jmallen3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εχω το eset smart security 4 και θελω να μαθω πως μπορω: 1)να εξαιρεσω καποια αρχεια που τα βρισκει σαν ιους και τα διαγραφει να μην τα πειραζει και να μην τα σκαναρει 2)να μπλοκαρω τελειως την επαφη με το ιντερνετ ενος προγραμματος?
nilosgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Εγω εχω το 3 και για να κανω τα 1 και 2 παω στο tab setup (αριστερα)και βαζεις toogle advanced mode για το 1 πας advanced antivirus and antispyware setup και μετα στο tab exclusion
jmallen3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ευχαριστω το εκανα το 1. για το 2 κανεις ξερει?
flik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Πρέπει να πας στο advanced setup. Να ενεργοποιήσεις πρώτα το advanced mode αν δεν είναι ήδη ενεργό και μετά advanced setup. Στο firewall setup,να κάνεις το firewall απο automatic σε automatic with exceptions-rules. Και τέλος πρέπει να φτιάξεις έναν κανόνα rule για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να επιλέξεις block αντί για allow. Κάπως έτσι. Δεν το έχω για να σου πω ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.