει κανεις καμμια ιδεα για το τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να την βρει. Τα προγράμματα πλοήγησης που βγαίνουν σε κάρτες μνήμης χρειάζονται απαραίτητα την γνήσια κάρτα μνήμης για να παίξουν, αυτήν στην οποία τα πέρασε η ίδια η εταιρία. Αν θέλεις να παίξουν σε άλλη κάρτα μνήμης πρέπει να πας στην MLS με την γνήσια και με την καινούρια κάρτα και να σου κάνουν αυτοί την μεταφορά. Το πρόβλημά σου είναι ότι το Nexus S δεν παίρνει εξωτερική κάρτα, οπότε δεν ξέρω τί μπορείς να κάνεις για αυτό. Ίσως στην MLS να έχουν κάποια λύση για να μεταφέρουν τα αρχεία μέσα στο τηλέφωνο, καλύτερα επικοινώνησε μαζί τους αφού το έχεις γνήσιο. Και μην ξεχάσεις να ρωτήσεις αν παίζει σε 2.3!

Επίσης, επειδή το MLS για android είναι για τον φούτσο, μελέτησε την πιθανότητα να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα. Κι εγώ γνήσιο το έχω και σκονίζεται στο κουτί του.

Δημοσ.

Προτειμω να βρω την λυση μονος μου(δλδ με την βοηθεια καποιου απο εδω) γιατι αν μπλεξεις τριτους δυσκολα βγαζεις ακρη και ειναι χρονοβορο

Δημοσ.

Αν βρεθεί κανένας εδώ που να ξέρει να το χακέψει (γιατί χάκεμα θα είναι, δεν είναι απλή μεταφορά αρχείων) θα είσαι τυχερός.

Δημοσ.

το ελπιζω

Δεν υπάρχει κανείς που θα ασχοληθεί με τον εν λόγω πλοηγό.

Η έκδοση του Android απέχει κατά πολύ από το πάρα πολύ καλό αντίστοιχο λογισμικό για τα WinMo. Για Android υπάρχουν πολύ καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...